Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Lista i tak dłuższa niż na baczku <śmieszna dynia razy 3>

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak to Halo 5 na Xone? Bo widzę, że w temacie multi tej gry nabite rekordowe 13 stron. Coś niewiele jak na największe IP u Microsoftu.

Opublikowano

Jak tam PSN ? bo miałeś grać w jakieś gry a na forum siedzisz i starasz się być fajny.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jtpcfltnc8hf.jpg

Opublikowano

Pytanie tylko ile tych gier z listy Yetiego przejdzie na 2017. Pewnie większość bez podanej konkretnej daty wydania. :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Patrząc na obie listy, dobrze, że mam ONE w domu a PS4 już nie :sir:

Opublikowano

Jak tam PSN ? bo miałeś grać w jakieś gry a na forum siedzisz i starasz się być fajny.

Brakuje argumentów to jest atak :yao:

Opublikowano

jeszcze jeti ktory pisal ze sie delektuje wyborową

co sie dziwic przy takiej konsoli nic tylko sie naje.bać xd

otóż to. mógłbym w sumie wkleić zdjęcie mojego barku, ale nikt z klapów i tak nikt by nie docenił. tam tylko ballantines, grants, wyborowa, killzone, infamous i driveclub

Opublikowano

Czemu atakujecie? Bo co? Bo usługa PSN która kosztuje 200pln nie działa jeden dzień? Ja poszedłem na rower dzięki temu, nie wiem jak się odwdzięczyć kazowi i paczce za ten noworoczny prezent.

Opublikowano

Jeszcze Sony planuje wszystkim poszkodowanym przedłużyć PSPlus w ramach zadośćuczynienia za wczorajszą wpadkę ;)

Opublikowano

PSN wstal tak szybko ze nawet nie zdazylem skrecic z tego beki, wieczorem zamknalem oczy rano otworzylem i juz działa - to jest dopiero torpeda

Opublikowano

Ciekawe gdzie sie podzialy te dedykowane serwery dla gier xD

Kazdy gracz mial dostac swojego dedyka !

Bandźi podpisało umowę z Acitivision i dedyki szlag trafił 

Opublikowano

Brakuje argumentów to jest atak :yao:

A co mam Ci argumentować? to, że kupiło tą grę na forum 10 osób wiedzą wszyscy, tylko dla Ciebie jest to nowością :daddy:

Poza tym jak się gra to się nie ma czasu na pisanie  :kaz:

Jak zwykle Macio zaorany dzień jak co dzień :banderas:

jtpcfltnc8hf.jpg  pasuje idealnie, gratuluje wyboru podpisu  :czezky:

Opublikowano

Macio i argumenty? Prawilnie przypominam mlodym kawalerom :obama:

Zbliza sie koncowka roku wiec czas na male podsumowanie, na pierwszy rzut idzie uzytkownik maciomaniak XD.

PS4? Fantastyczny sprzet, fantastyczna grafika, sanboxy na 120h, wyskoczylem z butow, wspaniale, cudowne, te gry 1st party najwyzsza polka gamingowego grania.

Xbox? Fantastyczny sprzet, tanczylem z dziewczyna przed kinectem do 5 rano, jestem zachwycony, wspaniale, cudowne, ten fan, sony nigdy nie dogoni.

PC? Fantastyczne, wspaniele, cudowe, ten retro gaming, wspaniale, cudowne, ta grafika, konsole nigdy nie dogonia, pc is the king.

The Order? DOSTALEM W PYSK, TA GRAFIKA, WSPANIALEM CUDOWNE, MOZE SIE NUDZI PO 5 MIN ALE TE 4.5H DALEM RADE PRZEGRAC I JEST WSPANIALE I CUDOWNIEM JESTEM ZACHWYCONY.

Xbox 360? Wspanialy sprzet, ten dasz jak zaperdala, nareszcie moze nie bede musial chodzic do lekarza po recepty po skrzywienu mozgowym po obcowaniu cala generacje z ps3  :obama:

Spoiler 

Games with Gold, wspaniala usluga, MS taki dobry, nawet nie musze odfoliowac gry zeby nigdy w nia nie zagrac!

Ciekawe co przyniesie 2016  :obama:

Widac macio zatoczyl kolo i znowu zaczelo sie od jarania PS4, juz teraz moja szklana kula mowi ze nastepne w kolejce jest Zielone Krolesto Krola Spencera, potem lekki romansik z blacharzami, Nintendo chyba odpada bo Macio w odbyt nie lubi chociaz pindole Kaza bierze pod samo gardlo juz od poczatku :obama:

To bedzie dobry rok :obama:

Opublikowano

Na PSN zaplanowane konserwacje przerywają dostęp do usługi na dłużej niż awarie w innych systemach xD

Co oni k,urwa tam robią podczas tej konserwacji? Chińczyki przełączające kabelki mają przerwę? Restartują jedyny serwer na którym ten cały syf stoi?

W sumie gdybym był szefem Sony to bym wyłączał to dla beki, frajerzy płacą za to 200 zł i później bronią tego w Internecie że przecież wcale tak często nie leży i można na rower pójść.

Opublikowano

Wymieniają serwerowe ziemniaki. 

Opublikowano

To mówisz 500 wyświetleń na 1 materiał to za mało piękny kawalerze?

Opublikowano

to ktoś oglada te kilogramy pier.dolenia w ogole?

Opublikowano

Nie wracajcie do tematów pokazywania cycków, pamiętacie jak to się skończyło na początku edycji 2+0+1+5? 

Opublikowano

to ktoś oglada te kilogramy pier.dolenia w ogole?

Czasem oglądam jak ryja nie widać i w wielu kwestiach się zgadzam z Zeratulem.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Na PSN zaplanowane konserwacje przerywają dostęp do usługi na dłużej niż awarie w innych systemach xD

Przeciez to nie byla konserwacja, tymbardziej planowana...

Opublikowano

gdyby tak zebrac wszystkich xbotow i blacharzy moze sami bysmy dali rade robic te ataki na PSN

pewnie wystarczy szybko klikac myszka w banner sony czy coś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.