Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

P5 wyjdzie chociaż w 2016 w USA.

...

Prawda?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nobody pisał ze wyjdzie pod koniec 2015 :yao: jezu bycie posiadaczem ps4 musi być strasznie przykre i poniżające xD

Opublikowano

Drawn to Death - 2016  

To jest jakieś f2p guwno. xddd

Opublikowano

Ratchet & Clank - 12 kwietnia

Uncharted 4: Kres Złodzieja - 27 kwietnia

Shadow of the Beast - 2 marca

The Tomorrow Children - wiosna

Horizon Zero Dawn - 2016

The Last Guardian - 2016

Gran Turismo Sport - 2016

Gravity Rush 2 - 2016

Drawn to Death - 2016 f2p 

Dreams - 2016 beta

What Remains of Edith Finch

Nier Automata - 2016 

Alienation - 2016

Rime

Person 5

Amplitude

Ni Oh.

Bluber, widzisz tu jakieś bundles? Zapomniałem jeszcze o Hunger, czyli :obama: 18 :obama: gier, TYLKO na Nadkonsole, a gdzie SFV, Paragon, Firewatch i reszta gier, które wyjdą na PS4 i PC? ŁOBAMA.

18 vs 3

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Własnie wróciłem z empiku, były karty, ale... mieli awarie systemu i nie mogli tego sprzedać. Muszę czekać aż pojawią się w ultimie.

Ps4 jest tak go,wniane ze nawet maszyny odmawiają sprzedaży zdrapki xD najlepsze jest to ze klapy są tak wystraszone ciągłym wykradaniem danych ze boja sie dodać karty i musza szukać zdrapek po mieście xD

:yao:

Opublikowano

P5 wyjdzie chociaż w 2016 w USA.

...

Prawda?

Ja też na to liczę, ale wiesz jak to jest z Atlusem :( 

Opublikowano

No wyjdzie, w japonii. :kaz:

No, hehehe.

Opublikowano

Hunger to Sonoklapy maja na gry od premiery konsoli... ktos w koncu wpadl w Sony na pomysl zeby gre z tego zrobic?

Opublikowano

Zeratul, idz lepiej przekonywać następnych do przesiadki na Xone, może jak kogoś spotkasz na ulicy, to ci serdecznie podziękuje :kaz:

Opublikowano

ALE DOMINACJA!!!

18 vs 3

Nowe standardy graficzne VS afryka z halo 3 w hd

Różnorodność VS 3 serie przez 10 lat

community VS community w CW przez 24/7

Czasami się boję, że Yeti naprawdę wierzy w te swoje brednie siedzac w kaftanie zapiętym do tyłu w pokoju wytłoczonym gąbką, a te wszystkie jego posty pisze studentka pielęgniarka słuchająca jego wywodów w ramach pracy naukowej skrajnego przypadku paranoi ...

Opublikowano

No przecież yeti to pisze na serio i wierzy w to co pisze. Wystarczy popatrzeć na jego posty w innych tematach. 

Idealna osoba, która pokazuje co fascynacja plastikiem pod telewizorem robi z człowiekiem. Te lemonki, irasy i amsterdamy są po tych samych piniondzach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

18 vs 3

Czy tylko ja widzę ironię w tym, że yeti wkleja filmik z gry, która nazywa się HUNGER? Na PS4 tylko głód, na tym plastiku trzeciego sortu można tylko zagryźć zęby, bo gier przecież nie ma.

PS: Szkoda, że nie ma jakiegoś exclusiva, który nazywa się ZAKŁAD, ciekawe czy wtedy yeti też by wkleił filmik :dynia:

Opublikowano

Taki super fan SONY i w ogóle wyznawca kultu Kaza, a ma mniej trofików, mniejszy level i mniej platyn ode mnie :dynia: 

UNCHARTED NAWET NIE OGRANY, BEKA

Opublikowano

Widzę, że po wczorajszych wiadomościach i dzisiejszych postach, botom trzeba zwiększyć dawkę psychotropów, bo powoli dupy pękają.

Taki super fan SONY i w ogóle wyznawca kultu Kaza, a ma mniej trofików, mniejszy level i mniej platyn ode mnie :dynia:

UNCHARTED NAWET NIE OGRANY, BEKA

:gayos: :gayos: :gayos: :gayos: :gayos: :gayos:

Nawet mi cię nie żal

Opublikowano

Yeti, ale Ty grywasz w ogóle w te gierki na swoim plejstejszyn, czy tylko siedzisz 24/7 tutaj i piszesz o pełnej dominacji ? 

Opublikowano

(pipi)a, dominacjaaaaaaaaaaa jak za ps2!!!!!!1111111111111

Lol

Opublikowano

Yeti, ale Ty grywasz w ogóle w te gierki na swoim plejstejszyn, czy tylko siedzisz 24/7 tutaj i piszesz o pełnej dominacji ? 

gify robi 24/7

Opublikowano

Botom pęka dupa bo na plejstejszyn nie ma gier. Grubo. :obama: 

Opublikowano

Ja tu siedze 24/7? Chyba pomyliłeś mnie z twoimi kolegami z lajwa. 24/7 stykanie się końcówkami, a później powrót do rzeczywistości, guwno rozmazane w 20fps i eksy w które nikt nie gra.

Opublikowano

A gdzie Let it Die od Sudy na liscie prawy na 2016 rok?.

Pewnie gdzies pomiedzy Deep Downem i Agentem XD

Opublikowano

A gdzie Let it Die od Sudy na liscie prawy na 2016 rok?.

Czyli...

:daddy:19 vs 3 :daddy:

460x.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.