Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Yeti w co grałeś w 2015 roku? Może porównamy e penisy?

W 2015 postawiłem min. dom, które kosztował mnie sporo czasu i wysiłku. Więc na gry nie zostało za dużo wolnego, ale na tym co mi najbardziej zależało, to ograłem.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

czyli 2 godzinki w blodborna

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czyli ps4 to konsola dla ciebie bo masz mało czasu na granie to i mało gier potrzebujesz:). Cieszę się że znalazłeś swoją niszę.

Opublikowano

W 2015 postawiłem min. dom, które kosztował mnie sporo czasu i wysiłku. Więc na gry nie zostało za dużo wolnego, ale na tym co mi najbardziej zależało, to ograłem.

Gratulacje! Powaznie.

Opublikowano

No i tajemnica rozwiązana

ps4 konsolą dla ludzi, którzy nie mają czasu na gry

Opublikowano

Czyli ps4 to konsola dla ciebie bo masz mało czasu na granie to i mało gier potrzebujesz:). Cieszę się że znalazłeś swoją niszę.

:daddy: FLIP FLOP ON KNEES WITH FULL MOUTH

Opublikowano

Gratulacje! Powaznie.

Ja tam gratuluje świetnego filmiku "co nas czeka w 2016", dobre podsumowanie tej gen - w sumie dziwny był ten filmik, taki nie zeratulowski :P 

Opublikowano

Tyle wysilku a PS Home i tak do zamkniecia, laczymy sie w bolu :frog:

Opublikowano

Gratulacje! Powaznie.

Ja tam gratuluje świetnego filmiku "co nas czeka w 2016", dobre podsumowanie tej gen - w sumie dziwny był ten filmik, taki nie zeratulowski :P

Oj dziekuje :)

Opublikowano

Nobody pisał ze wyjdzie pod koniec 2015 :yao: jezu bycie posiadaczem ps4 musi być strasznie przykre i poniżające xD

nie pisałem tylko... nie no faktycznie pisałem

Opublikowano

Jak to Halo 5 na Xone? Bo widzę, że w temacie multi tej gry nabite rekordowe 13 stron. Coś niewiele jak na największe IP u Microsoftu.

grają a nie pier/dolą głupoty

Opublikowano

Jak to Halo 5 na Xone? Bo widzę, że w temacie multi tej gry nabite rekordowe 13 stron. Coś niewiele jak na największe IP u Microsoftu.

grają a nie pier/dolą głupoty

w zwalone niedzialajace multi

Opublikowano

Ciekawi mnie ile osób z forumka w 2016 roku kupi PCty do grania

Opublikowano

Już Ci ktoś to w komentarzach tłumaczył na yt dlaczego Ci nie działa. 

Opublikowano

Ciekawi mnie ile osób z forumka w 2016 roku kupi PCty do grania

Smok>konsole... krwa co za czasy nastały :(

Opublikowano

Intel i5.

16GB Ramu.

Pyta glowna Asus Maximus Hero Siedem.

Smok 980 4gb Ramu.

Dysk SSD 500GB.

Myszka RAZER.

Klawiatura RAZER.

Sluchawki RAZER.

Tak chyba powinien wygladac next gen w tym roku  :master:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Laptopowe i7 bedzie gorsze nic piecowe i5

Opublikowano

Intel i5.

16GB Ramu.

Pyta glowna Asus Maximus Hero Siedem.

Smok 980 4gb Ramu.

Dysk SSD 500GB. - 1tb zwykły + jakiś SSD na system

Myszka RAZER. - nope, ale tu kwestia gustu

Klawiatura RAZER. - nope

Sluchawki RAZER. - GÓWNO a nie razer... tylko Porządne słuchawy + DAC lub dźwiękówka

Tak chyba powinien wygladac next gen w tym roku  :master:

FIXED

UP

Do grania nie potrzeba i7, i5 w zupełności wystarcza. Co innego jak pracujesz w programach graficznych lub montażowych. 

Problem taki, że przy obecnym kursie $ składanie PC jest cóż dość drogą inwestycją. Beka lekka, że 970/80 stoją drożej niż rok temu i to o 2 stówy xD

Dodatkowo Velu nakręcił mnie na monitorek z G-Sync więc cały wydatek smokowy jeszcze bardziej się zwiększa  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Na laptopie XD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.