Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Starh naucz sie czytac, napisalem 500GB SSD.

Do tego monitor G Sync zeby 60fps bylo jeszcze bardziej plynne :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Desktopy to takie mocne lata '90  :master:

Jaki problem pociągnąć HDMI do TV? Ba nawet niektóre modele 4k TVków już tak nie odstraszają ceną. 

UP

A przepraszam drogi Hejvenku - każdemu się może zdarzyć. Z drugiej jednak strony chodziło mi o to, że 500gb SSD jest całkowicie niepotrzebną inwestycją. Lepiej kupić jakiś zwykły talerz 7200 + mały ssd tylko na system.

Monitory z G-Sync to prawdziwe next geny, widziałem na żywo przez chwilę i więcej patrzyć nie chciałem, bo później ciężko by zapewne było wrócić do zwykłego TVkowego ekranu. 

:master:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

2TB zwykly plus 500gb SSD na system plus obecnie grane gierki, Mustafa pozwala robic overtajmy na drugiej frytkownicy, co bedzie dziadowal :daddy:

Opublikowano

2TB zwykly plus 500gb SSD na system plus obecnie grane gierki, Mustafa pozwala robic overtajmy na drugiej frytkownicy, co bedzie dziadowal :daddy:

:exact:

Opublikowano

Fanek bierz ją. :obama: 

Opublikowano

Przyszłość gier według Namco:

Opublikowano

The Shenmue 3 Kickstarter campaign offers backers a plethora of exclusive rewards for contributing, from physical copies of the game in unique cases to specially engraved plaques. None of these gifts, however, will be available to those who donated via PayPal, according to the campaign's latest update.

Developer Ys Net, headed by series creator Yu Suzuki, put the decision up to a vote. Over the New Year's holiday weekend, Kickstarter backers were given a say on whether rewards would also be granted to those who came on-board during the campaign's second wind, when it opened up the option to donate by PayPal.

Those "slacker backers," as they were called when the PayPal option opened in September, were denied access to the exclusive rewards based on the answers of just over 15,000 respondents. 4,009 people voted against offering the bonuses to PayPal contributors, 4,670 said they were okay with it and 6,432 expressed no preference.

Yet Ys Net interpreted that minority to be a "strong response" in favor of revoking PayPal constituents' access to the campaign incentives. The developer also acknowledged that this contradicts what was originally advertised when the renewed crowdfunding period opened.

Shenmue 3 is still taking money from willing crowdfunders over PayPal, but those "slackers" should be aware that many of the higher-tier rewards will not be available to them. The PlayStation 4 and Windows PC game is eyeing a late 2017 launch, and is the highest-funded gaming Kickstarter project in history.

http://www.polygon.com/2016/1/5/10718414/shenmue-3-kickstarter-rewards-wont-be-available-to-paypal-backers

Guwno wypływa. Ale to będzie spektakularna klęska. :fsg: 

Opublikowano

:kaz: niebieskie robactwo

MaZZeoPL.png

Skoro tak gardzisz niebieskim to może sensownie będzie zmienić kolor.  :hi:

Opublikowano

Pięknie się czyta posty botów, jak to w tym roku pójdą grzecznie do sklepu po swojego pieca, aby odpalić na nim... te same gry co x-taczerze tylko w 1080/60. Hahah, pięknie was Knur wytresował, dwie platformy od microsoftu, jedna z 3 exami na rok, a druga z petycjami i exami z grafiką prosto z lat 90. Statek tonie, a zielone szambo dostaje się na kolejne poziomy.

Microsoft Is Finally Getting Serious About PC Support, But Where Does That Leave Xbox?

http://wccftech.com/microsoft-is-finally-getting-serious-about-pc-support-but-where-does-that-leave-xbox/

2572413-qmnazsj.gif

:daddy:19 vs 3 :daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti idź sadzić drzewo oraz bachorka robić. Gry to nie są priorytety w twoim życiu. Nie nadajesz się do cw. Fałszywy mesjaszu.

P.s. była jakaś konfa wczoraj?

Opublikowano

DOMINACJA jak za czasów PS2!

mam Ci to w tabelke wkleic ?

Opublikowano

O ekskluzywności ReCore nie ma już mowy. To, że gra ukaże się także na pecetach jest już pewne. Ponadto gra Keijiego Inafune nie zadebiutuje na wiosnę 2016 roku tak, jak się tego spodziewaliśmy. Anonimowe źródło pochodzące z wnętrza studia zdradziło dziennikarzom serwisu Engadget, że data premiery gry właściwie nigdy nie była ustalona. Twórcy mają nadzieję, że uda się ją wypuścić na rynek w drugiej połowie roku.

Microsoft taki dobry, jak zapowiada grę, to wypuszcza pół roku później.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No i nie ma żądnych zapowiedzi list prawdy i spuszczania się nad tabelkami ?

konfa technologiczna CES nie nt. gier. przestan tyle jarac to zrozumiesz

Edytowane przez dApo

Opublikowano

@Macio

Przecież to było tak samo pewne jak to, że TLG to najwcześniej 2017. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.