Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Lol. MS przekłada gry, a jaka odpowiedź botów? No to co, Sony pewnie też coś przełoży!!!1

I znowu wszystko pchają w końcówkę roku. Jedynie QB wyjdzie w kwietniu, ale tylko dlatego że wyleciał z 2015. Super strategia kurvo!

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To wolicie gry pełne błędów albo słabe wyniki sprzedażowe? I tak z tych obydwóch rzeczy byście się śmiali.

Opublikowano

To wolicie gry pełne błędów albo słabe wyniki sprzedażowe? I tak z tych obydwóch rzeczy byście się śmiali.

Sony sprzedało w miesiąc 5,7 mln konsol PS4.

Kiedyś w CW całe tuziny klapów miałyby dzięki temu amunicję do walki przez kolejne setki stron.

Niestety dziś już tak nie ma :(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Lol. MS przekłada gry, a jaka odpowiedź botów? No to co, Sony pewnie też coś przełoży!!!1

I znowu wszystko pchają w końcówkę roku. Jedynie QB wyjdzie w kwietniu, ale tylko dlatego że wyleciał z 2015. Super strategia kurvo!

Lol Sony dwie największe premiery wepchało na kwiecień, a potem NIC. 

Opublikowano

Wszystko jeszcze może sie zmienić :Coolface:

Opublikowano

Jakie exy powinienem spróbować, jeśli bym kupił PS4? To pytanie do fanów tej konsoli, zwłaszcza do YETI'ego.

Opublikowano

Bloodborne

dlc do bloodborne no i więcej nie ma gier

Opublikowano

Zaraz zaraz, przełożyli premierę ReCore ? Jakoś nie przypominam sobie by w ogóle ją kiedykolwiek podawali.

Opublikowano

Bloodborne

dlc do bloodborne no i więcej nie ma gier

Haha, tak myślałem.
Opublikowano

Podawali przybliżony termin, na trailerze ReCore z E3 widniał napis: "spring 2016"

zy6u7zqwk6qv.png

Opublikowano

ty się martw lepiej o gry sony na ten rok, żeby znowu masowo nie wpadły do wora z napisem "7/10" xD

Opublikowano

Parody twitter Kaza wciaz w formie xD

Opublikowano

Jedno jest pewne pojedynek Quantum vs U4 wygra na bank nAthan. Nie żebym nie wierzył w Remedy, ale nie mają startu jako dev do ND. W sumie to oprócz CDR żadne studio nie ma do nich startu. 

Ps4 sprzedaje się w liczbach, o których Sony nawet nie śniło. Jestem ciekawy co będzie przy premierze U4, a zresztą wiadomo co będzie - rozbiją bank i sprzedadzą z 2-3 miliony konsol dzięki tej gierce w ciągu miesiąca.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jedno jest pewne pojedynek Quantum vs U4 wygra na bank nAthan. Nie żebym nie wierzył w Remedy, ale nie mają startu jako dev do ND. W sumie to oprócz CDR żadne studio nie ma do nich startu. 

A Rockstar? Kolejny RDR albo GTA to będzie przecież miazga ;)

Opublikowano

Rockstar przebija ND o kilka stopni. 

Opublikowano

Rockstar przebija ND o kilka stopni. 

A zapomniałem o R*. Mea culpa. 

Opublikowano

Tak, Ratchet i U4 to ich jedyne duże gry na ten rok, później NIC :teehee:

Opublikowano

Ps4 sprzedaje się w liczbach, o których Sony nawet nie śniło. Jestem ciekawy co będzie przy premierze U4, a zresztą wiadomo co będzie - rozbiją bank i sprzedadzą z 2-3 miliony konsol dzięki tej gierce w ciągu miesiąca.

Jeśli co 6-ty posiadacz PS4 kupił SW Battlefront, to przy takiej ilości konsol na rynku wynik 10mln sprzedanych U4 w miesiąc jest realny

Opublikowano

Star wars to marka znana bardziej niż uncharted - rodzice kupowali dzieciakom znaną marke i tyle.

Opublikowano

XD

Będę udawał, że tego nie przeczytałem :P

Opublikowano

Napisał w sumie prawdę Don. ND to jedno z bardziej utalentowanych studiów developerskich. Tylko Rockstar jest od nich lepsze. 

@Szczurek

No a co mają? Ale takiego realnego. TLG od 7 lat i GT bez daty premiery czy chińskie gierki z datą premier na 2018 w Europie? A może Agent? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Amplitude

Opublikowano

Ojoj Amplitude jednak fajny szkoda że nie możecie zagrać bo gierka nie dla biedaczka polaczka cebulaczka ( i xbota :( )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.