Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli chcecie prawdziwego VR w normalnych grach, to potrzeba mocy. Chyba nikt tutaj nawet nie śni, że PS4 ogarnie VR w normalnych gierkach :teehee:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jeśli chcecie prawdziwego VR w normalnych grach, to potrzeba mocy. Chyba nikt tutaj nawet nie śni, że PS4 ogarnie VR w normalnych gierkach :teehee:

Ostatnio gdzieś widziałem wypowiedź, że VR od Sony skończy jak 3D w TV i muve (pałeczki) - wyjdzie pierwszy wypust gier żeby zachęcić ludzi, a potem będzie to leżeć odłogiem lub wychodzić na to będą tylko jakieś indory.  

Opublikowano

Hahaha, widzę ze bomby prawdy działają, ból dupy i świadomość, że się wdepnęło w guwno rozmazane bez gier jest coraz większa. Tak szczerze, to czego wy oczekiwaliście po microsyfie? Dwie generacje was karmią tymi samymi odpadami i plują wam w twarz (tylko Januszzeo jest zadowolony, bo przez całe życie pifpafy) niby teraz mieliby zmienić polityke, bo przyszedł Knur? Knur przyszedł i zaczął wydawać gry na pieca, a wy żryjcie co roku Forze, pudziany i krasnale (pewnie ta seria jeszcze pociągnie z dwie części i zdechnie, bo ile można).

U Sony jak co generacje, gry ze średnią powyżej 90, tytuły roku, duża różnorodność, jedyna konsola dla fanów bijatyk, jrpg, gier oryginalnych i nowatorskich jak Dreams czy wyjątkowych tytułów tak jak TLG, o których dyskutuje się latami. Microsoft nie potrzebuje takich gier jak Rime, bo "nie trafiają w gusta ich klientów" (haha, nie żal mi was). A wy o czym możecie dyskutować? Na jakim zakręcie najczęściej cofacie czas, czy może co jest bardziej chvjowe, single czy multi w nowym gejlo. Co za pokolenie, które w 99 nie wiedziało co to psx, zero gustu, dobrego smaku, tylko co roku to samo amerykańskie guwno.

Ratchet & Clank - 12 kwietnia
Uncharted 4: Kres Złodzieja - 27 kwietnia
Shadow of the Beast - 2 marca
The Tomorrow Children - wiosna

Horizon Zero Dawn - 2016
The Last Guardian - 2016
Gran Turismo Sport - 2016
Gravity Rush 2 - 2016
Drawn to Death - 2016
Dreams - 2016

What Remains of Edith Finch

Nier Automata - 2016 
Alienation - 2016

Rime

Person 5

Amplitude

Ni Oh

Hungar

Let in Die

VS

Crapdown

Pudziany od randomów

QB, korytarzyk na 12h

Patrzcie co Kaz ma wam do przekazania

NAWET MI WAS NIE ŻAL BOCIARNIA, HAHAH

8E2cGlF.gif

:kaz:

PS. No i jeszcze te standardy graficzne rodem z 2005 roku :dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Person 5 XD

Opublikowano

u pokrytego widzę biba od świąt trwa, jeszcze bełkot, a za chwilę białe myszki :dynia:

Opublikowano

wymagania oculusa xD  :yao:

• Karta graficzna: NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290, odpowiednik lub lepsza
  • Procesor: Intel i5-4590, odpowiednik lub lepszy
  • Pamięć: 8GB+ RAM
  • Wyjście: HDMI (1.3)
  • Wejście: 3x USB 3.0, 1x USB 2.0
  • System operacyjny: Windows 7 SP1 64 lub nowsz

Zestaw forumowej arystokracji :fsg:

Opublikowano

Person 5 XD

On chyba nawet nie wie co to jest xD

Jestem nawet pewny na 100%, że nigdy nie przeszedł żadnej części, a przecież 4 i 3 to jedne z najlepszych gier ever. 

Wymienia NIER, a zapewne nie przeszedł gierki nawet dwa razy aby poznać true ending, a idź Pan z takimi "koneserami gamingu" - zawsze jaranko tytułem XYZ, o którym nie mają "niebieskiego" pojęcia.

Zresztą ich koneserstwo zostało już podsumowane w ubiegłym roku:

Jak i w ubiegłych latach:

https://www.youtube.com/watch?v=tdSIahlgfXo

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Hahahah, słyszycie to?

TE PĘKAJĄCE DUPY BOCIARNI

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Hahahah, słyszycie to?

TO PĘKAJĄCE DUPY BOCIARNI

Jako posiadacz obu konsol widzę tylko pewnych osobników próbujących dowartościować swoje ego mrożonkami z dupy. SONY działa jak PZPR - Pięcioletni plan wydawniczy.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Person 5 XD

No typowe, nie wie co to za gra ale wpisuje. xD

I w którą nigdy nie zagra. 

Evrybody gon to raptur 

:rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

YETI, mam wyzwanie dla ciebie. Polecisz mi jakieś gry na PS4? Ale te, które wyszły.

Opublikowano

Dzieci, gdzieś poziom podstawówki, wczesne gimnazjum, teraz jeden z drugim będzie się cieszył, bo zjadłem a. Jak widać botom do szczęścia nie potrzeba za dużo. Specjalnie dla was, całe zdanie bez a. Nwet mi ws nie żl. Cieszcie się z braku a, ja mam inne powody do szerokiego uśmiechu...

:daddy:19 vs 3 :daddy:

:

Opublikowano

U Sony jak co generacje, gry ze średnią powyżej 90, tytuły roku, duża różnorodność, jedyna konsola dla fanów bijatyk, jrpg, gier oryginalnych i nowatorskich jak Dreams czy wyjątkowych tytułów tak jak TLG, o których dyskutuje się latami.

Przykro mi, jedyne rzeczy, które do tego nie pasują to XONE i PS4. Za to najlepsze do tych rzeczy jest PC.

YETI, mam wyzwanie dla ciebie. Polecisz mi jakieś gry na PS4? Ale te, które wyszły.

Ehm, ehm. Odpowiesz?
Opublikowano

PC xD

O co tam petycje w tym roku bedziesz podpisywal ? Za to przynaja odznaki na steamie ?

Opublikowano

Jakie petycje? Ja po prostu gram. Po co petycje? :dunno:

Opublikowano

PC xD

O co tam petycje w tym roku bedziesz podpisywal ? Za to przynaja odznaki na steamie ?

Co rok jedną od 2013. Żeby konsole przestały być tak chujowe

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Jak tam smok? Uciągnie vice city na max detalach?

Opublikowano

Jak tam smok? Uciągnie vice city na max detalach?

Eee... ja mam kompa na którym nie działają gry z 2010 i idzie na max.

Zły przykład. :dunno:

Opublikowano

Widzę, że u konsolowców z tekstami jest tak samo jak z grami, ciągle to samo od 2010

Opublikowano

bedzie podpisywal petycje u providenta o nowa blache. 

i nie ty nie tylko grasz

Opublikowano

Jedno jest pewne pojedynek Quantum vs U4 wygra na bank nAthan. Nie żebym nie wierzył w Remedy, ale nie mają startu jako dev do ND. W sumie to oprócz CDR żadne studio nie ma do nich startu.

Platinum Games, From Software, Rockstar, nawet CDPR > flea-bitten dog

Opublikowano

Właśnie, jak mogłem zapomnieć o From Software od GENIALNEGO Dark Souls. :obama: 

Opublikowano

naughty dog zrobiło coś dobrego od czasu jaka 1? A no tak symulator noszenia drabiny i gre z automatycznymi skokami, kapiszonami i bohaterem który ma animacje jak jakiś dałn.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.