Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Slaba ta edycja CW :/

Ori poraz drugi i DLC do KI dobry lineup ;f

Konsole w stanie agonalnym, gry nie wychodzą na żadną z platform to i edycja słabsza. Pewnie się ożywi przy premierze capishonoow.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Oj kwiecień to będzie petarda jak nic nie przełoża, boty i klapy będą sie napier.dalać o korytarzowe shooterki a ja sobie pykne jak człowiek w Ratcheta :banderas:

Opublikowano

Ale idąc Twoim tokiem rozumowania, przedstawię Ci listę exów na Xbox One (oraz Win10, bo to obecnie jest zunifikowana platforma). Jeden czy dwa tytuły to tytuły z PC, ale skoro Ty takie możesz rzucać, to ja tym bardziej.

1. Gemini: Heroes Reborn

2. Oxdenfree 

3. We Happy Few 

4. Below

5. Cities Skylines

6. Crackdown 3

7. Cuphead

8. Fable Legends

9. Gears of War 4

10. Gigantic

11. Halo Wars 2

12. Quantum Break

13. Ori and the Blind forest Definitive Edition

14. Recore

15. Sea of Thieves

16. The Solus Project

17. Killer Instinc Season 3

18. Ashen

19. Inside

I żeby Was dobić, kradniemy Wam najlepszego exa zeszłego roku czyli Rocket League :kaz:

18 19 vs 18 :daddy: I pewnie zapomniałem o jakichś jeszcze.

KLĘKAJ DO MIECZA, I JAK JESZCZE RAZ PWIESZ COŚ O DOMINACJI JAK ZA CZASÓW PS2 TO PRZYJADĘ DO CIEBIE I SPALĘ CI DOM RAZEM Z TYM SZROTEM z plastikowego gónwa zrobionego

I jeszcze jakby Scalebounda nie przesunęli na kolejny rok, to byś tylko stał i rzewnie płakał nad swoim sprzętem do przyciskania papieru :kaz:

AAaa, zapomniałbym jeszcze o tym, że my mamy od paru miesięcy ZA DARMO kompatybilność wsteczną oraz dużo lepsze gry w GWG niż to Wasze obe**ane indiegónwa z Plusa albo crapy sprzed dekaty i kosztujące 60 zł tytuły z PS2 sprzed 15 lat. BEKA Z CIEBIE YETI 

Hahahahah, jaki stek bzdur, ten post jest tak głupi, że nawet nie wiem od czego zacząć. Płaczę z głupoty lub nędznego trollingu użytkownika Rayos. Najlepszy fragment, to chyba "przedstawię Ci listę exów na Xbox One (oraz Win10, bo to obecnie jest zunifikowana platforma). Jeden czy dwa tytuły to tytuły z PC, ale skoro Ty takie możesz rzucać, to ja tym bardziej"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, hahah szczę! :yao:

Wiesz jaka jest lista exów na x-taczera w 2016? Są to obecnie 3, słownie trzy, TRZY, T R Z Y tytuły, które już wymieniłem wcześniej,które wyjdą tylko na xbeke, gdzie u konkurencji jest 19, słownie, DZIEWIĘTNAŚCIE gier, które wyjdą TYLKO na PS4, nie na żadne Windows 10! Ja też mogę do tej 19 dodać SFV, Firewatch,No Mans Sky i reszte gier, które też wyjdą na pc na ps4. Chcesz tego? Pytam sie typie, czy mam cię jeszcze bardziej wdeptać w ziemie z tą swoją konsolką z rozdzielczością rodem z 2005 roku? 

Co ty (pipi)isz o jakimś Rocket Lague, gry po pierwszej z 2015, a po drugie, która też wyszła na pc, a takich gier do LISTY PRAWDY nie liczę. Ty nędzny grzybie, najlepszy eks to BB ze średnią, które zielone karaluchy widziały ostatni raz w 2011.Własnie na to jesteście skazani, na przeciętność i afryke z halo 3 w hd, tak was microsoft dyma od kilka lat.

Tak więc...

:daddy:19 vs 3 :daddy:

:banderas: I DOMINACJA WIĘKSZA NIŻ ZA CZASÓW PS2 :banderas:

PS. Jak chcesz do mnie przyjechać, to ci podam adres, a później opiszesz swoje wrażenie w WKP w temacie Mieliście tak kiedyś?

Opublikowano

Dla mnie ten ratchet to crack większy niż u4. Ogólnie gdybym miał kupic ps4, to bardziej dla tej gry niż Nathana. Dla mnie day one - nie mogę się gierki doczekać:)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja sobie spokojnie będę przeglądał temat z palcem na przycisku "Zgłoś" czujnie sprawdzając rozmiar gifów z uncharted

Opublikowano

Netflix dostepny na ps3 i ps4. Co na to boty?

a w 2013 beka z tvtvtvtvttvtv a teraz karta przetargowa xdd

Opublikowano

Yeti, ale wiesz co nie jestes dobrym kolega... Dom wybudowałeś, ale na wódeczkę nie zaprosiłeś, a tak wyjaśnilibyście sobie wszystko :yao:

Opublikowano

Yeti masz zamiar zagrać we wszystkie gry ze swojej listy prawdy? 

Ponawiam pytanie. 

Opublikowano

Ponawiam pytanie. 

Dobrze wiesz że nie, w tym roku będzie wykańczał chałupę i znowu nie będzie czasu na ogranie eksów z PiEsFor

Opublikowano

YETI, proponuje Ci zaklad, a co mi tam!

Jesli z tej Twojej listy pseudoprawdy w 2016 r na PS4 ukaze sie 13 gier lub wiecej (nie zostana przesuniete na 2017 r.) to ja kasuje konto na forum PSXE, jesli 12 lub mniej konto kasujesz Ty. Wchodzisz?

EDIT: Aha...gry musza pozostac do konca ekskluziwami na PS4.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

skasujcie razem a my wam powiemy jak było ok?

Opublikowano

YETI, proponuje Ci zaklad, a co mi tam!

Jesli z tej Twojej listy pseudoprawdy w 2016 r na PS4 ukaze sie 13 gier lub wiecej (nie zostana przesuniete na 2017 r.) to ja kasuje konto na forum PSXE, jesli 12 lub mniej konto kasujesz Ty. Wchodzisz?

EDIT: Aha...gry musza pozostac do konca ekskluziwami na PS4.

Ty chyba na głowę upadłeś jak chcesz się z nim zakładać po tym jak się skończył zakład z Czezkym. xddd

Opublikowano

Suteq, wiem, ale to CW :reggie:  A z resztą...YETI i tak się obsra i tego nie przyjmie :yao:

Opublikowano

Nawet jak przyjmie i się nie obsra teraz, to na pewno obkali swoje majty na koniec roku. Tak jak miało to miejsce w przypadku zakładu z Davidem, który to Yeti ewidentnie przegrał i okazało się, że jest (pipi) bez honoru.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tylko jeden był honorowy, ten od sunseta.

Opublikowano

Ponawiam pytanie. 

Ty sie lepiej martw w co ty będziesz grał w 2016 oprócz tych multiplatformw 900p/15fps.

:kaz:

Opublikowano

Jaki zakład z Czezkim, o co wtedy chodziło?

Jaki zakład z Czezkim, o co wtedy chodziło?

Opublikowano

Nawet jak przyjmie i się nie obsra teraz, to na pewno obkali swoje majty na koniec roku. Tak jak miało to miejsce w przypadku zakładu z Davidem, który to Yeti ewidentnie przegrał i okazało się, że jest (pipi) bez honoru.

Ty lepiej licz się z słowami, bo Łęczna duża nie jest. :shotgun:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Prawda w oczy kole :reggie:

ciągle się wymigujesz od odpowiedzi na pytanie. czyżbyś sam nie wierzył w te swoje mocne 18 vs 3 ?

Opublikowano

Ty weź lepiej sprawdź czy gdzieś przypadkiem z komina dym Ci do wentylacji nie zaciąga, bo perdolisz smuty ostatnio jakbyś się czadu nawdychał.
Opublikowano

Ponawiam pytanie. 

Ty sie lepiej martw w co ty będziesz grał w 2016 oprócz tych multiplatformw 900p/15fps.

Ja się nie martwię, bo nie jestem jednoplatformowcem jak ty.

Więc? Masz zamiar zagrać we wszystkie gry ze swojej listy prawdy? 

Tak albo nie. 

Brak odpowiedzi będzie oznaczać, że jesteś pizdą. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ocho, jaki agresor.

Wez sobie sciagnij jakas gre z torrentow na uspokojenie !

Opublikowano

Japa chorągiewko i przydupasie yetiego. :lapka: 

Opublikowano

Nowa nazwa klapow - przydupasy yetiego :dynia:

Opublikowano

Jeszcze wam nie przeszedł ten ból dupy o zakład, który wygrałem? Była mowa, że Order to będzie gra na 8, i można to odbierać na dwa sposoby. Nikt nie mówił, że chodziło o średnią i dla tego podjąłem się zakładu. Ocen 8/10 nie brakowało, jak jakiś Zenek z serwisy X ocenia grę na 8/10,to jest to dla niego gra na 8, więc wygrałem. Dopiero po zakładzie Jaczes zorientował sie, że ograłem go jak dzieciaka. Tak więc...

A co do nowego zakładu, Andrew już wam proponował kilkakrotnie, to żaden się nie podjął, ale czego tu się podejmować, skoro sprawa jest prosta...

:daddy:19 vs 3 :daddy:

Ponawiam pytanie. 

Ja się nie martwię, bo nie jestem jednoplatformowcem jak ty.

Więc? Masz zamiar zagrać we wszystkie gry ze swojej listy prawdy? 

Tak albo nie. 

Brak odpowiedzi będzie oznaczać, że jesteś pizdą. 

Hahaha, rodzice wiedzą jaki masz cięty język i to do starszych z bicepsem 48cm? Pytam się gówniarzu! Najpierw Łęczna, później Sokół Podlaski, bo Geyos wpadnie do mnie, czy wam też może podać adres? Będzie eksterminacja bociarni w wersji lajw.

A co do tej listy, która tak was bardzo boli, na pewno nie zagram w crapdwon i pudziany od randomów, bo guwien nie tykam. Jeśli zaś chodzi o 19 tytułów na Nadkonsole, to jeżeli tylko czas pozwoli, to będę chciał ograć z tej listy 90% gier.

Miodzik na moje serduszko, jak dzięki moim postom niektórym pękają odbytnice, pizda, (pipi), dzień jest jeszcze dość młody, więc nie zwalniajcie tępa :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.