Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nawet Soul ocenil na solidne 7/10!

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Biceps 48cm, a mózg 2cm. 

Tak zwany orzeszek. xddd

Sorry Orzeszku. :****

Opublikowano

Jeszcze wam nie przeszedł ten ból dupy o zakład, który wygrałem? Była mowa, że Order to będzie gra na 8, i można to odbierać na dwa sposoby. Nikt nie mówił, że chodziło o średnią i dla tego podjąłem się zakładu. Ocen 8/10 nie brakowało, jak jakiś Zenek z serwisy X ocenia grę na 8/10,to jest to dla niego gra na 8, więc wygrałem. Dopiero po zakładzie Jaczes zorientował sie, że ograłem go jak dzieciaka. Tak więc...

Dobra, utwierdziłem się w przekonaniu, że Yeti to największa piz.da tego forum a mózgu nie ma wcale :lapka: 

Brawo klapki, macie reprezentanta na poziomie :lapka: 

YETI, powtorz jeszcze raz proszę 19 vs 3, bo widzę, że sprawia Ci to przyjemność i pewnie staje Ci na samą myśl o tym 

Jeśli zaś chodzi o 19 tytułów na Nadkonsole, to jeżeli tylko czas pozwoli, to będę chciał ograć z tej listy 90% gier.

Czyli ograsz tylko do połowy U4, bo czasu braknie, bo trzeba dom wykańczać :lapka: 

Opublikowano

czyli wszystkie exy od ms sa na 9 bo gdzies dostaly taka note 

Opublikowano

:teehee: :teehee: :teehee: :teehee:

Piszcie więcej, chłonę te obelgi jak największe komplement, w końcu jesteśmy w CW. Proponuje zarzucić więcej maści na ból dupy, dla waszego dobra.

YETI, powtorz jeszcze raz proszę 19 vs 3, bo widzę, że sprawia Ci to przyjemność i pewnie staje Ci na samą myśl o tym 

:daddy:19 vs 3 :daddy:

The+sexual+thrill+_f63e4723eb596b1e656f1

PS. Dom był już wykończony na jesień, teraz tylko kominek, winko, kapcioszki i... 19 eksów na Nadkosnole plus te co wyjdą też na pc. Ahh... to wygrywanie życia. :banderas:

Opublikowano

stac go na dom a gra na ps4 

xddddd

a w barku pewnie grants 

xdddd

Opublikowano

xddddd

a w barku pewnie grants 

xdddd

Nie no, winko pije, to pewnie jakieś Carlo Rossie :kaz:

Wydał wszystko na dom to zostało mu akurat kasy na szrota bez gier

Opublikowano

xddddd

a w barku pewnie grants 

xdddd

A na czym miałbym grać? Na x-korkim? Aby dostosować się do poziomu konsoli microsyfu, to musiałbym wybudować szałas na drzewie i kupić jakiś hd ready. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

:teehee: :teehee: :teehee: :teehee:

Piszcie więcej, chłonę te obelgi jak największe komplement, w końcu jesteśmy w CW. Proponuje zarzucić więcej maści na ból dupy, dla waszego dobra.

:daddy:19 vs 3 :daddy:

The+sexual+thrill+_f63e4723eb596b1e656f1

PS. Dom był już wykończony na jesień, teraz tylko kominek, winko, kapcioszki i... 19 eksów na Nadkosnole plus te co wyjdą też na pc. Ahh... to wygrywanie życia. :banderas:

Nie wiem czy wiesz, ale właśnie przyznałeś się,że jesteś klapoblachą. Gardzę! :bad:

Opublikowano

nikt mu nie powie, że białe jest białe a czarne jest czarne

Opublikowano

A na czym miałbym grać?

nie powiem ci   :dafuq:

Opublikowano

jeszcze jedna grafika o niedo(pipi)aniu mózgowym a poznacie ból moich działań :lapka:

Opublikowano

jeszcze jedna grafika o niedo(pipi)aniu mózgowym a poznacie ból moich działań :lapka:

:doom:

:daddy: 

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale właśnie przyznałeś się,że jesteś klapoblachą. Gardzę! :bad:

Ludzie, litości, czy ktoś może tych botów wysłać do jakieś zoo czy cyrku? Pisze to osoba, która gra w takie gry...

https://www.mygamerprofile.net/gamer/CzezarePL

Normalnie same konsolowe eksy. :yao:

Boty, czasami to aż nieswojo się czuję, że masakruje was z taką łatwością. Marzy mi sie jakis godny przeciwnik, ale aby taki sie pojawił, to najpierw microsyf musi wydać next gena z grami, a nie guwno rozmazane bez gier. :daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti budowal dom i powtarzal sobie "Jak juz zbuduje dom to na pewno wyjda jakies dobre gry, na pewno. Sony mnie nie oszuka, o nie, na pewno nie mnie. Kaz mnie kocha. Tylko playstation.".

Dom wybudowany a yeti zobaczyl ze jak nie bylo gier tak nie ma i teraz w amoku z bulem dupy wkleja ciagle te same formulki.

P.S To prawda. :obama:

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Opublikowano

Ludzie, litości, czy ktoś może tych botów wysłać do jakieś zoo czy cyrku? Pisze to osoba, która gra w takie gry...

https://www.mygamerprofile.net/gamer/CzezarePL

Normalnie same konsolowe eksy. :yao:

Boty, czasami to aż nieswojo się czuję, że masakruje was z taką łatwością. Marzy mi sie jakis godny przeciwnik, ale aby taki sie pojawił, to najpierw microsyf musi wydać next gena z grami, a nie guwno rozmazane bez gier. :daddy:

No i co tam widzisz? Juz na pierwszej stronie 6 konsolowych eksów a Ty pewnie Ori obskakujesz na swoim biedalapciu z Biedronki :yao:

Opublikowano

No i co tam widzisz? Juz na pierwszej stronie 6 konsolowych eksów a Ty pewnie Ori obskakujesz na swoim biedalapciu z Biedronki :yao:

- Battlefront

- Black Ops III

- Halo 5

- Halo TMCC

- Tomb Raider DE

- Battlefield Hardline

- AC IV

:obama:

Robi wrażenie.

Opublikowano

yeti nie lepszy, battlefront, the order, bf4, symulatory chodzenia, driveclub i remaster uncharted JEZU ALE TE PLEJSTEJSZYN ORA, zaraz jeszcze kolejny crap na 7, którego pochłonęla klątwa yetiego i gra nie wyszła na polskim storze :yao:

Opublikowano

- Battlefront

- Black Ops III

- Halo 5

- Halo TMCC

- Tomb Raider DE

- Battlefield Hardline

- AC IV

:obama:

Robi wrażenie.

Ważne,że gram na konsoli i nie wspieram rakoblachy :reggie:

Opublikowano

w moim kraju jest takie przyslowie na takie okazje:

przyganial kociol garnkowi

Opublikowano

Nie chce szukac bo mi sie nie chce, jak to YETI szydzil z blacharni twierdzac, nie bez racji, ze tworcy gier chca jezdzic na porzadne wakacje z dziecmi, a nie robic zakupow w Biedzie. A teraz?No wlasnie...

Podwojne standardy YETI...Pogarda! :shotgun:

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Chyba trochę się zagalopowales w tych osobistych podjazdach...

Opublikowano

no ale pewnie ma racje

Opublikowano

Spoko. Yeti mysli ze wzial kredyt na 30 lat i zlapal pana boga za nogi. xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.