Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Chyba trochę się zagalopowales w tych osobistych podjazdach...

jaki poziom usera taki poziom riposty. co poradzisz :dunno:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gra na PS4, bierze kredyt na 30 lat, pije Carlo Rosi. Typowy polski Janusz. Wyżej sra niż dupę ma.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Chyba trochę się zagalopowales w tych osobistych podjazdach...

No, a jak jakiś pajac wstawia zdjęcie z napisem "niedoyebanie mózgowe", to siedzisz cicho.

Opublikowano

No, a jak jakiś pajac wstawia zdjęcie z napisem "niedoyebanie mózgowe", to siedzisz cicho.

a co sie ma odzywac skoro to ex na ps4

Opublikowano

Widze ostre dissy leca ;) Gierki dla dzieci sirjus biznes :)

Opublikowano

Widze ostre dissy leca ;) Gierki dla dzieci sirjus biznes :)

no jak zawsze :lapka: 

Opublikowano

YETI, mam wyzwanie dla ciebie. Mianowicie w tym roku sprawdzimy ile exów wyjdzie na PS4 i XONE i jaka jest średnia ich ocen. Potem złożymy to w dwie średnie ocen, dla exów PS4 i exów XONE. Lepszy wygrywa i wymyśla karę dla przegranego. Stoi?

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale właśnie przyznałeś się,że jesteś klapoblachą. Gardzę! :bad:

Boty, czasami to aż nieswojo się czuję, że masakruje was z taką łatwością. Marzy mi sie jakis godny przeciwnik, ale aby taki sie pojawił, to najpierw microsyf musi wydać next gena z grami, a nie guwno rozmazane bez gier. :daddy:

No trudno o godnego przeciwnika dla ciebie;/

czekaj, spróbuje, rzucam rękawice (ostrzegam, że w ripoście napiszę dokładnie to samo) czuj się zmiażdżony klaperski pomiocie

XBOX ONE, dominacja jak za XBOX 

Halo tylko na nadkonsoli !!!!!!!!!!!!!!! :sir: 

tyle dobrych gier w tym roku!!!!!!!!11111

a klapy tylko odgrzewane kotlety na 3/10 nawet mi was nie żal :yao:

<jakieś bzdentne gify gier na 4/10)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale właśnie przyznałeś się,że jesteś klapoblachą. Gardzę! :bad:

Boty, czasami to aż nieswojo się czuję, że masakruje was z taką łatwością. Marzy mi sie jakis godny przeciwnik, ale aby taki sie pojawił, to najpierw microsyf musi wydać next gena z grami, a nie guwno rozmazane bez gier. :daddy:

No trudno o godnego przeciwnika dla ciebie;/

czekaj, spróbuje, rzucam rękawice (ostrzegam, że w ripoście napiszę dokładnie to samo) czuj się zmiażdżony klaperski pomiocie

XBOX ONE, dominacja jak za XBOX 

Halo tylko na nadkonsoli !!!!!!!!!!!!!!! :sir: 

tyle dobrych gier w tym roku!!!!!!!!11111

a klapy tylko odgrzewane kotlety na 3/10 nawet mi was nie żal :yao:

<jakieś bzdentne gify gier na 4/10)

19 vs 18 !!!!!! :daddy: :daddy:

Poczekaj, naprawiłem :lapka:

Opublikowano

19 vs 00 !!!!!!  :daddy:  :daddy:

tyle gier na XBOXA

Opublikowano

Yeti zapomnial w swojej liscie o Guilty Gear 3rd Revelator ale trzeba mu wybaczyc on sie na niczym nie zna ;d

( BOMBA PRAWDY MULTI W TLOU JEST (pipi)OWE I NUDNE )

!!!!!

Opublikowano

I do tego p2w

Opublikowano

willy grac nie umie i placze :yao:

Opublikowano

Battlefront też p2w - wersja delux dawała na start najlepszy pistolecik zabijający wszystko na strzała xD

Opublikowano

Jak to wygląda z tymi modami :obama: kapitalny zwiastun i te niektóre ujęcia :obama:

fajnie to to wygląda tylko na fimilkach z youtube'a, bo jak przyjdzie co do czego to łatwiej prom kosmiczny uruchomić niż zainstalować to poprawnie żeby działało i wyglądało to tak samo jak dla autora moda.

Męczyłem się 2 dni z icehancerem dla gta iv i nie szło to zainstalować bo albo paczki z autami się krzaczyły albo gra nie chciała się uruchomić w ogóle. Jak już udało się odpalić grę bez wpakowanych aut to się okazało że zamiast 50fps mam 15fps a gra wygladała dobrze tylko w przyciemnionych miejscach, na otwartych przestrzeniach wszystko świeciło się jak psu jajca.

Opublikowano

Tak samo jak dla autora moda xdddddddddddddd

Dla Gta IV xdddddd

Opublikowano

Gta V na kolanach z pełnymi ustami

Opublikowano

fajnie to to wygląda tylko na fimilkach z youtube'a, bo jak przyjdzie co do czego to łatwiej prom kosmiczny uruchomić niż zainstalować to poprawnie żeby działało i wyglądało to tak samo jak dla autora moda.

XDDDDD

Mazzeo ale ty się pocisz tymi postami a piszesz o innym modzie do innej gry która była zepsutym PCtowym portem. NO ALE TY TO ROBIŁEŚ I TY WIESZ BO GTA TO GTA CO NIE

Opublikowano

Ciekawe ilu jehowych blachy porzuci swoje smoki, gdy za dwa lata nie dostaną papu z restauracji o nazwie Torrent :yao:

http://www.ppe.pl/news/41044/nadciaga-wielki-koniec-piractwa-nowoczesne-zabezpieczenia-sa-podobno-nie-do-zlamania.html

Edytowane przez Czezare

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.