Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Będą czekać aż gruby 2 lata po premierze zrobi im promocje za 1$

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

popełniłeś fapa na miarę wklejenia śmiesznego obrazka z kwejka czy wiochy.pl

Opublikowano

Podludki jedynie co potrafia to grac w jakies guwna typu cs go,wowa itd. a reszte gier z zatoki pobiera. Co za plebs, idz pan w choj z tymi ludzmi

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Niby nikt nie czyta ppe, a jak przychodzi co do czego to tylko stamtąd newsy są wklejane. :dunno: 

Opublikowano

ale tides of numenera to będzie sztos nad sztosy

ciekawe czy mi pójdzie

Opublikowano

Będą czekać aż gruby 2 lata po premierze zrobi im promocje za 1$

Nic dodać, nic ująć...

mb7g46.gif

Opublikowano

Podludki jedynie co potrafia to grac w jakies guwna typu cs go,wowa itd. a reszte gier z zatoki pobiera. Co za plebs, idz pan w choj z tymi ludzmi

Eee ale wowa szanuj do wotlk, kolejne dlc do pieca

Edytowane przez dApo

Opublikowano
:klapek: chyba pomylil platformy
Opublikowano

Jeszcze jedna :obama:

Adorable FPS Lovely Planet Out Now on Xbox One 

:daddy:  3:0 :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

jaka masakra niebieskiej biedoty, nic nie mają 

NIC

NIC vs 3

Opublikowano

:klapek: chyba pomylil platformy

Jak tam Wii Panie kolego? Fajnie jest zagrać na normalnej konsoli, wkładasz płytkę i grasz, c'nie?
Opublikowano

od wowa to wara, bo ta gra zjada wszystkie gówna co do tej pory wyszły na ps4

Opublikowano

Phil taki dobry po cichu robi Conkera  :fsg:  :fsg:

https://www.youtube.com/watch?v=qDT_DSH1ezs

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Phil taki dobry po cichu robi Conkera  :fsg:  :fsg:

W Roblox?

Opublikowano

conker w dlc do roblox, czyli jednak marzenia sie spelniaja

Opublikowano

Prawilnego a nie tam jakiś Roblox  :daddy:

A zapomniał bym

NIC VS 4   :daddy:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Chyba trochę się zagalopowales w tych osobistych podjazdach...

jaki poziom usera taki poziom riposty. co poradzisz :dunno:

Hahaha, czy wy siebie słyszycie? Spójrzcie najpierw na swoje podwórko pełno chamów i prostaków, co za żenada. Powiedz to panie adminie swoim kolegą z lajwa, którzy wyzywają ludzi od pizd, (nene) i niedo(pipi)ań mózgowych. Co za obłuda.

Spoko. Yeti mysli ze wzial kredyt na 30 lat i zlapal pana boga za nogi. xd

Wolał bym mieszkać w jakieś rozpadającej się szopie, niż brać kredyt w jakimś banku.

Opublikowano

No akurat to fakt, pojazdy osobiste, są raczej domeną dzieciarni botów, niż kubotów.

"Czyli te Halo 5 to taki mesjasz, że jak tylko wyszedł cod, to naczelny przygłup botów Cezare. od razu przeskoczył na coda.  :dynia:"

Czy to cos Panu przypomina panie Metoda? I kto tu jest gówniarzem?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

hehehe, suciu, jedynie co ty możesz obecnie wybudować, postawić, to klocka w kiblu. Taka jest między nami różnica, chłopczyku.

Chyba trochę się zagalopowales w tych osobistych podjazdach...

jaki poziom usera taki poziom riposty. co poradzisz :dunno:

Hahaha, czy wy siebie słyszycie? Spójrzcie najpierw na swoje podwórko pełno chamów i prostaków, co za żenada. Powiedz to panie adminie swoim kolegą z lajwa, którzy wyzywają ludzi od pizd, (nene) i niedo(pipi)ań mózgowych. Co za obłuda.

Ale jak przekręcałeś mój nick KILKUKROTNIE na (nene)eq(mimo, że takie obraźliwe przekręcanie jest zabronione) to już było zayebiście hipokryto. xDD

Opublikowano

(nene)ek

Opublikowano

No akurat to fakt, pojazdy osobiste, są raczej domeną dzieciarni botów, niż kubotów.

"Czyli te Halo 5 to taki mesjasz, że jak tylko wyszedł cod, to naczelny przygłup botów Cezare. od razu przeskoczył na coda.  :dynia:"

Czy to cos Panu przypomina panie Metoda? I kto tu jest gówniarzem?

Primo: Ja jestem blacharzem, więc odbij. 

Primo nr 2.: Moje zdanie dotyczyło klapków i botów i w tych 2ch grupach znacznie częściej u botów, były pojazdy personalne.

Primo nr.3: Pokaż mi gdzie napisałem nieprawdę w twoim zacytowanym zdaniu :reggie::kaz:

Opublikowano

Tobie pozwalam Humciu. :**

A Wii zayebiste, wczoraj kilka godzin pykło nie wiadomo jak. Prześwietnie się bawiłem z Marianem. Naprawdę czułem, że gram w GRĘ, a nie produkt do robienia pieniędzy. Wszystko jest wykonane z taką pieczołowitością, Galaxy wygląda przegenialnie, no i te sterowanie. :fsg:

ragus ma rację, że grając na Nintendo człowiek czuje się znowu PRAWDZIWYM GRACZEM. :banderas:

Teraz jeszcze bardziej zapragnąłem posiadania WiiU i SUPER MARIO MAKER. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.