Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Prawilnego a nie tam jakiś Roblox  :daddy:

A zapomniał bym

NIC VS 4   :daddy:

skoro jezdzicie po yetim ze nie kupuje exow sony to slucham kto je kupil!!!

ps!

za(pipi)ista giereczka... ex konsolowy sony

Edytowane przez dApo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ehh te blacharskie dzieciaki i ich podjazdy osobiste a potem tłumaczenia, żałosne

Opublikowano

W imieniu PC Master Race chciałbym poinformować, że pan Metoda nie reprezentuje naszych poglądów. Powyższe posty nie są zgodne ze standardami oraz normami przyjętymi w PC Master Race. Jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że pan Metoda nie przynależy już do oficjalnego klubu Smoka i PCMR.

Z poszanowaniem,

Klub PCMR

Opublikowano

Tobie pozwalam Humciu. :**

A Wii zayebiste, wczoraj kilka godzin pykło nie wiadomo jak. Prześwietnie się bawiłem z Marianem. Naprawdę czułem, że gram w GRĘ, a nie produkt do robienia pieniędzy. Wszystko jest wykonane z taką pieczołowitością, Galaxy wygląda przegenialnie, no i te sterowanie. :fsg:

ragus ma rację, że grając na Nintendo człowiek czuje się znowu PRAWDZIWYM GRACZEM. :banderas:

Teraz jeszcze bardziej zapragnąłem posiadania WiiU i SUPER MARIO MAKER.

To ja chyba nie jestem PRAWDZIWYM graczem, zacząłem SMG 2 i nie skończyłem, bo kupiłem XO :(

Opublikowano

Ja kiedys tez sutka przekrecilem na (nene)eq i nie bylo raportu wiec mnie chyba tez wolno!

Jezeli nie to chcial bym zeby sam zainteresowany dal mi znac czy moge czy nie.

Opublikowano

Ty to nawet nie wiesz co "wladza" foruma, do ktorej nalezysz, wprowadza i ustala wiec nie wiem czemu dalej masz admina. Chyba obfite przelewy ida co miesiac.

W ogole dobra beka. Jak nie ma raportow a cos sie dzieje to pretensje zeby wysylac bo nie kazdy mod/admin wszedzie zaglada ale jak sie je wysyla gdy jest lamany regulamin przez was stworzony to tez niektorzy maja bul dupy.

Jednym slowem PATOLOGIA.

Opublikowano

jaki ból dupy xd

Opublikowano

Czy sie stoi czy sie lezy PE za free sie nalezy.

Opublikowano

Ale nie placz :(

Jak przestaniesz robic z siebie glupka. Stoi?
Opublikowano

Dostosowuje sie do poziomu tego sub-forum moze byc ciezko :/

KALAFIORKA?

Opublikowano

O kalafiorka sie nie pyta. Kalafiorka sie po prostu daje bo jest pyszny i zdrowy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jakaś głębsza historia kryje się za kalafiorkiem, czy tak tylko sobie pie.rdolicie?

Opublikowano

O kalafiorka sie nie pyta. Kalafiorka sie po prostu daje bo jest pyszny i zdrowy.

w sumie brokuły lepsze

Opublikowano

Nie wiem suteq zachowuje sie obrazliwie w stosunku co do mojej osoby a user Mejm mu jeszcze przyklaskuje wiec staram sie odreagowac smutek i przygnebienie traktujac rozmowe z nim tak samo jak rozmowe z bluberem

Opublikowano

ja lubie brukselki

Opublikowano

Znaczy blubera latwo przekupic kalafiorkiem?

Opublikowano

W końcu wegan.

Mam nadzieję Suciu, że nie podążasz jego drogą...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dziś na obiad mam szpinak z ziemniaczkami ale żeby nie było za wegańsko dodatkiem będą jajka czyli w sumie będę jadł kurczaka. 

Co do dyskusji to nie widziałem aby ktoś robił podjazdy osobiste. Raczej nabijamy się z tego co na forum ktoś wypisuje. :)  Swoją drogą nudno tu się zrobiło odkąd prawie same poty się liżą po jajkach. GDzie się podziali wojownicy sony poza fankiem i yetim chyba nikt nie został.

Opublikowano

Ale przeciez taka prawda, admini dostaja co miesiac gazete za swoje wysilki (lub nie) na forumie. Moze niektorzy powinni dostawac ekwiwalent w kalafiorkach.

Opublikowano

dostaja gazete?

to admina sie dostaje za kare?

Opublikowano

Hahaha, czy wy siebie słyszycie? Spójrzcie najpierw na swoje podwórko pełno chamów i prostaków, co za żenada. Powiedz to panie adminie swoim kolegą z lajwa, którzy wyzywają ludzi od pizd, (nene) i niedo(pipi)ań mózgowych. Co za obłuda.

wypłacz mi rzekę.

btw kolegom klapiszczu :xboss:

dostaja gazete?

to admina sie dostaje za kare?

biorąc pod uwagę z kim czasami musimy się użerać to daleki od prawdy nie jesteś :frog:

Opublikowano

suteq i Mejm na czarnej licie :dunno:

Sprawa jest powazna. :obama:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.