Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co wy dajecie jako exy. xDD

Opublikowano

a co z adminami emigrantami? Wysyłkę też pokrywają ?

Opublikowano

Tobie pozwalam Humciu. :**

A Wii zayebiste, wczoraj kilka godzin pykło nie wiadomo jak. Prześwietnie się bawiłem z Marianem. Naprawdę czułem, że gram w GRĘ, a nie produkt do robienia pieniędzy. Wszystko jest wykonane z taką pieczołowitością, Galaxy wygląda przegenialnie, no i te sterowanie. :fsg:

ragus ma rację, że grając na Nintendo człowiek czuje się znowu PRAWDZIWYM GRACZEM. :banderas:

Teraz jeszcze bardziej zapragnąłem posiadania WiiU i SUPER MARIO MAKER. 

vlcsnap-2015-05-18-01h47m00s174.png

Opublikowano

Potwierdzam.

Chętnie bym miał Wii gdyby nie te ceny gier.

Opublikowano

grę na wii U kupujesz używkę za 120 i sprzedajesz za 100 do 140zł, także spokojnie, wystarczy polować trochę ;-)

oczywiście nie dotyczy to third-party jak zombiu, mass effect i ninja gaiden (i nie twierdzę, że tym grom czegoś brakuje)

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Ale bomba, na Xone pojawiło się demo Bayonetty 2. WiiU traci najlepszego ex'a  :obama:

2k0h6r.jpg

Opublikowano

Ale bomba, na Xone pojawiło się demo Bayonetty 2. WiiU traci najlepszego ex'a  :obama:

2k0h6r.jpg

Wyedytowalbys chociaz ten one guide jak juz trollujesz

Opublikowano

2k0h6r.jpg

Zapomniałeś dodać :Coolface:

Opublikowano

Wyedytowałbyś chociaż ten głos jak już wstawiasz materiał na youtube.

Opublikowano

Zeratul: Bo Ty akurat myślisz, że ludzie w ogóle wiedzą co to jest.

Spartoliłeś Zer, trzeba było siedzieć i nagrywać kilogramy dla tych 5 widzów ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nie ma jak pograć w bayonettę z dodatkowym lagiem, rozumiem, że easy-automatic-mode

Opublikowano

nie ma jak pograć w bayonettę z dodatkowym lagiem, rozumiem, że easy-automatic-mode

Odpaliłem na chwilę i laga nie stwierdziłem. Wszystko wchodzi w punkt łącznie z Witch Time.

Opublikowano

nie znaczy to, że go nie ma, bo jakiś tam zawsze będzie, na szczęście ludzki mózg potrafi sobie poradzić z tym - w grach jak bayonetta ucząc się kombinacji/skryptów przeciwników i pozwalając na nie odpowiednio wcześniej zareagować, w multi z żywymi randomami za to będzie gorzej,

ja nie używam wejścia video z xboxa one głównie z powodu tego, że jest to strata prądu, czy daje to cokolwiek więcej od mniejszej ilości zajętych portów hdmi w tv?

Opublikowano

Się zagłębiasz niepotrzebnie. Podłączyłem dla trolololo (normalnie mam podpięte NC+), ale hamburgeryzowany schabowy zepsuł zabawę, klapki pewnie by zawału dostały ;)

PS. Akurat w tym TV mam lag kilkanaście ms, więc pewnie z dodatkowym przez HDMI in mam może tyle co niektórzy w standardowych TV przy połączeniu bezpośrednim.

Opublikowano

Prawilnego a nie tam jakiś Roblox :daddy:

A zapomniał bym

NIC VS 4 :daddy:

skoro jezdzicie po yetim ze nie kupuje exow sony to slucham kto je kupil!!!

ps!

za(pipi)ista giereczka... ex konsolowy sony

https://youtu.be/2RNXQuhl95Y

Tak jak myślałem nikt, coś ta botciarnia to ka nawet

Nic vs nikt

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Się zagłębiasz niepotrzebnie. Podłączyłem dla trolololo (normalnie mam podpięte NC+), ale hamburgeryzowany schabowy zepsuł zabawę, klapki pewnie by zawału dostały ;)

PS. Akurat w tym TV mam lag kilkanaście ms, więc pewnie z dodatkowym przez HDMI in mam może tyle co niektórzy w standardowych TV przy połączeniu bezpośrednim.

Nie wiem ja tam cały czas mam do xboxa podpięte ps4 albo wii u bo mi hdmi wejśc w tv brakuje. Przechodziłm tak project zero, xenoblade x , until dawn, dragon quest heroes i kilka innych w tym gram w pes 2016 ze znajomymi. Ani razu laga nie stwierdziłem. LAg jest jak streamujesz przez sieć minimalny i w ori to odczułem jak timing skoków mi nie wchodził. Za to po hdmi 0 laga.

Opublikowano

No przecież napisał, że mu wejść hdmi brakuje. 

Opublikowano

Mam 2 wejścia hdmi jedno zajmuje cyfra bo kobitka często ogląda jak wraca z pracy. A drugie moje zabawki. Łatwiej mi do xboxa podłączać różne konsole niż do tv z tyłu. :) Muszę sobie kupić nowy tv ale na razie moja ponad 7 letnia bravia full hd świetnie działą. Sony kiedyś robiło porządne sprzęty nie to co trójnóg :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No przecież napisał, że mu wejść hdmi brakuje.

Źle przeczytałem :)

Ale już chyba bym wolał jakiegoś splitera hdmi dokupić.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Muszę sobie kupić nowy tv ale na razie moja ponad 7 letnia bravia full hd świetnie działą. Sony kiedyś robiło porządne sprzęty nie to co trójnóg :)

Moja ma jakieś pięć lat ciężkiej pracy za sobą w tym jedną przeprowadzkę i jedyne co ją boli to jedem martwy piksel, który pojawił się kilka miesięcy po zakupie. Chętnie bym ją już wymienił, bo w obecnym pokoju aż się prosi o coś większego niż 40 cali, ale skubana nie chce zdechnąć. :obama:

Teraz Sony już nie robi jak dobrych TV?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

fajnie sobie odpowiadasz nie ma co

wpis taktyczny no offense

http://www.psxextreme.info/topic/112092-boski-wojownik-z-krwi-i-kosci/?p=3632140

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Tak słyszałem.

Opublikowano

ja slysze duzo rzeczy, 10% jest do wykorzystania [; reszta piach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.