Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

teraz podstawowe pytanie - ile z tego realnie ogra?

Ja mam problem ile z tego ogram, a wy w co będziecie grać. :kaz:

hungar xdd

Typowy post bota, jak nie beka z braku a w wyrazie, to z jakieś gry, ale co biedaczki więcej mogą napisać, jak statek x-taczer tonie, a knur wrzuca powoli wszystkie gry na pc, aby podbudować finansowo dział gier.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Racja, kwiecień Uncharted 4, Ratchet Clank, lepsza wersja DSIII vs

korytarzyk na 12h :yao:

Kapiszonczarted 4...Paralityczne czołganie się w kierunku Totemów z animacją jak jakiś dałn :yao:

Opublikowano

Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Ds 3 na xbox one będzie w gorszej wersji . Poproszę linka albo jakieś źródło.

Bo ja też tak mogę. Wyciągam magiczną kule i....

Uncharted 4 to będzie korytarzyk na 12 h z za dużą ilością pif paf ale z ładnymi widoczkami

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobrze ze Rayos nie jest takim "zabójca" jak Ty Yeti, bo by cie zjadl tabelkami z ocenami i ilością exow od nindento. :yao:

To niech jeszcze wrzuci ilośc exów z pc i komórek. Hahah, muszą się ratowac innymi platformami, tak nisko upaść, ale jakie jest wyjście skoro rzeczywistość wygląda tak.

Gears of War 4 (Xbox One) – Multiplayer Beta in Spring 2016/Launch in Fall 2016

Quantum Break (Xbox One) – April 5, 2016

Halo Wars 2 (Xbox One & Windows 10) – Fall 2016

Crackdown 3 (Xbox One) – Multiplayer in Summer 2016

Fable Legends Open Beta (Xbox One & Windows 10) – Spring 2016

ReCore (Xbox One & Windows 10) – 2016

Sea of Thieves (Xbox One & Windows 10) – 2016

Gigantic (Xbox One & Windows 10) – 2016

Killer Instinct: Season 3 (Xbox One & Windows 10) – March 2016

Gears of War: Ultimate Edition (Windows 10) – Spring 2016

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (Xbox One & Windows 10) – Spring 2016

Cobalt (Xbox One, Xbox 360 & Steam) – Feb. 2, 2016

:xboss:bia%C5%82ej-flaga-poddanie-41886226.jpg:xboss:

VS

Ratchet & Clank - 12 kwietnia

Uncharted 4: Kres Złodzieja - 27 kwietnia

Shadow of the Beast - 2 marca

The Tomorrow Children - wiosna

Horizon Zero Dawn - 2016

The Last Guardian - 2016

Gran Turismo Sport - 2016

Gravity Rush 2 - 2016

Drawn to Death - 2016

Dreams - 2016

What Remains of Edith Finch

Nier Automata - 2016 

Alienation - 2016

Rime

Persona 5

Amplitude

Ni Oh

Hungar

Let in Die

Juz sobie daruje wypisywania gier, które też wyjdą na ps4 i pc jak SFV czy No Mans Sky, bo to jest obijanie niepełnosprawnego taczera na wózku

inwalidzkim.

Nurkujecie w zielonym szambie po samą szyje :kaz:

Ale piękna generacja, 44% mniej pikseli, jak juz tyle samo pikseli to afryka z halo 3 w hd, ostatni ex ze średnią powyżej 90% w 2011, śmieszna sprzedaż, i trzy, TRZY exy na 2016. ALE WAM KNUR ZGOTOWAŁ NOWĄ GENERACJA. :yao:

Przypomniała m się pewna anegdotka, a właściwie analogia.

Wyobraź sobie YETI dzisiejszy świat. Naszą wspaniałą Ziemię.

Teraz skup się na Ameryce Północnej, gdzie bez trudu na mapie możesz zobaczyć ogromne Stany Zjednoczone. Jest to kraj z problemami, lecz silny i prowadzony twardą ręką przez jednego ogarniętego człowieka. Ten kraj możemy porównać do Microsoftu.

Następnie przesuńmy nasz globus, bądź przerzućmy parę stron w atlasie i zerknijmy na Europę. Spory kontynent z mnóstwem krajów połączonych jedną wspólnotą zwaną Unią Europejską. Jest to Unia chaotyczna, wielokrotnie podejmująca błędne decyzję, przez które cały kontynent cierpi przez kolejne lata. Jest on prowadzony przez ogarniętych liderów, jednak wielokrotnie ta ciut niższa kasta zawalała sprawę. Unię Europejską możemy przyrównać do Nintendo.

A teraz przejdźmy jeszcze troszkę dalej na Wschód. Do kraju, gdzie panuje ogromna cenzura, manipulowanie faktami, ogromny reżim i kult dowódcy. Miejsce w którym nie istnieje wolny człowiek i nie istnieje żadne poszanowanie jego praw. Mówię w tym momencie o Korei Północnej wraz z jej liderem Kim Dzong Unem, z którego cały cywilizowany świat sobie drwi i ma głęboko w poważaniu jakiekolwiek jego groźby, prośby czy generalnie jego istnienie. Kraj ten jest wyniszczony, jego lud jest wymęczony psychicznie, a jego lider jest małym grubym człowieczkiem z którego zarówno USA jak i Europa kręcą codziennie bekę. 

A teraz Yeti, uważaj, bo zadam pytanie:

Którą firmę możemy porównać do Korei Północnej i jakiego człowieka możemy porównać do Kim Dzong Una?

Odp.: Do Sony i do Ciebie :kaz:

Opublikowano

przestańcie bo sr.am z beki

Edytowane przez kermit

Opublikowano

ZATRZYMAJCIE TĄ KARUZELE ŚMIECHU

btw sprzedałem ps4 tfu nigdy wiecej

Opublikowano

za 800zl czy znalazles frajera?

Opublikowano

kolege dopadl na PS4 błąd CE-34878-0 w przedostatnim rozdziale Wolfensteina, z tego co wyczytalem to trzeba utworzyc kopie zapasowa i zainicjowac system, w tej sytuacji wszystkie pobrane cyfrowo gry on straci z dysku i bedzie musial ponownie je sciagac?

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

#4TheFrajers, KWICZEEEEE

Opublikowano

za 800zl czy znalazles frajera?

znalazłem frajera xddddddddd

czekaj, to jest dla prawdziwych graczy

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Moja poszła za 1150 z tym crapem co to niby miał być MGSem  :yao:

Yeti a jak tam końcówka 2015, wymień nam te exy którymi Ken Cię uraczył, i nie mam namyśli falusów  :reggie:

Co ja mówię jaka końcówka od premiery BB echo, dostaje po roku SF V w którego i tak nie pogra bo dom kończy, i on śmie twierdzić, że to Phill jest złym szefem :yao:  

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zaraz Ci odpisze, że na xboxie same crapy na 8 z grafiką z x360. xdddddddddd

Opublikowano

Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Ds 3 na xbox one będzie w gorszej wersji . Poproszę linka albo jakieś źródło.

jedyne zrodlo jest takie, ze ani razu gry na Onie nie pokazali. xD 

Na pewno dlatego, ze na tej konsoli chodzi najlepiej !

Opublikowano

Zadziwiające, bo dokładnie z tego samego powodu nie pokazywali gameplayów Wiedźmina 3 na X1 tylko na PS4 :kaz:

Opublikowano

Zaraz Ci odpisze, że na xboxie same crapy na 8 z grafiką z x360. xdddddddddd

+ :banderas::daddy: x vs y  :daddy:  + bezsensowna paplanina i mamy szablon posta pokrytegobezhonorem

Opublikowano

Zadziwiające, bo dokładnie z tego samego powodu nie pokazywali gameplayów Wiedźmina 3 na X1 tylko na PS4 :kaz:

Izi jak starta plyta, jesli dobrze pamietam to wlasnie o wiesku to samo pisal ;)

Opublikowano

Jak na razie to wszystkie oficjalne pokazy były na pc także nie wiem czego się cieszysz. xD

Wszystkie multiplatformy są odpalane na pc, a nie na konsolach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Rayosie przestań, bo popijając kawę w kawiarni uśmiecham się do telefonu xD

Krwa przeciez samo ori i remaster gearsow na kanapowym co-opie zjada 99% gier, które ukazały sie w tamtym roku na ps4 (exow)

Ciekaw czy jak yeti miałby x1 to zamiast ori pisałby orin, a na Lare Rise od the Larum Raider. W końcu Person 5, unchartted i inne takie tez maja wyjść :dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

(...)

życzę koledze Yetiemu, by pewnego dnia przejrzal na oczy i powrócił do wrót Królestwa Zielonego i wstąpił w szeregi błękitnej różowej armii Nintendo!

Kolorki się pomieszały, służę pomocą sympatycznemu redaktorowi my3ds

Opublikowano

(...)

życzę koledze Yetiemu, by pewnego dnia przejrzal na oczy i powrócił do wrót Królestwa Zielonego i wstąpił w szeregi błękitnej różowej armii Nintendo!

Nintendo od czasów Wii kojarzyło mi się z elegancką bielą połączoną z gustownym błękitem :dunno:

Rayosie przestań, bo popijając kawę w kawiarni uśmiecham się do telefonu xD

Ty weź lepiej w końcu na PW odpisz :[

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Drogi przyjacielu, przeciez Ty juz znasz mą decyzje :obama:

Opublikowano

Niech to ktoś przerobi jak klapki opuszczają tonący okręt PS4.
1298985806_suv-crash-test.gif

Opublikowano

Drogi przyjacielu, przeciez Ty juz znasz mą decyzje :obama:

Oczywiście, że znam kolego i bardzo się z tej decyzji cieszę, jednak, jako, że wstępujesz w to znakomite grono, wymagana jest kultura i należałoby przeczytać i odpisać :) 

Opublikowano

(...)

Nintendo od czasów Wii kojarzyło mi się z elegancką bielą połączoną z gustownym błękitem :dunno:

No to niestety błękit Nintendo stał się ofiarą niebieskiej plagi. Spotkał go los podobny do losu sfastyki - hinduskiego symbolu przynoszącego szczęście.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

jaki (pipi) błękit

było tak

nintendologo.jpg

jest tak

NINTENDO_LOGO.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.