Skocz do zawartości

Sea of Thieves

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro(czyli w sumie dziś) kolejne losowanie, tym razem 5 tysięcy osób dołączy do gry i razem z tymi z poprzedniej tury będą mogli poszabrować w weekend.

Z jednej strony chcialbym, a z drugiej jestem w środku sesji... Czyli wbrew sobie bym musiał zarwac kolejną nockę :I

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spencer kazał im robić ładną minkę do złej gry i udawać, że gra im się zayebiście.

Wyjdzie maksimum 7/10, zakładając, że będzie w ogóle z kim grać. 

Opublikowano

7/10 to może ale w kategorii gier na androida, może to nowe tajemnicze ip od bioware to jakiś ex ktory pociągnie Xboxa bo z takimi gierkami daleko spencer nie zajeździe i pozegna się z posadka.

• Minusik 2
Opublikowano

Wygląda za(pipi)iście i potencjał ma ogromny. Może być z tego idealna gierka do koopa ze znajomymi. Powoli jednak powinni zacząć pokazywać coś więcej niż tę alphę.

Opublikowano

Co tam niby wgląda zayebiście? Noszenie skrzynek, chuy wie gdzie i chuy wie po co? Meh. To wygląda jak materiał na grę F2P. Płacić za to, żeby móc poprzybijać deski do kadłuba statku? Zero podjarki tym tytułem.

Opublikowano (edytowane)

Wygląda za(pipi)iście i potencjał ma ogromny.

wrog a ja zawsze szanowałem, a ty takie rzeczy piszesz  :scratch_one-s_head:  myślę, że oglądaliśmy inny gameplay bo innego wytłumaczenia nie mam.

Edytowane przez Cottage
Opublikowano

Po poprzednim e3 bylem zainteresowany gra, multi, pirackie klimaty. No ale po wczorajszym juz mi sie odwidzialo, gra wyglada jak kupa i do tego nudna. 

no podtrzymuje to zdanie

Opublikowano

Jeśli jest szansa na coś na wzór Destiny czy Division, czyli koopowy loot game od Rare w świecie piratów, to jak tu się nie jarać? Teraz jest trend na takie gry i mi to jak najbardziej odpowiada. No i mówimy o gameplayu z wczesnej alphy, w której testują najbardziej podstawowe mechanizmy rozgrywki - żeglowanie, walkę morską i szukanie skarbu w ekipie. Nadal nie wiemy nawet, jaki oni mają całościowy pomysł na tę grę.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ogromny potencjał do kasacji.

By znowu ludzie, którzy teraz hejtują pisali, że przecież mogło wyjść i jednak szkoda? OLO

Edytowane przez wrog
Opublikowano

Raczej MS się mocno zdziwi jak gra umrze w dwa miesiące po premierze. W ich głowach jest to zapewne nowe, świetne i nietuzinkowe IP więc utwierdzi ich to w przekonaniu by w ogóle nie inwestować w nowe marki. 

Opublikowano

Takie gry było popularne na początku generacji. Destiny jechało na chorym hajpie kręconym przez Sony i Acti. Division też jakoś świata nie podbilo i już by było na tyle jeżeli chodzi o tego typu gry. Na PC piraci nie mają czego szukać bo takich gier jest od groma. Na konsoli też szybko umrze. Nie wiem co Ms ma w głowie że kazali Rare robić takie (pipi). Chyba tylko tabelki z potencjalnymi zyskami z mikropłatności.

Opublikowano

Coś słabo się orientujesz. Jeśli nic się nie zmieniło, to Division jest najlepiej sprzedającym się nowym IP tej generacji, bijąc właśnie Destiny. Teraz każdy chce mieć taką grę. Mówi się, że to nowe IP od BioWare też idzie tą właśnie drogą.

Gość DonSterydo
Opublikowano

W ostatnim kwartale 2016 r. Microsoftowi gry przyniosły przychód na poziomie 3 mld $ z czego aż 1 mld $ z szeroko pojętej "cyfrowej dystrybucji", a ludki na forum się zastanawiają po co takie coś powstaje i że tego typu gry umierają XD