funditto 657 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 Trafiłem dzisiaj na dane o tym co aktualnie najlepiej sprzedaje się we wczesnym dostępie na steamie i na pierwszym miejscu jest Blackwake - gra podobna do Sea of Thieves tylko nie w cell shadingu. Można na to spojrzeć na dwa sposoby: 1. Gra o takiej tematyce może jednak zyskać popularność i SoT też ma szansę 2. SoT mógł trafić w niszę - teraz jednak zostali uprzedzeni przez innych i ciężko będzie przekonać graczy, żeby wybrano ich grę zamiast konkurencji Cytuj
wrog 609 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Trafiłem dzisiaj na dane o tym co aktualnie najlepiej sprzedaje się we wczesnym dostępie na steamie i na pierwszym miejscu jest Blackwake - gra podobna do Sea of Thieves tylko nie w cell shadingu. Sea of Thieves też nie ma cel-shadingu. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 BorderlNds tez nie miał cell shadingu tylko jakis edge outlining. Oszukują nas normalnie :P Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 znowu beta w ten weekend ale ja mam turniej w fife w sobotę :( szkoda że nie można oddać miejsca :) Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Kolejne testy 01.04, Rare rozsyła zaproszenia Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Dostałem zaproszenie do alfy. No aż nie mogę się doczekać jak wypróbuję tego średniaka Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 (edytowane) Siadłem w końcu na chwilę do SoT i w pełni zgadzam się z tym co blantman pisał jakiś czas temu. Jak na alphę gra wygląda, działa, rusza się świetnie. Przy pierwszym kontakcie w oczy rzuca się oprawa graficzna, to na prawdę ładnie wygląda i płynnie chodzi. Trochę jest za cicho, brak muzyki, ale to może jeszcze poprawią. Nastawiałem się na coś zgoła odmiennego. Początkowo bałem się też o samą mechanikę gry, sterowanie postacią oraz statkiem, ale jednak jest to wszystko bardzo przemyślane, po kilku chwilach od ogarnięcia sterowania i zasad kierowania statkiem można się porządnie wczuć i gra zaczyna dawać bardzo dużo frajdy. Póki co trzeba trafić na ogarniętą ekipę, bo z debilami nie sposób w to grać. Jeszcze tylko trzech forumowych śmiałków i na premierę może być niezły ogień. Przynajmniej do czasu jak się nie znudzi - oby Rare ogarnęło dużo ciekawych zadań i czynności do wykonania, bo samo pływanie od wyspy do wyspy i walki mogą nie wystarczyć na długo. Edytowane 5 kwietnia 2017 przez Hum 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 widziałem, że grasz i ciekaw byłem Twojej opinii. Blantmana wrażenia oczywiście również szanuję, ale często podchodzi on do gier mocno entuzjastycznie. Ale skoro są już dwie całkiem pozytywne opinie to moje oczekiwania wobec Sea of Thieves rosną i teraz spodziewam się co najmniej mocnego 6/10 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 No właśnie nie chcę się zbytnio napalać, ale SoT dokładnie takie entuzjastyczne emocje wywołuje przy pierwszym kontakcie. I jeżeli tylko jakość oraz ilość wpakowanego w w nią contentu będzie zadowalająca, to na pewno oceny będą dużo lepsze niż 6/10. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Z FB Rare: This Saturday, get ready to set sail in another one of our weekend Technical Alpha play sessions! We're also sending out 28,000 more invitations by email right now so be ready to protect your treasure! Może udałoby się zgarnąć jakąś ekipę na sobotni wieczór? Kilka osób już grało. :) Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Hum Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Ja będę o 20 - wysyłajcie inw do party/friendlisty jakby co Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Również mogę dzisiaj zagrać. ;) Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udało mi się trafić na jakąś ogarnięta ekipę randomów i generalnie gra dawała masę frajdy. Dwa razy tłukliśmy się z inną ekipą i jakie to było dobre Te rozkminy, współpraca na statku. Raz nas zatopili, potem się zrewanżowaliśmy, przy okazji odbijając skarb. Grając ze swoimi pewnie jest jeszcze ciekawiej. Brakuje trochę contentu, takie uroki alphy, ale widać, że jest tam masę miejsca na jakąś zawartość, która będzie pewnie dopiero w pełnej grze. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 (edytowane) Tu jest jakiś wpis widoczny tylko dla uczestników bety: https://www.seaofthieves.com/forum/topic/7714/the-world-of-sea-of-thieves-and-an-npc-s-place-in-it Edytowane 23 kwietnia 2017 przez DonSterydo Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 W ostatnie dwa wekendy bety nie mogłem zagrać ale przy następnej okazji może skrzykniemy się ekipą? :) Gra jest naprawdę spoko ale tylko w ekipie ja z randomami po dwóch różnych dniach testów już grać nie chcę :) Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Wreszcie dostałem dostęp do alfy, więc jakby ktoś chciał pograć w ekipie w następnym tygodniu to chętnie się dołączę ;) Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Najładniejsza woda w grach ever. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 szkoda że w alpha testach wiało nudą, woda tej gry nie uratuje Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 Ubisoft ma swoje sea of thieves. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 i wygląda jak maksymalnie generyczne war of warships w XVII wieku. IMO Sea of Thieves wygląda znacznie bardziej intrygująco Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ale gameplaye miało nudne. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ja widzę ogromny potencjał. To gra RARE, będzie zawierała masę znajdziek, unlocków i niesamowity humor. Ogram z chęcią. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ta gra ma rację bytu w zgranej paczce znajomych. Jeżeli grasz z randomami to kupsztal straszny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi