Skocz do zawartości

Sea of Thieves

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• To ja piszący sam ze sobą posty w tym temacie

• Dzisiejszą wyprawę, mimo kilku niedociągnięć i błędów po stornie gry, muszę uznać za bardzo udaną.  Świry z FPE mają to do siebie, że nie pitolą się w tańcu i zamiast na rozruszanie obadać sobie 

• zmontowałem krótki filmik z klipów @zloto (przepraszam za jakość ale pierwszy raz montowałem film, jeszcze nie wszystko ogarniam )   Widzimy się za dwa miesiące w pełnej wersji Panowie

Opublikowano

Tez będę tylko po 21

7 minut temu, Cottage napisał:

To ja już się nie dziwie dlaczego mi mówił, że nie kupuje pełniaka ;)

Co to za pomówienie xD pełna wersja wchodzi jak złoto, tylko ekipa musi być raczej 

Opublikowano

Idzie w to samemu grać, będzie jakiś single ze robi sie wsio samemu czy always online?

Opublikowano

Always online bo to gra stricte sieciowa nastawiona na interakcję z innymi graczami. Można pływać samemu, ale na co to komu. To jak grać w Halo w MP z botami.

Opublikowano

To lipa. Dzięki za odp.

Opublikowano
10 godzin temu, asax napisał:

a w plikach wersji beta na PC odkryto ślady contentu którego jeszcze nie widzieliśmy:DUUk6XlWkAYd3YV.jpg:large

Ciekawe czy to wszystko jest juz gotowe na start czy bedzie dodawane stopniowo po premierze?

Opublikowano

a tego już nie wiadomo :dunno:, być może części ficzerów z tej listy nigdy nie ujrzymy, bo to skasowana zawartość po której zostały tylko ślady w plikach gry 

Opublikowano

może tak będzie lepiej dla graczy? :spencer: 

Opublikowano
2 minuty temu, hav7n napisał:

Oby nie skasowali Krakena :pope:

Wątpię by tak się stało ;)

sea-of-thieves-kraken_0.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

A, jeden spory minus ode mnie: BRAK FRIENDLY FIRE :[ ależ bym postrzelał do łbów mojej załogi jak już zaniosą skarb na statek, aaaaaj. Albo karał za niesubordynacje (KTO RZUCIŁ (pipi)ANA KOTWICE BEZ MOJEJ ZGODY?!) 

Zawsze można kogoś głosowaniem wśród załogi zamknąć w klatce pod pokładem, a potem zatopić z nim statek :sir:

Opublikowano

coooo? xDDD

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

coooo? xDDD

No @Hum o tym pisał kilka postów wczesniej xD

Opublikowano
9 minut temu, asax napisał:

coooo? xDDD

:lapka:

Opublikowano

musiał dodać ten fragment po edycji i nie widziałem ;) 

Opublikowano

też tego nie widziałem wcześniej, daaaamn, świetny patent :D 

Opublikowano

Kurde szkoda ze wczoraj tego nie zrobiliśmy haha ,dzisiaj bedzie trzeba kogoś uwięzić, Rayos grasz dzisiaj ? :pirate:

Opublikowano

Ja bym tam wsadził do klatki @Paolo de Vesir na czas obierania kursu i próby dopłynięcia na wyspę. Szansa na udaną podróż +50% 

Opublikowano

ja bym tam wpakował każdego kto opuszcza kotwicę bez wyraźnego polecenia