bocieque 123 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Ładnego mam buga. Oddałem 3 skrzynki i nic nie dostałem. Po kilku minutach zaczęło mi spamować kasą i doświadczeniem. Skończyło się na 1,5k golda i 17 levelu :E. Tylko, że teraz nie mogę sobie odblokować u gościa lepszych questów. Wyskakuje komunikat bym spróbował później i tak od 2 dni. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 39 minut temu, bocieque napisał: Ładnego mam buga. Oddałem 3 skrzynki i nic nie dostałem. Po kilku minutach zaczęło mi spamować kasą i doświadczeniem. Skończyło się na 1,5k golda i 17 levelu :E. Tylko, że teraz nie mogę sobie odblokować u gościa lepszych questów. Wyskakuje komunikat bym spróbował później i tak od 2 dni. to globalny problem, po prostu serwery nie wyrabiają Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Bete olewam, bo nie mam cierpliwosci do bugow, ale razem z premiera mam nadzieje, ze ktos mnie przygarnie na statek. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Jakich bugów? Gra działa tip top, jedyne bolączki jakie można napotkać, to sporadycznie problemy po stronie serwerów. Mały protip: jeżeli łączycie z kimś konta poprzez Home Console, to jeżeli jedna z osób posiada dostęp do bety - przechodzi on również na drugą konsolę. Cytuj
Gość Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Trochę jest tych bugów (znikające statki na przykład), ciężko wejść na serwer. Zresztą na moje dali wersję alfa czyli bardzo okrojoną grę, żeby sprawdzić stabilność serwerów. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) Gra cierpi (?) z powodu rosnącej popularności. Każdego dnia gra w nią coraz więcej ludzi, stąd notoryczne problemy z serwerami. Liczę że Rare i Microsoft wyciągną z tego lekcje i na premierę przygotują odpowiednie zaplecze. Wczoraj w czteroosobowej ekipie próbowaliśmy nowego podziału obowiązków i ogarnięta osoba na bocianim gniazdem która cały czas nawiguje i wypatruje statków jest baaaardzo przydatna. Uniknęliśmy wielu starć dzięki odpowiednio szybkiej reakcji @hav7n nie działa chyba link z twittera Edytowane 29 stycznia 2018 przez asax Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) Bez kitu ta gra chyba jest popularna @asax Coś silnik forum chyba nie wyrabia. Chodzi o to te servers better byly full. Nie spodziewałem się takiego obrotu sytuacji. Edytowane 29 stycznia 2018 przez hav7n Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Tak prawdę mówiąc, to dawno nie miałem takiego hypu na nową grę, jak tutaj. Szkoda, że nie mam dostępu do bety Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) Ja staram się hamować swój entuzjazm, nie wiemy jak SoT będzie wyglądać na premiere, czy będzie bardzo dobra czy tylko średnia. Ale kurczę gra zrobiła mi taki apetyt na siebie że będę bardzo wyczekiwał premiery. Gierka jest tak bardzo oryginalna i inna od wszystkich innych pozycji na rynku, a także (nie chcę używać górnolotnych słów) rewolucyjna w swoich założeniach.Nie sądziłem że jakaś gra, będzie w stanie wywołać u mnie jeszcze (po tylu latach grania) ekscytacje ze spotkania innego gracza. Aż dziwie się że w epoce bliźniaczo podobnych do siebie gierek, gdzie nawet nowe IP jeżeli już powstają to przypominają zlepek innych popularnych gierek, Microsoft zgodził się na tę koncept i dał tyle wolności Rare bo przez długi czas wyglądało to jak przepis na katastrofę: Nowe IP, "dziecinny" styl graficzny i koncept tak oryginalny że trzeba samemu w to zagrać by zrozumieć o co chodzi. Edytowane 29 stycznia 2018 przez asax Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 5 godzin temu, hav7n napisał: Bez kitu ta gra chyba jest popularna @asax Coś silnik forum chyba nie wyrabia. Chodzi o to te servers better byly full. Nie spodziewałem się takiego obrotu sytuacji. Chyba linki z twittera nie działajo. No jest. Jak hamburgery siadajo do konsol, to wywala ponad 230 tyś. widzów i ponad 500 streamów. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Wczoraj wraz załogą przeprowadziliśmy misję samobójczą. Walczyliśmy z drugim statkiem, w pewnym momencie powiedziałem załodze aby podpłyneli jak najbliżej, a ja wziąłem wybuchową beczkę, zakradłem się pod pokład przeciwnika i wystrzeliłem się w powietrze Najlepsza strategia, statek tonie w parę chwil gramy coś dzisiaj panowie? wierze że dobije do 20 levelu 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 jest możliwe, że się pojawię. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 A to beta nie skonczyla sie w weekend? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 aha, no fajnie, szkoda ze teraz sie dowiaduje bo ani dzis ani jutro nie moge grac no nic, to zobaczymy się na premierę Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 W tym tygodniu siedzibę Rare odwiedzi wielu dziennikarzy gierkowych, aby przyjrzeć się grze z bliska. Możemy oczekiwać nowych informacji 13 lutego kiedy zejdzie embargo na zapowiedzi Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 (edytowane) @_Be_ widzieliśmy że dołączyłeś do grupy i domyślam się że próbowałeś się z nami skontaktować i chwile potem wyszedłeś. Sorry wszyscy w grupie byliśmy przełączeni na - chat w grze. Ponieważ gra posiada proximity chat który otwiera szerokie pole do interakcji z innymi Edytowane 30 stycznia 2018 przez asax Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 (edytowane) Mała wskazówka, polecam grać wesołą muzykę w pobliżu płaczącej skrzyni smutku. Edytowane 30 stycznia 2018 przez Hum 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 9 minut temu, Hum napisał: Mała wskazówka, polecam grać wesołą muzykę w pobliżu płaczącej skrzyni smutku. <mindblown> Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) A jak dwoch graczy stanie na przeciwko siebie i zrobi emotke ''Make friends'' to wyskakuje menu xboxa do dodawania znajomych https://twitter.com/steinekin/status/957112227844141056 Edytowane 31 stycznia 2018 przez hav7n Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 10 godzin temu, asax napisał: @_Be_ widzieliśmy że dołączyłeś do grupy i domyślam się że próbowałeś się z nami skontaktować i chwile potem wyszedłeś. Sorry wszyscy w grupie byliśmy przełączeni na - chat w grze. Ponieważ gra posiada proximity chat który otwiera szerokie pole do interakcji z innymi Wiem, wiem. Pytałem czy macie wolnego spota ale widziałem, że graliście w 4 więc luz grałem chwilę z innymi ziomkami Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Godzinę temu, hav7n napisał: A jak dwoch graczy stanie na przeciwko siebie i zrobi emotke ''Make friends'' to wyskakuje menu xboxa do dodawania znajomych https://twitter.com/steinekin/status/957112227844141056 Ten komentarz mnie rozbawił odnośnie tego gestu: "Wait.... you’re supposed to be friendly to other pirates? I shoot first ask questions later lmao" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi