Skocz do zawartości

Sea of Thieves

Featured Replies

Opublikowano

Żeby lepiej poznać mechanikę gry, to pływałem wczoraj samemu. Mega mi się podobało! Ten dreszczyk emocji, kiedy masz skarby na statku i idziesz po kolejny, więc najpierw zakotwiczenie, wejście na bocianie gniazdo i obserwowanie, czy coś podpływa. Sam fun z pływania jest świetny, odnajdywanie wyspy na mapie, posługiwanie się kompasem, ustawianie żagli pod wiatr.. A grafika to :banderas:. Nie mniej oczyma wyobraźni już widzę pływanie w ekipie i podczas bitew siedzenie ze snajperką na gnieździe :obama:. Oj będzie grane!

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• To ja piszący sam ze sobą posty w tym temacie

• Dzisiejszą wyprawę, mimo kilku niedociągnięć i błędów po stornie gry, muszę uznać za bardzo udaną.  Świry z FPE mają to do siebie, że nie pitolą się w tańcu i zamiast na rozruszanie obadać sobie 

• zmontowałem krótki filmik z klipów @zloto (przepraszam za jakość ale pierwszy raz montowałem film, jeszcze nie wszystko ogarniam )   Widzimy się za dwa miesiące w pełnej wersji Panowie

Opublikowano

Mocno przegadane, więc oglądałem póki co wyrywkowo i do tej pory wyłapałem, że niedługo ma się pojawić lista achievementów i będą one zapisane jako wskazówki, tak jak podpowiedzi z tych kart, które otrzymuje się podczas questów w grze w trakcie szukania skarbów. :banderas: 

Opublikowano

miłą inicjatywą jest Kodeks Piracki, oddolna inicjatywa na forum Sea of Thieves gdzie gracze spisali kilka luźnych zasad dotyczących gry, a Rare umieściło go w grze. Niestety zabrakło "Parlay" 

Nie wiem czy było, ale kolejną rzeczą która robi wrażenie jest system pogodowy: 

Edytowane przez asax

Opublikowano

ciekawy artykuł

ten kto śledzi temat raczej niczego nowego się nie dowie, ale bardzo zgrabnie tłumaczy idee stojące za grą

Opublikowano

materiał o fortach

Opublikowano

Właśnie wystartowały Scale Testy trwające do niedzieli 

Opublikowano

ja chętnie zagram wieczorem :lapka: 

pewnie znowu po raz 4 zresetowali cały progress, ale co tam mogę znowu zacząć od początku 

Opublikowano

Dzisiaj mnie nie będzie, bo się już wcześniej poumawiałem, ale jutro jak najbardziej :)

Opublikowano

Hey, jutro gram od 22:00, kto się dołączy. Jestem świerzak, ale w realu ze mnie żeglarz :)

Opublikowano

Ja co prawda pływałem wyłącznie kajakiem więc nie mam zbyt wiele wiedzy, ale wydaje mi się że SoT jest tak intuicyjne i zbliżone do prawdziwego żeglowania,  że bez problemu się odnajdziesz ;) 

Dodałem Cię do znajomych jak coś to będziemy zapraszać 

Opublikowano

Ja dziś odpadam. Będę piracił jedynie przy butelce. :pirate:

Opublikowano

@Gresh @asax u mnie aktualne dzisiaj, chętnie pogram :). Pływałem już dzisiaj samemu, ależ ta gra mi się podoba... Tylko szkoda, że postęp z poprzedniej bety się wyzerował :(

Opublikowano

ja również dziękuje :lapka:

8k=

14d46dbf-eb85-4bc3-aff2-d9155c1378d1.PNG

w=

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ehh nie dałem wczoraj rady, jak nie problem ze słuchawkami, to aktualizacja Windowsa się włączyła. Kolejny powód, że lepiej kupić konsolę.

Na szczęście na fajną ekipę trafiłem i trochę przygód było :)

Opublikowano

Fajna gra! @asax - fajny i wyrozumiały Kompan :) Do wydania gry/kolejnej bety będę miał poprawnie działający headset.

Opublikowano

Ej majac tylko game passa bez golda nie pogram sobie w to co nie? Do multi gierek z GP trzeba dodatkowo Golda kupowac?

Opublikowano

Tak trzeba mieć golda 

Game Pass i Gold to osobne subskrypcje

Opublikowano

następne Scale Testy w ten weekend 

ja odpuszczam, jak to mówią: za dużo to i świnia nie zje