Opublikowano 19 lutego 20187 l Żeby lepiej poznać mechanikę gry, to pływałem wczoraj samemu. Mega mi się podobało! Ten dreszczyk emocji, kiedy masz skarby na statku i idziesz po kolejny, więc najpierw zakotwiczenie, wejście na bocianie gniazdo i obserwowanie, czy coś podpływa. Sam fun z pływania jest świetny, odnajdywanie wyspy na mapie, posługiwanie się kompasem, ustawianie żagli pod wiatr.. A grafika to . Nie mniej oczyma wyobraźni już widzę pływanie w ekipie i podczas bitew siedzenie ze snajperką na gnieździe . Oj będzie grane!
Opublikowano 19 lutego 20187 l Mocno przegadane, więc oglądałem póki co wyrywkowo i do tej pory wyłapałem, że niedługo ma się pojawić lista achievementów i będą one zapisane jako wskazówki, tak jak podpowiedzi z tych kart, które otrzymuje się podczas questów w grze w trakcie szukania skarbów.
Opublikowano 19 lutego 20187 l miłą inicjatywą jest Kodeks Piracki, oddolna inicjatywa na forum Sea of Thieves gdzie gracze spisali kilka luźnych zasad dotyczących gry, a Rare umieściło go w grze. Niestety zabrakło "Parlay" Nie wiem czy było, ale kolejną rzeczą która robi wrażenie jest system pogodowy: Edytowane 19 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 20 lutego 20187 l ciekawy artykuł ten kto śledzi temat raczej niczego nowego się nie dowie, ale bardzo zgrabnie tłumaczy idee stojące za grą
Opublikowano 23 lutego 20187 l ja chętnie zagram wieczorem pewnie znowu po raz 4 zresetowali cały progress, ale co tam mogę znowu zacząć od początku
Opublikowano 23 lutego 20187 l Dzisiaj mnie nie będzie, bo się już wcześniej poumawiałem, ale jutro jak najbardziej
Opublikowano 24 lutego 20187 l Hey, jutro gram od 22:00, kto się dołączy. Jestem świerzak, ale w realu ze mnie żeglarz
Opublikowano 24 lutego 20187 l Ja co prawda pływałem wyłącznie kajakiem więc nie mam zbyt wiele wiedzy, ale wydaje mi się że SoT jest tak intuicyjne i zbliżone do prawdziwego żeglowania, że bez problemu się odnajdziesz Dodałem Cię do znajomych jak coś to będziemy zapraszać
Opublikowano 24 lutego 20187 l @Gresh @asax u mnie aktualne dzisiaj, chętnie pogram :). Pływałem już dzisiaj samemu, ależ ta gra mi się podoba... Tylko szkoda, że postęp z poprzedniej bety się wyzerował
Opublikowano 25 lutego 20187 l Ehh nie dałem wczoraj rady, jak nie problem ze słuchawkami, to aktualizacja Windowsa się włączyła. Kolejny powód, że lepiej kupić konsolę.Na szczęście na fajną ekipę trafiłem i trochę przygód było
Opublikowano 26 lutego 20187 l Fajna gra! @asax - fajny i wyrozumiały Kompan Do wydania gry/kolejnej bety będę miał poprawnie działający headset.
Opublikowano 26 lutego 20187 l Dzięki. Ciężko się komunikowało gdy słyszałem tylko pojedyncze słowa BTW na oficjalnym forum pewien użytkownik napisał poradnik o walce mieczem. Nagle okazuje się że walka mimo swojej prostoty ma w sobie troche ukrytej głębi https://www.seaofthieves.com/forum/topic/33162/training-with-subzarr-advanced-swordplay-guide
Opublikowano 27 lutego 20187 l Ej majac tylko game passa bez golda nie pogram sobie w to co nie? Do multi gierek z GP trzeba dodatkowo Golda kupowac?
Opublikowano 1 marca 20187 l następne Scale Testy w ten weekend ja odpuszczam, jak to mówią: za dużo to i świnia nie zje