Shago 3 505 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Crossplay występuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Jest cross play i cross co-op z win 10. O ile dobrze widzę, to Vexilium grał wczoraj z nami na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Co do fortów, mały protip od Pioniera - kościotrupy odradzają się w bodaj trzech lub czterech miejscach, a w forcie zawsze jest sporo beczek z prochem. Można ładnie zaminować te punkty i praktycznie wyczyścić całą falę jednym dobrym strzałem. Amunicja do broni jest na miejscu w co najmniej dwóch skrzynkach (w samym forcie na piętrze i na zewnątrz) żeby nie trzeba było wracać na statek. Ganianie się jak w zombie w Call of Duty to również dobra opcja. My wczoraj mieliśmy fajną akcję. Pływaliśmy we trzech na galeonie i po odparciu innej ekipy ogarnęliśmy, a potem złupiliśmy cały fort. Wracamy obładowani i zadowoleni do Outpostu obok. Znajomy przeżywa, że zaraz pewnie coś się stanie albo tamta ekipa nas napadnie jeszcze raz, a my się z niego śmiejemy. Nagle statek mi coś zwalnia, więc schodzę na dół zobaczyć, czy deski czasem nie puściły. W tym momencie kolega mówi, że woda się coś chyba czarna zrobiła. No to jasne - KRAKEN! Na szczęście jakoś się wybroniliśmy sami i wszystko oddaliśmy A tutaj łup z kilku późniejszych wypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Jest BTW byłem pewny że Kraken nas zniszczy, połknie a szczątki wypluje, a tu jakimś nie wiem jak puścił nas i uciekliśmy xD mam nadzieje że z czasem rozbudują z nim walke, bo Rare jasno sugerowało że walka z nim ma być wieloetapowa i Kraken to nie tylko macki Poza tym są jeszcze arty z oficjalnej ksiązki Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 3 minuty temu, Hum napisał: Jest cross play i cross co-op z win 10. O ile dobrze widzę, to Vexilium grał wczoraj z nami na PC. Nie obrażaj mnie Grałem na koksie z włączonym 4K i HDR, obok Gearsów 4 to jedna z gier ogromnie zyskujących na szerokiej palecie barw z trybu HDR. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 a to pardom, myślałem, że to Twój screen z wczoraj Widzę, że premiera ruszyła pełną parą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 jest Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 wszystkie scale testy wszystko badania obciążeń serwerów wszystko na nic bo wystarczyło że hamburgery zaczęły grać i serwery wybuchły xD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Godzinę temu, Vexilium napisał: Nie obrażaj mnie Grałem na koksie z włączonym 4K i HDR, obok Gearsów 4 to jedna z gier ogromnie zyskujących na szerokiej palecie barw z trybu HDR. Ale ten MS ma dałna - rzeczywiście wygląda na to, że na PC nie dali standardowo opcji HDR (podobnie jak w Horizon). Mistrzowie kodu normalnie! Edytowane 20 Marca 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Bez hdr to ja juz bym nie gral Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 ale za to w 60 fpsach! Wezme ustawienia HDR 10 od człowieka ziarno! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ja dziś wybieram się do sklepu w celu zakupu kopii tejże gry. Gdyby ktoś miał wolne miejsce na statku, to chętnie się przyłączę do plądrowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Będę grał od środy wieczór. Jak będzie miejsce dawajcie znać na xbox live Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Wprawdzie czekam na nowe słuchawki, ale może jakoś dam radę dzisiaj się do was podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Nie jestem pewien ale szabelka ściąga pioruny podczas burzy : Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 33 minuty temu, Orzeszek napisał: Nie jestem pewien ale szabelka ściąga pioruny podczas burzy : jak kraść to od najlepszych, szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 @Orzeszek macie wolne miejsce na swojej łajbie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Eurogamer zachwycony. Sea of Thieves is sandbox gaming at its purest Cytat There will be those that hate Sea of Thieves, its limited questing, the unguided experience and the lack of progression-based gameplay rewards. Others, though, will relish the freedom. This is role-playing in its purest form, offering just enough tools to help you forge your own destiny across the ocean. Sea of Thieves' power to keep those stories interesting, of course, will depend on Rare's ability to meaningfully expand its world as the days and months pass by. If you're tired of games that tell someone else's tales though, and are ready to set sail for your own horizons, there's nothing else quite like Sea of Thieves right now. https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-20-sea-of-thieves-is-sandbox-gaming-at-its-purest Brzmi to naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) 33 minuty temu, Maus napisał: @Orzeszek macie wolne miejsce na swojej łajbie? Grałem sam z randomami. koło 20:30 się zbieramy i zobaczymy kto będzie Edytowane 20 Marca 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Póki co mamy pełny skład, ale na pewno chętnych do gry nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 można wylewać rzygi na szkielety aby je zdezorientować 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Brzmi to naprawdę fajnie a jak asax to mówił to nie wierzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dzisiaj po 19 jestem. Już 40 tysięcy golda odłożone Jak coś można pograc jeśli będziecie mieli miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Sądząc po liczbie chętnych spokojnie można zrobić drugą czteroosobową ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 szkoda ze serwer nie zgrupuje na jednym morzu czlonkow klubu psx, bylo by pieknie spotkac na wojaży innych forumowiczow :U Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi