hav7n 5 936 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ale dzisiaj wszedł Fort Trochę łatwiej niż wczoraj ale stres podczas ładowania statku żeby tylko ktoś nas nie zayebal dało się wyczuć w powietrzu Było też kilka(naście) manewrów na milimetry, stanie na mieliźnie, wrak statku na dnie i pokarm dla rekinów No zayebiscie się w to gra w coopie nie ma co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Za fort jest reputacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 3 minuty temu, Maus napisał: Pod pokładem. Za kratami. Taka akcja była wczoraj jak wbiliśmy w 3 na pokład jakiegoś randoma. Gość nie pograł nawet dobrze dwóch minut i od razu wylądował w klatce Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 1 minutę temu, Maus napisał: Za fort jest reputacja? Reputacja jest za łupy, które zdobędziesz w forcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 4 minuty temu, Maus napisał: Za fort jest reputacja? najszybszy (i najbardziej ryzykowny) sposób zdobywania reputacji, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 A czy po zamknięciu krupkomatriksa w klatce nadal słychac jego suchary? Czy jest jakiś eknebelek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 czy można w pojedynkę podpłynąć gdzieś stateczkiem i zrobić stealth mission impossible i wykraść jedną skrzyneczkę z takiego fortu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Jeżeli sam wcześniej pokonasz pierdyliard fal kościotrupów i na końcu rozwalisz kapitana w rytm narastającej muzyki motywu przewodniego, znanego z trailerów, to tak, można. E: Oczywiście da się, widziałem na Reddicie gość się chwalił, ale zajęło mu to 4h. Coś mi się jednak pomyliło, zrobił to w 90 min. Edytowane 23 Marca 2018 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 1 minutę temu, milan napisał: A czy po zamknięciu krupkomatriksa w klatce nadal słychac jego suchary? Czy jest jakiś eknebelek? Specjalnie dla Ciebie będę śpiewał psalmy pochwalne na cześć Twoich umiejętności kreślenia ósemek statkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 2 minuty temu, Hum napisał: Jeżeli sam wcześniej pokonasz pierdyliard fal kościotrupów i na końcu rozwalisz kapitana w rytm narastającej muzyki motywu przewodniego, znanego z trailerów, to tak, można. E: Oczywiście da się, widziałem na Reddicie gość się chwalił, ale zajęło mu to 4h. to wiem co będę robił dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 1 minutę temu, Rayos napisał: czy można w pojedynkę podpłynąć gdzieś stateczkiem i zrobić stealth mission impossible i wykraść jedną skrzyneczkę z takiego fortu? nie można, potrzebny jest Ci klucz do otwarcia krypty ze skarbami który pojawia się dopiero po zabiciu kapitana fortu. ale przychodzi mi do głowy inny sposób, można zakraść się na statek który walczy już w forcie, schować się na ich statku, poczekać aż zdobędą fort i zniosą skarby na statek, poczekać aż przypłyną do outpostu zabic załoge i samemu sprzedać ich skarb to sandbox możliwości jest sporo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 albo mniej ryzykowac i wykrasc czesc skarbu jak beda go ladowac po zdobyciu fortu zanoszac go do ukrytej miedzy skalkami malej szalupki pojedynczego gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 2 minuty temu, asax napisał: ale przychodzi mi do głowy inny sposób, można zakraść się na statek który walczy już w forcie, schować się na ich statku, poczekać aż zdobędą fort i zniosą skarby na statek, poczekać aż przypłyną do outpostu zabic załoge i samemu sprzedać ich skarb to sandbox możliwości jest sporo Czyli już wiemy dlaczego asax wczoraj grał sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 No nie wiem, czy ta strategia Ci się uda, ale powodzenia W momencie, gdy nosicie łupy z fortu cała ekipa dość nerwowo wypatruje innych statków, a wbrew pozorom, ta jednoosobowa łajba dość mocno rzuca się w oczy. Łatwiej już chyba będzie ogarnąć rozłożenie kluczowych miejsc w forcie, jak srzynki z ammo/bananami/beczki z prochem i próbować solować te szkieletory, pomagając sobie działem na statku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Zawsze można się zasadzić w okolicy fortu, zatopić swój okręt i liczyć na to, że ktoś przypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 nie ma to jak wyprawa w piątkowy poranek (orzeszek widzialem co chciales zrobic ) $$$ jaka kolejka zeby wydac hajc po zdobyciu fortu w sklepie z pamiątkami xd i ty mozesz zostac piratem (za 29zl miesiecznie) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Łeeee, my takiego działa nie mieliśmy na środku fortu. Janusze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) 14 minut temu, Hum napisał: No nie wiem, czy ta strategia Ci się uda, ale powodzenia W momencie, gdy nosicie łupy z fortu cała ekipa dość nerwowo wypatruje innych statków, a wbrew pozorom, ta jednoosobowa łajba dość mocno rzuca się w oczy. ale nie musi zostawiać swojej łodzi pod fortem, można przepływając w pobliżu wyskoczyć do fortu, tak aby statek popłynął dalej. Potem tak jak Rayos mówi, zakraść się, wynieść skarb (zdecydowanie najtrudniejszy moment) schować skrzynie gdzieś w forcie. Potem zrespić swój statek wyspę obok i podpłynąć po swój ukryty skarb. Wydaje mi się że przy dużej ilości cierpliwości i łucie szczęścia jest możliwe Ogólnie w misjach stealth jest olbrzymi potencjał, a moment kiedy zakradasz się na wrogi statek i słyszysz rozmowy członków ich załogi, samemu próbując nie zadusić się śmiechem jest nieporównywalny z innymi skradankami Edytowane 23 Marca 2018 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Tak się zabija szkielety w fortach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gresh 5 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Jestem wieczorem po 21:00. Kto mnie zaprosi:)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Mogliby w końcu zrobić support na mysz i klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Jest jeszcze jedna taktyka na forty Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 A tak się profesjonalnie parkuje statek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Szkoda, że naszych dwóch wczorajszych akcji z parkowania nie nagrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Chodzi o to parkowanie na skałach? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi