Skocz do zawartości

Sea of Thieves

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak piszecie :lapka: 

Mam nadzieje że rozwój gry nie straci głównej siły gry, czyli w przeciwieństwie do innych gier nie wpychania graczy w utarte, zaplanowane przez twórców scenariusze. Tylko pozwoli im improwizować i samemu pisać własne historie, dlatego wszyscy którzy liczą na dodanie jakiś skomplikowanych wieloetapowych fabularyzowanych misji raczej srogo się zawiodą. Z początku podchodziłem do tego sceptycznie i nie wierzyłem że to może działać, ale w momencie jak zacząłem opowiadać znajomych, " A  pamietasz jak....?". Dlatego obecne aktywności w 100% celowo są zaprojektowane jako "light content" ponieważ stanowią one tylko pretekst do różnego typu wydarzeń. Chociaż oczywiście przydałoby się ich więcej. 

• Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, Orzeszek napisał:

Maus co mi uciekłeś ;/

Cały dzień gram i zapraszam. Fort kolejny raz właśnie robimy.

Opublikowano

Pościgi w tej szczególnie gdy masz ładunek na pokładzie są bardzo emocjonujące. Przypominają trochę szachy, widzicie się nawzajem z przeciwnikiem i oboje kombinujecie: jaki obrać kurs,  jak wykorzystam wiatr, jaki manewr przeprowadzi on? Wszystko pod nieustannym napięciem stracenia dorobku z kilku godzin gry :D 

Wczoraj dwukrotnie ze znajomym uciekaliśmy przed galeonami (skutecznie) a na sam koniec gry, gdy wracaliśmy do outpostu goniły nas dwa sloopy. Mówię więc koledze że  ustawmy statek tak aby płynął dalej, wtedy my wyskoczymy do outpostu sprzedamy co mamy i zaczaimy się na tych co nas gonili bo być może też wracali do outpostu, zabijemy ich i okradniemy. Ale niestety był w gorącej wodzie kompany i mnie nie zrozumial bo najpierw rozbił statek, a potem za wcześnie zaczął do nich strzelać gdy zatrzymali się przy porcie... 

Opublikowano

Projekt konczylem i mialem kursy, jutro sobie pogram wieczorem. Najbardziej mi brakuje lowienia ryb w tej grze. :v

Opublikowano

ja jestem cały tydzień poza domem, próbuje więc grać na moim laptopie bez mikrofonu xD 

Niektórzy NPC w grze wspominają że będą mieć dostawę nowego asortymentu w przyszłym tygodniu ;) 

Mnie brakuje większej ilości przeklętych skrzynek, sam pomysł jest genialny szkoda że obecnie są tylko dwie w grze. 

Opublikowano

Jutro wieczorem jestem dostępny :lapka:

Teraz odpaliłem sobie grę z zamiarem zrobienia jednego zadania. Order of Souls, z miejsca dostałem trzy mapy. Wszystkie wyspy obok siebie więc spoko, dam radę. Na pierwszej wyspie poza zabiciem kapitana znalazłem dwie skrzynki z przyprawami. Na drugiej kapitan i dwie mapy w butelce. Na trzeciej dwóch kapitanów. I tak miałem na szybko zrobić questa, a wróciłem na outpost z czterema czaszkami, dwoma skrzyniami i dwoma nowymi mapami.

A mówią że nie ma kontentu :kaz:

Opublikowano (edytowane)

NIe ma żadnych warunków :lapka:

ale na początku łatwiej zagrać z kimś znajomym, który ogarnia aby Cię trochę wprowadził, bo można się czuć trochę zagubionym.

Edytowane przez asax
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Ficuś napisał:

czyli z kim grac? same boty na friendliscie :P

wyslij mi zaproszenie, oprowadzę Cie po tych wszystkich innowacjach   :kaz:

Ta gra ma zepsute osiągnięcia na PC, czy na konsoli też macie problemy? Bo dziwne, ze kompletnie zadne nie wpada.

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, asax napisał:

na początku łatwiej zagrać z kimś znajomym, który ogarnia 

does not compute

zagraj z kimś kto ogarnia a nie z izim

Edytowane przez kermit
Opublikowano (edytowane)

jak widac sa -musisz koniecznie trafic do grupy dla ktorych Sea Of Thievs to wspaniala przygoda wypelniona po brzegi contentem. Jezeli u mnie ta gra dłuższej kariery nie zrobi i uwazam, ze powinna byc co najwyżej free to play, tzn ze "nie ogarniam" xD 

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano

Nasuwa sie pytanie - po co chcecie grac w gre ktora z gory hejtujecie i jeszcze robicie syf w temacie gdzie ludzie akurat chca sie ustawic na normalne zeglowanie?