Opublikowano 19 grudnia 20186 l Joe Neate z Rare był na jakiś targach w Hiszpanii, gdzie miał prelekcje na temat gry. Będzie oglądane do kawy, bo zawsze lubie posłuchać zajaranych developerów opowiadających o inspiracjach, wizji, pomysłach, projektowaniu i prototypach. a jakby ktoś zastanawiał się jak gra wygląda po tych wszystkich updejtach to mniej więcej tak: zdecydowanie za dużo contentu na raz Edytowane 19 grudnia 20186 l przez oni
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Godzinę temu, oni napisał: Joe Neate z Rare był na jakiś targach w Hiszpanii, gdzie miał prelekcje na temat gry. Ustna matura z piratow?
Opublikowano 19 grudnia 20186 l 15 minut temu, Mojave napisał: Ustna matura z piratow? no dokładnie, koleś opowiada o swojej grze, beka co nie?
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Dzień dobry forumku, Nie umiem w to grać, ale bardzo lubię. Proszę mnie dodać i poinformować o następnej wyprawie.
Opublikowano 20 grudnia 20186 l no to trzeba bedzie po świętach dokręcić drewnianą noge i zrefowac bukszpryt
Opublikowano 20 grudnia 20186 l 4 minuty temu, milan napisał: Fajne z was majtki ale gra dawno usunięta U mnie tez, ale co to jest dla swiatlowodu, robisz kawe i grasz. :v
Opublikowano 20 grudnia 20186 l No ja mam limit 200 gb na internecie w robocie, ostatnio jak chciałem sciagac gearsy to 2 tygodnie na telefonie internetowałem xD
Opublikowano 28 grudnia 20186 l @selene @kermit @_Be_ jutro 18:00 piracimy? Mozna juz robic sojusze, gdyby bylo nas wiecej?
Opublikowano 28 grudnia 20186 l Kusi mnie sprobowanie tej gry, ale nie wiem czy samemu ma to jakikolwiek sens? Szczegolnie ze pirat piratowi piratem mocno ponoc w tej gierce.
Opublikowano 28 grudnia 20186 l Kusi mnie sprobowanie tej gry, ale nie wiem czy samemu ma to jakikolwiek sens? Szczegolnie ze pirat piratowi piratem mocno ponoc w tej gierce.Szczerze mówiąc, nie bardzo. Granie samemu jest możliwe ale monotonne, irytujące i niezwykle łatwo paść ofiarą innych piratów.Najlepiej gra się z rodziną lub dobrymi znajomymi, wtedy gra naprawdę błyszczy. Ewentualnie i w ostateczności zostaje LFG albo discordowe spolecznosci gdzie grupki zgadują się na granie. Open Crew czyli matchmaking szczerze odradzam bo opanowany jest przez nie ogarniające dzieciaki.
Opublikowano 28 grudnia 20186 l Granie w tą gierkę w pojedynkę to jak zabawa w rosyjską ruletkę z załadowanymi wszystkimi komorami Przykład z wczoraj - w przeciągu 10 minut w tym samym obszarze zaatakował nas statek AI, Megalodon i Kraken
Opublikowano 28 grudnia 20186 l Mam wrażenie że wcześniej było jakoś wyraźnie spokojniej. SoT podoba mi się bardzo, ale nawet multi preferuję w pojedynkę. Rozumiem że teraz to już w ogóle nie ma szans na taką grę?
Opublikowano 28 grudnia 20186 l Jest ciężko, tzn. nadal spotykam samotnych wilków morskich, a że czasami mi ich żal, to im odpuszczam wiedząc jak mają ciężko Ale reszta aktywności w grze potrafi wg. mnie napsuć krwi przy graniu w pojedynkę.
Opublikowano 28 grudnia 20186 l Mam wrażenie że wcześniej było jakoś wyraźnie spokojniej. SoT podoba mi się bardzo, ale nawet multi preferuję w pojedynkę. Rozumiem że teraz to już w ogóle nie ma szans na taką grę? [emoji32] Musisz podziękować wszystkim którzy od preniery narzekali na to że gra jest nudna i prosta, a morze zbyt puste. Po ostatnim dodatku gra zamieniła się dla graczy solowych w Sea of Thieves: Prepare to sink edition xD
Opublikowano 28 grudnia 20186 l No ja wcześniej nawet lubiłem pływać samotnie. Czasem coś nie pykło, ale ogółem było przyjemnie. Teraz jest ciężko w opór i pływam tylko po najbliższych wyspach