XM. 11 035 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Jak tak Ci napisze to beki nie poczujesz pewnie, ale picie browaru pod podkładem w trakcie burzy, wyjście nayebanym grając na akordeonie na pokład, a tu się okazuje że statek widmo nagle wypływa, a nasze postacie tylko latają na boki i rzygaja na wszystko, plyniemy sobie na wysepke, lekko stukajac o skalę, zostawiamy i lecimy po skarb, a w tle statek tonie gdzie było pełno skrzyn xd szczalismy z beki. 1 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 To z @Widget kiedyś graliśmy to bawił się tak w kucharza pod pokładem i zarzygał cały pokład. Kolega Maxlav, który wtedy sterował się ostro w(pipi)ił 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Albo mi się wydawało, albo te rzygi jeszcze nas podtapiały i trzeba je było wiadrami wyciągać. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Gotowi na grudzień? Szykujcie się na: -nowy event "12 podarków", -świąteczny wystrój, -dodanie season passa, -elitarne wyzwania sezonowe. Na nową misję przyjdzie nam czekać do nowego roku. Dodatkowo od 27 listopada zaczyna się twitch drop z unikatowym strojem. Ahoj. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 W dniu 18.11.2020 o 21:14, Widget napisał: Albo mi się wydawało, albo te rzygi jeszcze nas podtapiały i trzeba je było wiadrami wyciągać. Tak jest, Sea of Thieves to jedyna gra w której można utonąć w rzygach 1 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 27 listopada 2020 Opublikowano 27 listopada 2020 Fajni ci piraci, ale jednak bez swojej ekipy to trochę nudno. Grałem dzisiaj z jakimiś randomami i prychłem kilka razy, zaczęli się pałętać po wyspie więc podniosłem kotwicę i ich zostawiłem, nie minela chwila a ci mnie gonią jakąś łódką xd ze znajomymi to musi być ładna beka. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 27 listopada 2020 Opublikowano 27 listopada 2020 8 minut temu, mcp napisał: Fajni ci piraci, ale jednak bez swojej ekipy to trochę nudno. Grałem dzisiaj z jakimiś randomami i prychłem kilka razy, zaczęli się pałętać po wyspie więc podniosłem kotwicę i ich zostawiłem, nie minela chwila a ci mnie gonią jakąś łódką xd ze znajomymi to musi być ładna beka. No to dodaj: Zdunek W czym problem? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Tak z ciekawości, bo jeszcze nie zacząłem. W wykazie gier GP od naszego forumowego kolegi jest napisane, że main story to 25h. Czyli jest jakaś główna oś fabularna? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 3 minuty temu, balon napisał: Czyli jest jakaś główna oś fabularna? jest 9 questów fabularnych nazwanych Tall Tales, które układają się w główną oś fabularną i koncentrują się na odnalezieniu wyspy "Shores of Gold". Potem dodali jeszcze 2 nowe o opowiadające o powrocie Flamehearta, ale ten wątek jeszcze nie jest ukończony 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Sorry że podbijamy ale na stronie https://www.seaofthieves.com/pl/your-story-so-far Pojawiły się ciekawe statystyki, dotyczące naszej gry w 2020, jest też licznik godzin Mi wyszło 161 w 2020, co biorąc pod uwagę to że miałem dłuższą przerwę od żeglowania i wiele miesięcy w ogóle nie grałem, jest całkiem spoko wynikiem Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Czy jak usunę postać to tracę całe złoto i przedmioty? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Z tego co wiem, tak Edit. Podsumowanie 1000 dni gry Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 28 grudnia 2020 Opublikowano 28 grudnia 2020 (edytowane) Próbowałem kilka razy (dziś po dłuższej przerwie) wsiąknąć w tą grę no i nie da rady. A gramy we trzech. Brak postępu za granie oprócz wizualnych błyskotek nudzi. To że chce coś sprzedać to trzeba taszczyć po jednej sztuce też. Wizualnie morze i ogólny klimat jest świetny. Do jakiegoś krótkiego smiechowego grania raz na pół roku. No ok. Nie oczekuje looter-pirater, no ale żeby nawet namiatki tego nie było? No ale nie kazda gra pasuje każdemu. Edytowane 28 grudnia 2020 przez Basior . 1 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 28 grudnia 2020 Opublikowano 28 grudnia 2020 Tez probowalem i niestety nie zalapalo. Usunelem juz z dysku. Moze jeszcze kiedys sproboje jak ogram wszystko co mnie interesuje Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Pany, "story missions" w tej gierce pojawiają się na zasadzie world eventów czy trzeba je gdzieś wykupić? Bo pływamy we 4 z ekipą i na razie samo znajdowanie skarbów albo czyszczenie kościotrupów możemy odpalić u npców. Jeszcze misje handlowe jakieś są. No nie ukrywam, że wolałbym coś bardziej złożonego, bo poza raidowaniem przeciwnych statków na razie nuda. e: Dobra, już coś znaleźliśmy Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Miałem odpisywać ale widzę że już ogarnięte ;D Przy okazji napiszę że po kilku miesiącach przerwy pograłem trochę i miałem okazję porobic nowy rodzaj zadania z kryptami złota. Cale zadanie bardzo proste, ot dostajemy magiczny kompas, wykopujemy kawałki mapy, potem wykopujemy klucz do jednej z kilkunastu krypt, znajdujemy wejście, drzwi się otwierają i mamy kilka minut aby wynieść skarby, znaleźć trzy losowo ukryte w krypcie medaliony, rozwiązać prostą zagadkę i uciec ze skarbami. Niby prostackie, ale fakt że drzwi w trakcie zadania powoli się zamykają dodaje trochę dreszczyku emocji, zwłaszcza gdy udaje się uciec ze skarbem w ostatnim momencie na sekundy przed zamknięcie. Calkiem fajne urozmaicenie, podoba mi się i czekam na więcej. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 Ahooj piraci Chciałbym zacząć przygodę z SoT. Może są jacyś inni rookies co by chcieli rozpocząć przygodę? Dobra załoga się rozrasta. Dołącza @Wredny Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 Jak nie trzeba będzie czekać pół roku na konsolę z serwisu Wrednego to może i ja dołączę na wodach, bo mi chodzi po głowie ten SoT od jakiegoś czasu Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 No z tego co pisze w awariach to już chyba ostatnia prosta, więc myślę, że już jest nas trzech! Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 Nie mów hop - zawsze mogli napisać, że "nie stwierdzili usterki" i zabawa zacznie się od nowa Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 Ja chętnie spróbuję SoT. Tylko obecnie brak HS. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 11 minut temu, Aleks napisał: Ja chętnie spróbuję SoT. Tylko obecnie brak HS. No spoko i tak czekamy na Wrednego. Nie masz żadnych słuchawek do tel? Bo bez tego to z tego co chłopaki piszą nie ma co grać. Trzeba się komunikować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi