A_Bogush 391 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Miłe zaskoczenie pod względem dodanej zawartości, co prawda większość kosmetyczna, ale i tak można być zadowolonym. Trailer z E3 nie zapowiadał aż tyle nowości. Ciekawy jestem jak długo twórcy zamierzają wspierać grę, tempo rozwoju mi się bardzo podoba. Tylko na ile czasu wystarczy chęci na dodawanie nowej treści i kiedy gra się znudzi graczom i samym twórcom. 1 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Ponad 4 lata po premierze i nie widać, spadku zainteresowania czy spowolnienia rozwoju. Ja szczerze mówiąc wolałbym żeby Rare wzięło się już za coś w stylu Sea od Thieves, bo wiadomo gra jest sukcesem, dostaje fajne dodatki ale jednak czuć po niej że upłynęło już prawie pół dekady od premiery i przydałoby się updated pod względem grafiki czy animacji Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Najlepsza giereczka do odpalenia przy piwku i ziomkach online jaką znam. 2 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Opublikowano 9 sierpnia 2022 w takich chwilach przypominam sobie te wszystkie komentarze z okolic premiery zwiastujace że gra umrze miesiac po premierze xd co do nowego updejtu, to jest całkiem spoko. Pierwsze co zrobili moi znajomi to nazwali swoje statki Czarna Perła i Latający Holender, może malo oryginalnie, ale jest klimat w czasie rejsów 1 1 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Zwiastun kolejnej przygody. Premiera 18 sierpnia Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 21 sierpnia 2022 Opublikowano 21 sierpnia 2022 fanowski film, ale widać postaranie 2 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 wrzucam jako ciekawostkę, bo pośrednio dotyczy to także SoT. Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 10 października 2022 Opublikowano 10 października 2022 kolejna przygoda od czwartku Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 31 października 2022 Opublikowano 31 października 2022 Nowa przygoda od 3 listopada, gracze będą wybierać czy chcą powrotu Flamehearta Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Zapowiada się spoko aktualizacja dla fanów PvP bitew morskich. W skrócie w grze pojawi się mechanika inwazji w ramach której dwie frakcje będą walczyć ze sobą o ponawanie na morzu. Atakowanie innego statku, ma odbywać się płynnie bez ekranów wczytywania, statek schowa się pod wodę, w tym czasie gra znajdzie serwer ze statkiem innej frakcji, a następnie nasz statek wyłoni się spod fal za plecami przeciwnika. Brzmi spoko. Gra ma dobierać przeciwników ze względu na wielkość statków, a jeśli ktoś nie będzie zainteresowany i nie będzie chciał, aby ktoś robił inwazję na jego serwer ten po prostu nie musi się opowiadać po żadnej z frakcji. Potwierdzili też uratowany przez graczy Golden Sands Outpost zamieni się jeszcze w tym roku w pierwszy duży piracki port. A ostatnie zadanie w którym gracze decydowali czy staną po stronie powrotu Flamehearta czy Pendragon, wygrała opcja powrotu Flamehearta, także można się spodziewać, że główny zły charakter lore, który pojawiał się wcześniej w grze jedynie w postaci ducha, teraz uzyska cielesną postać . 1 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 będzie tu jakiś świeżak planował grać w Sea of Thieves przy weekendowym rumie? Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 z okazji 5 premiery ukaże się dokument poświęcony Rare i tworzeniu Sea of Thieves Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Super zmiana z harpunem, skarby nim wciągane od razu lądują na pokładzie statku. Pełna lista zmian: https://www.seaofthieves.com/pl/release-notes/2.8.0 Przy okazji nadal można kupić tanio Sea of Thieves w w wersji Deluxe za około 16 zł (jak ma się GP, bez ok. 20 zł) w węgierskim sklepie. https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/pricebug-sea-of-thieves-deluxe-edition-za-16-zl-zamiast-175-zl-w-wegierskim-ms-store/ 1 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 bardzo spoko materiał o powstawaniu Sea of Thieves, jeśli ktoś jest fanem gry lub Rare to naprawdę polecam obejrzeć 3 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Śledzę ostatnio uważnie jak sobie radzi gra po tych 5 latach i można spokojnie powiedzieć, że obok Forzy Horizon to obecnie najmocniejsza marka MGS. Sporo się w tej grze pozmieniało od czasu kiedy sam grałem. Jak czas pozwoli, to jeszcze kiedyś powrócę na szerokie wody. PS. Czy w tym roku jest planowany jakiś duży dodatek fabularny jak ten z Piratami z Karaibów? Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 16 godzin temu, SnoD napisał: PS. Czy w tym roku jest planowany jakiś duży dodatek fabularny jak ten z Piratami z Karaibów? Nic o tym nie wiadomo, ale dodatek z Piratami z Karaibów był niespodzianką o której dowiedzieliśmy się tydzień przed premierą więc może pracują jeszcze nad dużym fabularnym dodatkiem. Co do dokumentu to bardzo fajny, dobrze że nie jest przesłodzony i nie zabrakło w nim fragmentu o kiepskich recenzjach na premierę, z czego wynikały i jak Rare wzięło sobie do serca krytykę. Od momentu gdy pierwszy raz zagralem w Alfe ponad 5 lat temu widziałem że to wyjątkowa gra i fajnie było grać i obserwować jak gra się zmienia aż do miejsca w którym jest dzisiaj. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Najnowszy sezon doprowadził do tego, że Sea of Thieves notuje najwyższe dzienne zaangażowanie na Steam chyba od czerwca 2021 r. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 I nadal nie ma czystego SP Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 i zapewne się go nie doczekamy Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 co to jest czysty sp? gram od kilku dni i jestem trochę zachwycony, przynajmniej w trybie swobodnym. szkoda że podczas gry nie trafiłem randomowo na innych graczy, może się tak nie da. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Ja swego czasu nabiłem ponad 40h solo i dla mnie cała magia i fun tej gry wynikały właśnie z faktu, że nie była oskryptowana. Chyba jedyny przypadek gdzie slogan, że my tworzymy własną przygodę, faktycznie się sprawdzał. Będę musiał jeszcze sprawdzić dodatek Piratów z Karaibów i generalnie Tall Tales, bo to wydaje się najlepszym kierunkiem do czegoś w stylu SP w SoT. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 W sumie to sobie dzisiaj ściągnę - w końcu mam sprzęt który pociągnie to w 60 klatkach, kacowe plywanko solo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi