Figaro 8 190 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 kurde, ta gra to serio złoto. Uwielbiam to odpalanie trybu swobodnego i napotkanie randomowego kompana. Mnóstwo zabawnych sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) Chyba jeszcze nie było info, powstaje planszówka na bazie SoT, ma się nazywać Sea of Thieves: Voyage of Legends. 2-4 graczy, rozgrywka 90-120 minut. Został odpalony preorder za 59,99e, Premiera latem 2023. https://steamforged.com/en-eu/products/sea-of-thieves-the-board-game Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez A_Bogush 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 najpierw Piraci z Karaibów, a teraz Monkey Island jako darmowy fabularny dodatek. Wychodzi 20 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 - w październiku gildie - w listopadzie nowy rodzaj questa, w ramach którego będziemy rywalizować z innymi graczami w wyścigu po skarb - w grudniu możliwość grania solo lub w coopie do 40 poziomu w każdej frakcji Taguje @Paolo de Vesirbo zawsze się o to dopominał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 9 minut temu, ASX napisał: - w grudniu możliwość grania solo lub w coopie do 40 poziomu w każdej frakcji W końcu będę miał motywację ograć, skoro dają możliwość pełnego grania w singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 15 godzin temu, ASX napisał: Taguje @Paolo de Vesirbo zawsze się o to dopomina Bez golda? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Myślę że gold będzie dalej wymagany, to dalej będzie gran, wciąż będziesz łączył się z serwerami i w każdej chwili twoi znajomi mogą dołączyć do coopa Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 No i na reszcie moze sie uda sprawdzic te gierke. To ograniczenie do 40lvl cos komplikuje i sprawia ze robi sie nieznosnie trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Nie, doświadczenie będzie wpadać wolniej i gra będzie wybrakowana z kilku elementów PvP. Ale tak poza tym to będzie pełnoprawna gra i będzie to dobry sposób by na spokojnie zapoznać się z grą, bez stresu związanego z obserwacją horyzontu czy przypadkiem jakiś inny statek nie podpływa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 3 godziny temu, ASX napisał: Myślę że gold będzie dalej wymagany, to dalej będzie gran, wciąż będziesz łączył się z serwerami i w każdej chwili twoi znajomi mogą dołączyć do coopa a to nie, mogę zawsze na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Wiadomo coś o patchu singlowego ficzera? W grudniu coś miało być, a tu dalej cisza jak makiem zasiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 11:01, Faka napisał: Wiadomo coś o patchu singlowego ficzera? W grudniu coś miało być, a tu dalej cisza jak makiem zasiał. Już jest Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Sezon 11 - Premiera 23.01.2024 Sporo zmian dla początkujących graczy, co moim zdaniem jest dobrym pomysłem, żeby utrzymywać ciągle zainteresowanie przy grze. Teraz próg wejścia jest niższy, bo doszło wcześniej Safer Seas, a teraz będzie łatwiej się połapać od czego w ogóle zacząć. Będzie wygodny spis rejsów, tall tales dostępny bezpośrednio ze statku. Będzie też fast travel, do wyspy, na którą mamy rejs, co nie jest jakimś super pomysłem, ale może skrócić sesje z grą. Na szczęście nie będzie tak, że ze skarbem można się teleportować do outpostu, bo po wykonaniu szybkiej podróży wszystkie skarby na pokładzie zatoną. Ale za to gracze będą otrzymywać doświadczenie jeszcze przed odstawieniem skarbu do outpostu. Do tego dojdą nowe tutoriale, więc te wszystkie rzeczy dają szansę na przyciągnięcie nowych graczy, wcześniej też paru moich znajomych się trochę odbiło od tej gry, właśnie ze względu na to, że nie wiedzieli za bardzo co robić i co chwilę ich ktoś atakował. Wiadomo, że była to też pewnego rodzaju zaleta SoT, ale teraz po prostu będzie wybór, jakby ktoś chciał grać w bezpieczniej, spokojniej i się nie frustrować na początku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Już można ściągać? Wszak dziś premiera owego patcha jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Jeszcze pracują, wyłączyli właśnie serwery (od 11). Ale nie napisali do której Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Kapitanie @ASX wybrałem dziewiczy rejs (samouczek) przeszedłem go. Dopłynąłem do pierwszej przystani. Wyłączyłem konsolę i doopa. Nie ma żadnego kontynuuj. Odpaliłem grę i wrzuciło mnie do jakiejś sesji, w całkiem innym porcie. Mogę jakoś kontynuować „swoją” przygodę tam gdzie skończyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego To tak działa, każde włączenie gry to inna sesja i pobudka w innej losowej tawernie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Kurde szkoda. Myślałem, że z tym nowym trybem będzie tak można Bo tak to gierka ma mega klimat i design. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 30 kwietnia na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego No i kurde na PS5 może wreszcie odpalę, bo i tak Plusa opłacam. Na XBOXie nie chciało mi się Gamepassa tylko dla tej gry kupować. Ciekawe, czy pudełkowo też wydadzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Z Twojego postu można wyczytać, że gra będzie w abo, a tak chyba nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Jemu chodziło o abonament na online. Na PS5 opłaca do innych gier a na X nie grał online i musiałby tylko dla sot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Na iXie opłacałem, dopóki PUBG nie stało się f2p - teraz już nie muszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 5 minutes ago, Wredny said: Na iXie opłacałem, dopóki PUBG nie stało się f2p - teraz już nie muszę Właśnie, jak wypada PUBG na konsoli? bo do tej pory grałem na iPadzie, ale gra z kapitalnej militarnej strzelanki zmieniła się w typowe mobilne gówno z miliardem pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi