Shago 3 563 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Ale bym pograł w tryb "Battle Royal", czyli ze 20 statków na mapie i jedna wielka bitwa morska. Może ktoś w Rare na to wpadnie.. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Myślę że teraz każdy developer myśli o zaaplikowaniu Battle Royale do swojej gry ale moim zdaniem ten model niepasuje do SoT i Rare wymyśliło coś w stylu ale bardziej odpowiedniego do gry, a konkretnie Forty, które zapowiadają się na równie intensywne, krótsze i bardziej nieprzewidywalne. Craig Duncan szef Rare dobrze je podsumował: Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 http://www.gameondaily.com/avast-ye-microsoft-finally-showing-power-cloud/ Cytat The Cloud is responsible for more than just making waves too. Rare have spoken about how they’ve deliberately designed the game so that players encounter fellow industrious, galivanting pirate-types approximately every 20 minutes. Most people that have played the game will be able to appreciate just how fundamental these player encounters are to the whole experience, but nobody has spoken about how Rare can realistically control and achieve this in an ocean of wild, unpredictable player behaviour. So if the waters aren’t clear enough; players and ships are seamlessly connected in a way made possible by the cloud. moc chmury nas jednak zayebie Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 coś tak czułem, że coś z tą chmurą jest nie tak... Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 To z niej w trakcie sztormu, któremu zawsze towarzyszy ulewny deszczu, spływają łzy fanów marki Sony, tworząc morze. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 morze jest słone i łzy tez wiec musi byc tak jak mówisz Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 (edytowane) Edytowane 7 marca 2018 przez hav7n 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 Zamiast 'final' mogłaby się nazywać 'open' Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 Mam nadzieję że dadzą preload dla posiadaczy game passa bo chyba nie było o tym mowy? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 (edytowane) Mike Ybarra coś tam wspominał o tym na twitterze, ale nic nie jest potwierdzone. Ja i tak biorę pudło, to będzie dla mnie przyjemność zapłacić Rare za tę gierke Edytowane 7 marca 2018 przez asax Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 (edytowane) Fajni ludzie warto obejrzeć bo teasują trochę nt. nowej zawartości i tego jak gra będzie rozwijana po premierze i podobno dzisiaj zacznie się Beta Edytowane 9 marca 2018 przez asax Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 (edytowane) Jeżeli dzisiaj rozpocznie się beta i zawartość będzie większa, jak poprzednio, to nic tylko i jak coś, to słać mi zaproszenia na wieczór Coś w tym musi być, bo niektórzy mają do pobrania updaty na 18GB https://gamefaqs.gamespot.com/boards/691088-xbox-one/76389727 Edytowane 9 marca 2018 przez Shagohad Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Potwierdzam, też musiałem pobrać 18 GB, tymczasem gra ważyła wcześniej chyba 8 GB. Może w końcu dodali nowe frakcje i nowe questy? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Waży więcej, bo jest wsparcie Xbox One X. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 (edytowane) Też spoko, nie mogę doczekać się zachodów słońca w 4K i HDR Ale samej gry nie zakupię na premierę (nawet w Game Passie). Gra się całkiem przyjemnie, szczególnie w ekipie, ale po pewnym czasie brakuje większego wyzwania. Poza tym klimaty pirackie nigdy nie były mi bliskie. EDIT: Beta jest dostępna do pobrania dla wszystkich w sklepie. Edytowane 9 marca 2018 przez Vexilium 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 (edytowane) 55 minut temu, Vexilium napisał: Potwierdzam, też musiałem pobrać 18 GB, tymczasem gra ważyła wcześniej chyba 8 GB. Może w końcu dodali nowe frakcje i nowe questy? będą nowe frakcje Edytowane 9 marca 2018 przez asax 1 Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Kto gra wieczorem, jestem do dyspozycji po 22:00 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Też powinienem być o tej porze, lub nawet nieco wcześniej. Jak coś, to zapraszać. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Ja mogę być znacznie wcześniej. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 (edytowane) Cytat The Sea of Thieves Final Beta is here! Before we set sail on March 20th, this is one last opportunity for budding brigands to sample the pirate life through a selection of the activities offered by the full game – a fine way to master the basics and find your sea legs ahead of launch. Players taking part in the Final Beta will be able to: • Hunt for buried treasure by following ancient maps and solving riddles as part of epic voyages across the Sea of Thieves. • Acquire valuable cargo and safeguard it through perilous waters as a new Trading Company – the Merchant Alliance – makes its first appearance. • Clear out Skeleton Forts, where great risk delivers even greater reward. Seek the telltale skull cloud before taking on hordes of skellies to earn fabulous treasures. • Sail solo or join a crew then head out to forge your legend in a shared world where every sail on the horizon is a ship of real players. • Explore a vast, beautiful and fantastical environment filled with deadly foes, fearsome storms and mysterious shipwrecks. • Engage in epic ship battles with all cannons blazing, or go head-to-head against other pirates with pistol primed and cutlass drawn! opis bety z Marketplace i mały tip: Jak wyciągnięcie banana to świnia przestanie przed wami uciekać Edytowane 9 marca 2018 przez asax Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 "Clear out Skeleton Forts, where great risk delivers even greater reward. Seek the telltale skull cloud before taking on hordes of skellies to earn fabulous treasures." Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Strzelam, że to już duża część, jeśli nie większość contentu z premierowej wersji Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 Ta gra jest w systemie play anywhere? Jak kupię na PC to będę mógł orać również na koksie i odwrotnie? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2018 Opublikowano 9 marca 2018 (edytowane) Tak jak mówisz. Edit: Cytat Capabilities HDR10 Xbox Live online multiplayer Xbox Live online co-op Xbox Live cross-platform multiplayer Xbox Live cross-platform co-op Xbox Live Xbox Live achievements Xbox Live cloud saves Xbox Live clubs Xbox Live presence Xbox One X Enhanced 4K Ultra HD I do tego znaczek Xbox Play Anywhere w sklepie jest widoczny, akurat tego nie ma na tej liście, więc troche fail z mojej strony. Niemniej opcja o którą pytasz jest. Edytowane 9 marca 2018 przez Hum 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi