Gresh 5 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 ja też założyłem konto w NZ, już od 22:00 na morzu Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 W tej grze nie ma jakiegoś progresu aka im dłużej pływam tym mam lepszą łódkę albo lepszą broń? Po co się tych skarbów szuka? Nie mam pojęcia o giereczce stąd głupie pytanie. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Ktoś chętny na wspólną żeglugę? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Ta gra nawet z randomami mesjasz! Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Starh, żeglowanie pełną gębą zacznie się dopiero jutro. Z ekipą forumkową jest tak potem a po udanym rejsie Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Gram z randomami, widzimy drugi ship atakowany przez krakena. Płyniemy, walilmy w niego czym się da, kraken s(pipi)ił Tamta ekipa dziękuje za ratunek, co za gra. 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Nie da się zrobić preloadu na domyślnym regionie jeśli grę będę miał z gamepassa? Dopiero po 12 będę mógł zacząć pobierać? Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Mogę zagrać dzisiaj od 20:30 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Asax ależ nahypowal na gierkę, a ta 100% pokryła się z jego opiniami. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Jutro z rana mogę pograć jak coś :łapka: Cytuj
zloto 737 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 Ja też jutro będę pykał więc jak coś @asax, @Hum, @Paolo de Vesir i reszta, wiecie co robić Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 orzeszek ludzie chodza do pracy xd ale wieczorem po 20? wybierajcie mojego foka szota Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 SORRY @Vexilium @Hum I @asax . Młody podróznik w kufrze się obudził i musiałem uśpić do snu. Jutro od 22:00 mam wachtę. Powiadam super gra! 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 marca 2018 Opublikowano 19 marca 2018 @asax zaginął, tzn że jest grane Czy ktoś z kompanów planuje się wbić jutro po 22? Wprawdzie pewnie nie będzie mnie słychać, ale nowe słuchawki za chwilę pewnie do mnie trafią Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 20 marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 marca 2018 (edytowane) Dzisiejszą wyprawę, mimo kilku niedociągnięć i błędów po stornie gry, muszę uznać za bardzo udaną. Świry z FPE mają to do siebie, że nie pitolą się w tańcu i zamiast na rozruszanie obadać sobie jakiś tradycyjny quest, Ci jak tylko wsiedli na statek i zobaczyli czaszkę na horyzoncie, od razu postanowili w jej kierunku popłynąć. W niczym nie przeszkadzało, że dwóch członków załogi nie zjadło jeszcze powitalnego banana, przez co nie mogli wyekwipować broni. Po chwili każdy był gotowy i porwaliśmy się w wir walki z rozszalałą hordą oszołomów z niebieskimi klapkami na oczach: Żeby nie było za łatwo, w momencie, gdy jechaliśmy już na oparach zasobów bananów i kul armatnich w międzyczasie odłączył się od nas jeden z członków załogi. Sama walka była bardzo długa, wymagająca i intensywna, w sumie mieliśmy się poddawać, ale jakoś udało się fort odbić. Pomoc innej ekipy byłaby tutaj mocno wskazana, jednak nie jest to coś niemożliwego dla pojedynczego galeonu. Na dowód fotografia z zebranych łupów: Po ich spieniężeniu udaliśmy się na dalsze podboje, lecz pewien atencyjny jegomość nas bardzo zastopował, wyciągając mnie za burtę, co widać na zdjęciu: Ostatecznie chłopakom udało się oswobodzić statek i później już oglądaliśmy go z oddali, płynąc na następną wyspę w poszukiwaniu dalszych przygód Rare? O kurwa jak szanuję. Widzimy się jutro Edytowane 20 marca 2018 przez Hum 5 5 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 Do zobaczenia wieczorem Panowie Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 no c0rwa całkiem niezła pierwsza sesja: -fort zdobyty -Kraken spotkany -10 lvl w każdej frakcji Generalnie czuć że forty to zabawa pomyślana z myślą o większej ilości graczy, bo w czwórke było mozolnie, wolno posuwaliśmy się naprzód i co chwile musieliśmy uciekać na statek co trudno było nazwać dobrą zabawą, a jeszcze na końcu prawie zgubiliśmy klucz do krypty gdyby ktoś postanowił się wtrącić do zabawy i przerwać nasz atak, to nie byłoby czego po nas zbierać, nie mieliśmy amunicji i kul armatnich. Także mieliśmy sporo szczęścia że w trakcie kilkudziesięciu minut nikt nie przypłynął Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 kurcze mial byc balans "spotkanie krakena bardzo rzadko", "ujrzenie innych graczy duzym wydarzeniem" a tu widze przy pierwszym posiedzeniu było wszystko xd adhd troche za duże Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Hum napisał: W niczym nie przeszkadzało, że dwóch członków załogi nie zjadło jeszcze powitalnego banana, przez co nie mogli wyekwipować broni. To nie była kwestia banana, tylko ficzer gry - najpierw załączył mi się Survival Mode z dostępnymi jedynie bananami, kula i deskami, a następnie Deatchmatch z niedziałającymi kołami wyboru oraz możliwością używania tylko i wyłącznie wyekwipowanych broni Nie wiem jak to dalej będzie, być może gra znudzi mi się w ciągu kilku następnych dni, ale póki żadna inna produkcja wydana w ostatnim czasie nie oferuje takich wrażeń i wielu momentów godnych zapamiętania Chwilo trwaj @kermit - z Krakenem mogę się zgodzić, natomiast ilość statków innych graczy jest optymalna - z jednej strony nie spotykamy ich co każdy metr kwadratowy, a z drugiej wciąż jest ogromna obawa, czy uda się przetransportować łup w całości. Co do tego jak wygląda kraken pod wodą... No cóż... Edytowane 20 marca 2018 przez Vexilium Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 Orientujecie się czy jest cross play z Windows 10? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi