Figuś 21 139 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Będzie można biegać ze skrzynkami, chować czaszki do schowka? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) nie xd Btw pięknie się gierka rozrosła przez 2 lata, ciekawe jak długo będą ją tak wspierali? I kiedy zobaczymy Sea of Thieves 2 Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem tylko kiedy w końcu zrobią tego Krakena w całości Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) nowa aktualizacja wyjdzie 22 kwietnia i wprowadzi m.in: - system emisariuszy frakcji - reprezentując frakcje będziemy szybciej zarabiać i levelować, oraz będziemy mogli liczyć na specjalne questy, ale jednocześnie będzie się to wiązać z ryzykiem że staniemy się celem dla reprezentantów nowej frakcji piratów - nową frakcje Reaper's Bones - nastawioną na plądrowanie, okradanie i zatapianie emisariuszy - przebudowany tryb Areny - rozgrywka będzie krótsza, mapy lepiej wyważone a rozgrywka bardziej dynamicza - opcje wskrzeszania współtowarzyszy - podniesiony level cap do 75 dla 3 podstawowych frakcji i 20 poziom dla legend - i koty (obok papug i małp jak petsy) Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Lvl do 75 podstawowego i 20 legendy? A zaliczy to co już nabiłeś od czasu wbicia 50 lvl? Bo jakoś dostałem gęsiej skórki na myśl o tym, że znowu będzie można pogrindować wożenie kurczaków Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Levele nie będą reaktywne, nie zaliczy tych leveli ktore mogłes wbić od 50 poziomu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Nowy system emisariuszy wyjaśniony na filmiku Wygląda na fajną mechanikę risk/reward. Będąc emisariuszem zarabiamy więcej złota (im dłużej gramy tym więcej), ale jednocześnie stajemy się celem polowań nowej frakcji czy Reapers Bones. Reaperzy natomiast zajmują się tradycyjnym piractwem, okradaniem i zatapianiem innych emisariuszy, dostają nagrody za skradzione skarby i dostarczenie flag zatopionych okrętów. Brzmi ciekawie, ciekaw jestem jak sprawdzi się sandboxowym świecie SoT i jak gracze zaadaptują te mechaniki? oczywiście jeżeli kogoś nie interesuje lepsze skarby i nie chcę być obiektem polowań innych piratów, to może ten system olać i grać po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Wszystkie Tall Tales wymaksowane, ale nie będę ukrywał że dzienników szukałem z pomocą YouTube. Konieczność 5 krotnego kończenia każdego questa to też przesada i cieszę się że zmniejszyli ten wymóg w nowych zadaniach do trzech, co jest już w sam raz. A tak poza tym? Bardzo fajna piracka przygoda i z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój opowieści, co dalej knuje Wanda, do czego potrzebny jej Sticher Jim i co dalej z Flameheartem. Mam tylko nadzieję że Rare nie karze mi długo czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ehh trzeba wrócić do gry bo widzę, że dużo dobrego dodali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dajcie znać jak będziecie grać, chętnie bym sobie parę "Tales"ów zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Chyba całkiem spoko wynik jak na ponad dwuletnią grę która kosztuje ok 150 zł Przy okazji nowa recenzja gamespotu Ocena 8/10 Edytowane 9 Czerwca 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 no i znowu ta propaga, aaa sorry to temat o SoT xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 17 czerwca wyjdzie nowy update do Sea of Thieves zatytułowany Haunted Shores - wprowadzi nowych przeciwników czyli ghost ships, nowy rodzaj questow dla frakcji order of souls i doda 8 nowych szant (nareszcie) oznaczam @zloto bo zawsze o to pytał kiedy graliśmy. Do tego już z czystym sumieniem można powiedzieć że gra jest prawdziwym hitem na steam, od ponad tygodnia jest na liście bestsellerów, zbiera bardzo pozytywne recenzje (84%) i regularnie gra w nią kilkadziesiąt tysięcy graczy jednocześnie (uprzedze tylko że na steam nie ma gemapassa). Miło mi widzieć że tyle osób odkrywa tę grę Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 I cyk więcej nowej zawartości Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Hej, już w tym miesiącu: -nowy fabularny dodatek -nowe eventy -prywatne serwery -POLSKA WERSJA ale będzie się działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Niby można, ale samemu jest nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Zawsze można grać z randomami. Ale to jednak tylko randomy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 36 minut temu, 20inchDT napisał: Niby można, ale samemu jest nudno. w grupie tez jest nudno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) 17 godzin temu, kubson napisał: w grupie tez jest nudno Mam przecwine wrażenia, kilkaset godzin narąbane i wciąż z przyjemnością wracam do gry ze znajomymi. Nie mam drugiej takiej pozycji Edytowane 6 Lipca 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 16 godzin temu, MLeKSk napisał: Da się w to grać samemu albo z randomami, czy lepiej poszukać jakiejś zgranej ekipy? Wiem, że z ekipą lepiej, ale ja zaczynałbym całkowicie od zera, zebranie takiej z pewnością potrwa. Od kilku dni chodzi mi po głowie myśl powrotu do Xboxa i zaczęcia przygody właśnie z tym tytułem między innymi. Zawsze możemy zagrać razem. W czym problem? <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Microsoft i Rare chwali się nowymi wynikami: - ponad 15 milionów graczy zagrało w SoT - czerwiec 2020 był najlepszym miesiącem SoT w swojej historii, w tym miesiącu w grę zagrało 3,3 miliona osób, - na samym steamie sprzedało się ponad milion egzemparzy ludzie którzy pisali że gra umrze po miesiącu: Zasłużony sukces dla Rare, widać że włożyli w tę grę kawał pracy i serca. P Edytowane 20 Lipca 2020 przez ASX 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 a-ale przeciez mowili, ze MS zabil RARE!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 No fajnie, fajnie, ale niebawem polska wersja i dlc, a ja nadal nie mam forumowej ekipy do grania, tylko jakiś randomow z FB Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Ma być polska wersja? Pod tym względem to Microsoft działa w cały świat.Jakby co mogę popływać, dawno nie grałem, to nawet nie wiem co się dzieje w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi