Zdunek 1 121 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Tak, można nawet grać na kliencie testowym(ale to mija się z celem, bo masz oddzielna postać i możliwy reset progresu). Całkiem dobrze to wygląda. Jeżeli dobrze wszystko się ułoży, to będzie update po 22gim. Dodaj mnie tam moldar(albo podaj GT): Zdunek Ahoj! Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 W dniu 20.07.2020 o 18:18, Zdunek napisał: a ja nadal nie mam forumowej ekipy Ja mogę zagrać moja wcześniejszą ekipa z którą grałem od ponad roku się rozeszła i teraz nie mam da bardzo z kim plywac. Dodam Cię do znajomych i w wolnej chwili będzie można pograć Btw wczoraj wyszła nowa aktualizacja, dodała nowych przeciwników, miotacz płomieni oraz co chyba najważniejsze polską wersję, która stara się zachować ducha oryginału ;D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Po latach PL wersja? Tej siły już nic nie zatrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Ktoś dzisiaj? Chętnie wprowadzę nowych graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ja siedzę cały następny tydzień siedzena L4, więc mam dużo wolnego czasu i mogę pograć w niemal dowolnych godzinach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Polecam grę z tym użytkownikiem. Ładnie wczoraj topił stateczki, pieniążki się zgadzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Potwierdzam, wczoraj ubiliśmy Ashen Lorda, a przedwczoraj zatoiliśmy wspólnie flotę statków widmo Flamehearta a przy okazji siadło kilka screenów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jakby wam brakowało ludzi, a będę online to zawsze możecie wysłać zapro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Szykuje się jeszcze więcej nowej zawartości dla fanów pirackich przygód tak w ramach szybkiego podsumowania, - gra od premiery (20 marca 2018 r.) dostała 18 aktualizacji z nową zawartością, od skromnych wprowadzających małe zmiany bo naprawdę spore dodające do gry questy fabularne, nowe lokacje czy przeciwników. - od jakiegoś czasu Rare dodaje nowy content (niemal) co miesiąc, a wszystkie aktualizacje są od początku darmowe - w grę od premiery zagrało 15 milionów graczy co czyni ją jak sam M$ przyznaje ich największą nową marką na tej generacji, jest to również (ponad 2 lata po premierze) jedna z najczęściej ogrywanych gier na Xbox live, - Rare potwiedziło też ostatnio że pracuje nad prywatnymi serwerami, na którch wyłączona będzie progresja, twórcy sugerują że będą one dostępne za dodatkową opłatą. Więc jeśli kogoś odstraszało to że po morzu w grze pływają inni piraci, to niedługo będzie mógł jeśli chce zagrać w wybrakowaną wersje gry, takie Sea of Thieves, ale bez Thieves. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Plądrowanie innych statków mimo braku progresji i nagród za kradzież łupów? Czy można to uznać, za nową formę zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ktoś, coś, dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Ciekawe jak długo będą tak rozwijać grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 tydzień temu wyszła nowa aktualizacja która dodała nowy rodzaj zadań i psy (w ramach mikrotransakcji). pojawiła się też możliwość podejrzenia swoich statystyk na stronce, https://www.seaofthieves.com/pl/profile oto moje: ponad 5000 przepłyniętych kilometrów, niech mnie chuy jak widać jestem też dosyć pokojowym piratem zotopiliśmy tylko 133 statki pirackie. Szkoda że nie można podejrzeć czasu gry Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Mnie kusi ta gra, jak wyjdzie Seriex X żeby pograć, ale kurde boję się, że ogrom przygody mnie przytłoczy przynajmniej na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Prawie 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 - kampania fabularna czyli Talk Tales to mój ulubiony element gry i zdecydowanie daje rade, jest różnorodna (każdy opowieść opiera się na innej mechanice), dosyć długa (ok. 20h) i dosyć trudna (na pewno nie raz zdąży Ci się błądzić po wyspie razem ze znajomymi przez 30 min próbując rozwiązać jakąś zagadkę, ale nawet to ma swój klimat) - gra jest zaprojektowana pod kooperację, jednoczesne sterowanie statkiem, nawigowanie nim, ustawianie żagli, a czasami nawet i walka w pojedynkę wymaga bardzo dużej wprawy. Dlatego lepiej i przyjemniej gra się z kimś. Nie ma nic przyjemniejszego niz przeżywanie pirackich przygód razem z kumplami - calak jest z gatunku tych niemożliwych, raz że jest sporo aczikow które wymagają setek godzin grindu, a dwa cały czas z kolejnymi aktualizacjami dochodzą nowe osiągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 W dniu 16.09.2020 o 18:38, ASX napisał: tydzień temu wyszła nowa aktualizacja która dodała nowy rodzaj zadań i psy (w ramach mikrotransakcji). pojawiła się też możliwość podejrzenia swoich statystyk na stronce, https://www.seaofthieves.com/pl/profile oto moje: ponad 5000 przepłyniętych kilometrów, niech mnie chuy jak widać jestem też dosyć pokojowym piratem zotopiliśmy tylko 133 statki pirackie. Szkoda że nie można podejrzeć czasu gry Nieźle, nie gram od ponad rokua i tak ponad 5300 km przepłyniętych. Jakby nie przerwa to pewnie już by było 10k na koncie. Tylko nadal nie wiemy ile czasu poszło na tą gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 W końcu sprawdzę Piratów. Ten design jest świetny. Widzę, że jest dużo emigracji playstationowej na XSX, więc jak coś z chęcią dołączę do jakiejś załogi, która chce bez ciśnienia popływać. Czuje że @ASX na mnie zapoluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Nie chce mi się szukac po internecie, więc zapytam tutaj. Czy SoT dostaje patcha pod XSX i czy wiadomo kiedy to nastąpi? @ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ma być, ale nie wiadomo ciągle co to będzie. Oby dali 60 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Kolejny tytuł na XSS w 60 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Gram od paru dni z kumplami, wczoraj to już o mało się nie zesralem w gacie że śmiechu i beki xD genialna giera to zabawy że znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 2 minuty temu, XM. napisał: Gram od paru dni z kumplami, wczoraj to już o mało się nie zesralem w gacie że śmiechu i beki xD genialna giera to zabawy że znajomymi. co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi