XM. 10 821 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jak tak Ci napisze to beki nie poczujesz pewnie, ale picie browaru pod podkładem w trakcie burzy, wyjście nayebanym grając na akordeonie na pokład, a tu się okazuje że statek widmo nagle wypływa, a nasze postacie tylko latają na boki i rzygaja na wszystko, plyniemy sobie na wysepke, lekko stukajac o skalę, zostawiamy i lecimy po skarb, a w tle statek tonie gdzie było pełno skrzyn xd szczalismy z beki. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 To z @Widget kiedyś graliśmy to bawił się tak w kucharza pod pokładem i zarzygał cały pokład. Kolega Maxlav, który wtedy sterował się ostro w(pipi)ił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Albo mi się wydawało, albo te rzygi jeszcze nas podtapiały i trzeba je było wiadrami wyciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Gotowi na grudzień? Szykujcie się na: -nowy event "12 podarków", -świąteczny wystrój, -dodanie season passa, -elitarne wyzwania sezonowe. Na nową misję przyjdzie nam czekać do nowego roku. Dodatkowo od 27 listopada zaczyna się twitch drop z unikatowym strojem. Ahoj. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W dniu 18.11.2020 o 21:14, Widget napisał: Albo mi się wydawało, albo te rzygi jeszcze nas podtapiały i trzeba je było wiadrami wyciągać. Tak jest, Sea of Thieves to jedyna gra w której można utonąć w rzygach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Fajni ci piraci, ale jednak bez swojej ekipy to trochę nudno. Grałem dzisiaj z jakimiś randomami i prychłem kilka razy, zaczęli się pałętać po wyspie więc podniosłem kotwicę i ich zostawiłem, nie minela chwila a ci mnie gonią jakąś łódką xd ze znajomymi to musi być ładna beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 8 minut temu, mcp napisał: Fajni ci piraci, ale jednak bez swojej ekipy to trochę nudno. Grałem dzisiaj z jakimiś randomami i prychłem kilka razy, zaczęli się pałętać po wyspie więc podniosłem kotwicę i ich zostawiłem, nie minela chwila a ci mnie gonią jakąś łódką xd ze znajomymi to musi być ładna beka. No to dodaj: Zdunek W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Tak z ciekawości, bo jeszcze nie zacząłem. W wykazie gier GP od naszego forumowego kolegi jest napisane, że main story to 25h. Czyli jest jakaś główna oś fabularna? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 3 minuty temu, balon napisał: Czyli jest jakaś główna oś fabularna? jest 9 questów fabularnych nazwanych Tall Tales, które układają się w główną oś fabularną i koncentrują się na odnalezieniu wyspy "Shores of Gold". Potem dodali jeszcze 2 nowe o opowiadające o powrocie Flamehearta, ale ten wątek jeszcze nie jest ukończony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Sorry że podbijamy ale na stronie https://www.seaofthieves.com/pl/your-story-so-far Pojawiły się ciekawe statystyki, dotyczące naszej gry w 2020, jest też licznik godzin Mi wyszło 161 w 2020, co biorąc pod uwagę to że miałem dłuższą przerwę od żeglowania i wiele miesięcy w ogóle nie grałem, jest całkiem spoko wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 U mnie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Czy jak usunę postać to tracę całe złoto i przedmioty? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Z tego co wiem, tak Edit. Podsumowanie 1000 dni gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Próbowałem kilka razy (dziś po dłuższej przerwie) wsiąknąć w tą grę no i nie da rady. A gramy we trzech. Brak postępu za granie oprócz wizualnych błyskotek nudzi. To że chce coś sprzedać to trzeba taszczyć po jednej sztuce też. Wizualnie morze i ogólny klimat jest świetny. Do jakiegoś krótkiego smiechowego grania raz na pół roku. No ok. Nie oczekuje looter-pirater, no ale żeby nawet namiatki tego nie było? No ale nie kazda gra pasuje każdemu. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Basior . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Tez probowalem i niestety nie zalapalo. Usunelem juz z dysku. Moze jeszcze kiedys sproboje jak ogram wszystko co mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Pany, "story missions" w tej gierce pojawiają się na zasadzie world eventów czy trzeba je gdzieś wykupić? Bo pływamy we 4 z ekipą i na razie samo znajdowanie skarbów albo czyszczenie kościotrupów możemy odpalić u npców. Jeszcze misje handlowe jakieś są. No nie ukrywam, że wolałbym coś bardziej złożonego, bo poza raidowaniem przeciwnych statków na razie nuda. e: Dobra, już coś znaleźliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Miałem odpisywać ale widzę że już ogarnięte ;D Przy okazji napiszę że po kilku miesiącach przerwy pograłem trochę i miałem okazję porobic nowy rodzaj zadania z kryptami złota. Cale zadanie bardzo proste, ot dostajemy magiczny kompas, wykopujemy kawałki mapy, potem wykopujemy klucz do jednej z kilkunastu krypt, znajdujemy wejście, drzwi się otwierają i mamy kilka minut aby wynieść skarby, znaleźć trzy losowo ukryte w krypcie medaliony, rozwiązać prostą zagadkę i uciec ze skarbami. Niby prostackie, ale fakt że drzwi w trakcie zadania powoli się zamykają dodaje trochę dreszczyku emocji, zwłaszcza gdy udaje się uciec ze skarbem w ostatnim momencie na sekundy przed zamknięcie. Calkiem fajne urozmaicenie, podoba mi się i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ahooj piraci Chciałbym zacząć przygodę z SoT. Może są jacyś inni rookies co by chcieli rozpocząć przygodę? Dobra załoga się rozrasta. Dołącza @Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jak nie trzeba będzie czekać pół roku na konsolę z serwisu Wrednego to może i ja dołączę na wodach, bo mi chodzi po głowie ten SoT od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 No z tego co pisze w awariach to już chyba ostatnia prosta, więc myślę, że już jest nas trzech! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Nie mów hop - zawsze mogli napisać, że "nie stwierdzili usterki" i zabawa zacznie się od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jestem dobrej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ja chętnie spróbuję SoT. Tylko obecnie brak HS. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 11 minut temu, Aleks napisał: Ja chętnie spróbuję SoT. Tylko obecnie brak HS. No spoko i tak czekamy na Wrednego. Nie masz żadnych słuchawek do tel? Bo bez tego to z tego co chłopaki piszą nie ma co grać. Trzeba się komunikować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi