Skocz do zawartości

Sea of Thieves

Featured Replies

Opublikowano

imo to nie wina marketingu tylko gry samej w sobie, ta gra chyba po prostu ma polegac na "milym" spedzaniu czasu z wirtualnymi znajomymi xD

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 262,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ja piszący sam ze sobą posty w tym temacie

• Dzisiejszą wyprawę, mimo kilku niedociągnięć i błędów po stornie gry, muszę uznać za bardzo udaną.  Świry z FPE mają to do siebie, że nie pitolą się w tańcu i zamiast na rozruszanie obadać sobie 

• zmontowałem krótki filmik z klipów @zloto (przepraszam za jakość ale pierwszy raz montowałem film, jeszcze nie wszystko ogarniam )   Widzimy się za dwa miesiące w pełnej wersji Panowie

Opublikowano
10 godzin temu, asax napisał:

Bo na razie dostajemy w kółko te same materiały, które pokazują cały czas te same aktywności. Marketing tej gierki to jakaś porażka... 

Jak w grze nic innego nie ma to co maja pokazac :dunno:

Opublikowano

Ja "obecnie" wierze w ten tytuł i Day One u mnie mają,fakt faktem irytujące jest wałkowanie od ponad roku tego samego w różnych ujęciach.

Do premiery troche zostało i pewnie końcem roku zobaczymy comming out materiałowy z gry.

Opublikowano

no to rejestrować się Panowie (jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrobił) i przy najbliższej sesji alpha sprawdzi się gierke na własnej skórze ;) 

Opublikowano

another gender(please specify)

co ten zachód w xxi wieku xd

Opublikowano

zapisalem sie, zobaczymy jak to bedzie wygladac:)

Opublikowano

Jest opcja, żeby zarejestrować się do Insider i nie mieć testowych aktualizacji systemu ? Na 14 dniowym trial też będę mógł pograć w to online ?

Opublikowano

Jeśli dostaniesz się do Alphy to wystarczy pobrać tylko aplikację dla Insiderów, która jest ogólnie dostępna i stamtąd pobrać grę. Nie trzeba rejestrować się do programu Insider i wcześniejszych aktualizacji systemu.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

można usunąć :)

Edytowane przez asax

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera 20 marca i powoli trzeba zbierać załogę do dłłłługiego rejsu:) lecz jedno jest pewne pada wypuszczą pięknego

xbox-one-sea-of-thieves-limited-edition-

Opublikowano
1 minutę temu, Moldar napisał:

Pad lepszy od gry :)

Obyś nie miał racji ja jednakdaje szanse grze i padowi  ;) 

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Bez kitu gdybym miał nadmiar gotówki to zabierałbym pady od xboxa xD

Opublikowano
Obyś nie miał racji ja jednakdaje szanse grze i padowi  [emoji6] 

Nie zdążyłem edytować :)

Padzik elegancki, Xboxa nie mam aktualnie, ale do pc chyba sobie go sprawię :)
Opublikowano

Trochę się jaram 

zawsze lubiłem oryginalne innowacyjne gierki :cool:

Opublikowano
  • Autor

padzik piękny a sama gra wygląda fajnie ale czuje że to będzie wtopa.

Opublikowano

Pad jest tak dobry, że chyba tylko do postawienia w gablotce kupię :P Niepotrzebnie go pokazywali, bo odwraca uwagę od samej gry ;)

Opublikowano

trochę na temat zawartości w grze. 

Ogólnie gra przypomina gry typu Destiny i The Division, ale zdecydowanie najbliżej jej do Elite Dangerous który wiele osób na forumku się jarało 

Opublikowano

Dla mnie Day One :ohboy:

Opublikowano

Szkoda tylko że nie pokazali na żadnym Trailerze Krakena albo innego dużego potwora do walki PVE.

Opublikowano
  • Autor

no właśnie odnośnie materiałów z gry to mam wrażenie że tu jest dzień świstaka i od premiery pokazują te same materiały xD