Opublikowano 19 listopada 20177 l imo to nie wina marketingu tylko gry samej w sobie, ta gra chyba po prostu ma polegac na "milym" spedzaniu czasu z wirtualnymi znajomymi xD
Opublikowano 20 listopada 20177 l 10 godzin temu, asax napisał: Bo na razie dostajemy w kółko te same materiały, które pokazują cały czas te same aktywności. Marketing tej gierki to jakaś porażka... Jak w grze nic innego nie ma to co maja pokazac
Opublikowano 20 listopada 20177 l Ja "obecnie" wierze w ten tytuł i Day One u mnie mają,fakt faktem irytujące jest wałkowanie od ponad roku tego samego w różnych ujęciach. Do premiery troche zostało i pewnie końcem roku zobaczymy comming out materiałowy z gry.
Opublikowano 22 listopada 20177 l no to rejestrować się Panowie (jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrobił) i przy najbliższej sesji alpha sprawdzi się gierke na własnej skórze
Opublikowano 23 listopada 20177 l Jest opcja, żeby zarejestrować się do Insider i nie mieć testowych aktualizacji systemu ? Na 14 dniowym trial też będę mógł pograć w to online ?
Opublikowano 23 listopada 20177 l Jeśli dostaniesz się do Alphy to wystarczy pobrać tylko aplikację dla Insiderów, która jest ogólnie dostępna i stamtąd pobrać grę. Nie trzeba rejestrować się do programu Insider i wcześniejszych aktualizacji systemu. Edytowane 23 listopada 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Premiera 20 marca i powoli trzeba zbierać załogę do dłłłługiego rejsu:) lecz jedno jest pewne pada wypuszczą pięknego
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 1 minutę temu, Moldar napisał: Pad lepszy od gry Obyś nie miał racji ja jednakdaje szanse grze i padowi Edytowane 8 grudnia 20177 l przez Cottage
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Obyś nie miał racji ja jednakdaje szanse grze i padowi [emoji6] Nie zdążyłem edytować Padzik elegancki, Xboxa nie mam aktualnie, ale do pc chyba sobie go sprawię
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Autor padzik piękny a sama gra wygląda fajnie ale czuje że to będzie wtopa.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Pad jest tak dobry, że chyba tylko do postawienia w gablotce kupię Niepotrzebnie go pokazywali, bo odwraca uwagę od samej gry
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Tak wygląda w rzeczywistości i to za jedyne 279 https://twitter.com/AceyBongos/status/939274782415077377
Opublikowano 9 grudnia 20177 l trochę na temat zawartości w grze. Ogólnie gra przypomina gry typu Destiny i The Division, ale zdecydowanie najbliżej jej do Elite Dangerous który wiele osób na forumku się jarało
Opublikowano 9 grudnia 20177 l http://crewofthieves.com/sot/general-sot/trading-companies-progression/ tutaj kolejny artykuł. Jako osoba która w gimbazie spędziła dziesiątki godzin w tym średniaku: na zdobywaniu fortów, ulepszaniu statku, abordażach i spekulacjach na cenach mahoniu, jednocześnie kompletnie olewając wątek główny to ja jestem kupiony
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Szkoda tylko że nie pokazali na żadnym Trailerze Krakena albo innego dużego potwora do walki PVE.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Autor no właśnie odnośnie materiałów z gry to mam wrażenie że tu jest dzień świstaka i od premiery pokazują te same materiały xD