Nemesis 1 268 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Totalny masterpiece - gra unikalna i wyróżniająca się w swoim uniwersum tak samo jak Super Mario Sunshine. Do dziś odpalam sobie tylko po to aby pobiegać po arcypięknym Cape Claw. Kto miał GaCka na pewno ograł. JA CHCE REMASTERA TEJ PERŁY Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Raczej wątpliwe aby powstał Remaster bo Nintendo bardzo rzadko bawi się w taki edycje to raz, dwa wolałbym czy to na NX'a czy na Wii U (tia jasne) kontynuacje na nowiutkim silniku aby futro Foxa totalnie wymiatało (niczym futro DK'a z Tropical Freeze). Zresztą tylko dlatego tak unikalny Star Fox pojawił się na rynku bo pierwotnie gra nazywała się Dinosaur Planet tworzone przez niegdyś boskie Rare. Wątpię aby sytuacja się powtórzyła a sam Miyamoto zaczyna moim zdaniem odcinać kupony i nie ma kompletnie pomysłów na niektóre serie.... Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 lipca 2015 Autor Opublikowano 11 lipca 2015 Tak wiem o tym. Ale to był genialny eksperyment. Mieliśmy i dryfowanie w przestrzeni i zwiedzanie fantastycznych miejscówek. I to przy boskiej oprawie. Cytuj
electronic_punk 4 Opublikowano 26 marca 2019 Opublikowano 26 marca 2019 Moja pierwsza gra na gacka i jednocześnie pierwsza gra w życiu na dużą konsolę. Wspomnienia niezapomniane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi