Skocz do zawartości

Elite: Dangerous

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% to kiedys przy okazji sie wbije, nie mam parcia zeby byc pierwszym w tej kategorii. :kaz:

Teraz to ja musze odpoczac sobie od tej gry, pora na dzialke, grilla, basen, wiatrowke i jeszcze nowy numer psxe przyszedl to sobie cos poczytam. :cool::lapka:

YEBAC STATKI KOSMICZNE!

A co do 4paka, wystarczy przez 2 sekundy byc w wingu zeby trofke zebrac, bez problemu idzie sie dogadac, jak bedzie wam brakowalo to zawsze moge gre na te 5 minut odpalic.

Opublikowano

Spoko - zrobi się bez problemu, nawet jak będzie więcej chętnych każdemu wpadnie: Ja, Figuś, Komar, Wredny. Jak ktoś jeszcze to śmiało pisać, wcześniej na forum da się znać :)

Opublikowano

Klimatach Elite czyli?

Tak na szybko i pomijając to, jaki w sumie klimat ma Elite to polecam serię Expanse, dobre, "widowiskowe" sf. Chcesz space operę?  "Statek, który śpiewał" Anne McCaffrey, czy też "Gwiezdny przypływ" Brinna Nowela to mus.  "Wieczna Wojna" to z kolei bardzo ciekawa koncepcja wojny z obcymi. Warto też przeczytać "Gwiazdy moim przeznaczeniem" Alfreda Bestera. Tak na szybko, bo bardzo dużo sf przeczytałem w młodości i tak naprawdę sam już nie pamiętam, co tam było.

• Plusik 1
Opublikowano

Kurde, czy to multi jeszcze żyje? Wczoraj w nocy udało mi się załapać na jakiś TDM, ale musiałem iść spać, dziś pół godziny wiszę w lobby i ni chooya.

Ktoś się orientuje, w jakich porach jest tam najbardziej ludno? Bo zostało mi 8 wygranych w TDM, no i ten nieszczęsny level (dopiero 26.).

Szkoda, że wcześniej do tego nie przysiadłem, Bansai miał wyczucie, żeby to zaliczyć jak najszybciej.

Opublikowano

Bansai jak wbijał trofkę to już był problem znaleźć graczy do gry.

Opublikowano

Powiedzcie mi jak jest ze stabilnością serwerów i połączeniem sieciowym w tej grze? Są lagi i kicki z serwera?? Bo w takim GTA Online albo Elder Scrolls Online to tagedia (przez lagi w eso nie mogę wbić emperora na pvp a tym samym platyny w eso a brak mi tylko jednej trofki). Jak to wygląda w Elite Dangerous?? Bo gra mnie kusi, nęci ale obawiam się że będa te same cyrki co w wyżej wspomnianych pozycjach online....

Opublikowano

Combat Bond to nagroda za udzial w strefach konfliktu - low/high intensity conflict zone. Wbijasz do strefy, na prawym panelu w okienku najbardziej na prawo na samej gorze masz wybor strony konfliktu, wybierasz strone no i walczysz, potem wracasz do stacji CG, contacts i tam oddajesz combat bondy.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja nie Bansai ale... lecisz do conflict zone, z prawego w panelu z ostatniej zakladki wybierasz po której stronie chcesz walczyć i zaczynasz strzelać w czerwonych. W bazie zdajesz tak samo jak Bounty.