Figuś 21 258 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) No Ku... a podobno forum takie pomocne :/ Edytowane 6 listopada 2017 przez Figuś Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 To forum to jest jedno z najbardziej toksycznych miejsc na ziemi takze ten... Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 pinć łepków potrzebnych Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Szkoda, że tak późno tu zajrzałem, bo już pewnie nie siedzisz w lobby... No i pewnie siedzielibyśmy tam tylko we dwóch Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) Pewnie tak Założyłem temat na forum Husarii może znadą się chętni btw. KOX dostaje wsparcie dla 4K Edytowane 6 listopada 2017 przez Figuś Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 @Figuś I jak? Wbiłeś tę rangę? Ja od godziny siedzę w lobby na wyszukiwaniu Team Deathmatch i doopa... Trzeba było grać, jak Bansai maniaczył, bo teraz ta gra zdechła w CQC. A szkoda, bo nawet mi szło w tym multi i byłem pewien, że ludzie będą w to grali. A może znajdą się osoby, które także chciałyby wbić rangę 50. w CQC? W takim wypadku byłbym chętny na regularne posiedzenia w multi (tyle że bez HS aktualnie). Pasuje mi tylko wieczorami, od 21:00 do północy max. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Zapomnij, nawet temat na forum Winged Hussars założyłem o ustawkach i wspólnym graniu to brakowało chętnych. @Bansai chyba nie żyje @Kyo nie ma ochoty Jak będą chętni to jak najbardziej, przynajmniej 6 osób jest potrzebnych. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Jestem w dwóch Community na PS4, tam czasem się ktoś nieśmiało o CQC odzywał, więc też tam napiszę. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 Ja jestem w jednej, dosyć sporej i odzew był zerowy jak coś to daj znać Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 @Wredny widziałem że pytałeś w jednym comjuniti i cie zlali Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Nie do końca... Znalazłem dwóch gości póki co Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Dzięki najlepszemu community na planecie (czyli naszemu formkowi) dostałem Elite Dangerous. Pytanie brzmi czy warto inwestowac w DLC?? Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 TAK - lądowanie na planetach to doskonały powód sam w sobie - bez tego gra jest w sumie niekompletna niestety. No i widząc Twój gamecard, ucieszyłem się niezmiernie, bo widzę że będzie kolejny chętny na pogranie w multi 1 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Przykro mi kolego ale dostałem wersję na PC Dzięki za odp! Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Ech... a mogłeś mieć taką prestiżową platynkę na koncie... Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 (edytowane) Nie zbieram wbrew temu co może się wydawać Nie wiedziałem że lądowanie na planetach było dopiero w DLC. Pasuje więc zrobić zakupy. Edytowane 23 grudnia 2017 przez pawelgr5 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Z jednej strony bardzo kręci mnie kupno tej gry, a z drugiej boję się że mogę wtopić. Uwielbiam space simy. Grałem w Wing Commandery 3,4,5, Prevateer 2, Tie Fighter'a. Walki w kosmosie to mój ulubiony temat filmow i gier. Oglądałem streamy z psn, yt, filmy Obsidian Ant'a. I jedno co mnie przeraża w tej grze to, ogrom tabelek. Widze jak gracz leci na bounty hunt i co 2 sekundy przelacza mase tabelek. Tabelki, tabelki, tabelki....no i dluuuuugie loty w próżni zanim gdzieś doleci. A jak doleci, to przelacza tabelki i znowu gdzies leci i leci. Ogladam tak kilkadziesiąt minut i nic podczas tego czasu gracz nie zrobil. To wlasnie mnie w tej grze przeraza - widzę gracza który wklada czas w granie i jest on bezproduktywny. A moze mi sie tylko wydaje. Oswieccie mnie. Edytowane 2 stycznia 2018 przez genjuro Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 No trochę się lata, więc jak nie czujesz tego klimatu samego latania to raczej odradzam. Gra stawia na jakiś tam realizm, więc samo podróżowanie zajmuje 90% gry.Może warto sprawdzić pierw No Mans Sky, kompletnie inna gra, ale bardziej kolorowo i te 10 godzin z pewnością pograsz. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Podobaja mi sie wlasnie aspekty symulacyjne w tej grze. Nie szukam zwyklego space shotera stateczkami. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Nms to głównie eksploracja światów.No to próbuj, najwyżej sprzedasz, grunt to nie odbić się na samym początku. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Polecam, zwłaszcza wycieczka do centrum galaktyki średnio do tego przygotowanym nie zapomne do końca życia @Wredny i jak tam z tym CQC Jakby jeszcze dodali obsługę PS VR to ło matulu Edytowane 2 stycznia 2018 przez Figuś Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 No mogliby coś ogarnąć, przelot obok gwiazdy neutronowej byłby niesamowity Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Rozumiem że gra to wielka piaskownica, która płynnie miesza pve z pvp? Innymi słowy, latając spotkam innego gracza i nie muszę w tym celu wchodzić na specjalny serwer pvp? Jest w grze cos takiego, ze biore kilku skrzydlowych npc, tworzymy mala eskadre i lecimy np. cos zaatakowac itp? Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 7 godzin temu, Figuś napisał: @Wredny i jak tam z tym CQC Na razie nijak, bo dopiero teraz od nowego roku mogę myśleć w graniu online w cokolwiek. A że w międzyczasie wpadłem w The Division W każdym razie KOMARZYSKO również wyraził chęć polatania, jak tylko uda mi się go wyciągnąć z biegania po Nowym Jorku Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 W dniu 2.01.2018 o 11:29, genjuro napisał: Rozumiem że gra to wielka piaskownica, która płynnie miesza pve z pvp? Innymi słowy, latając spotkam innego gracza i nie muszę w tym celu wchodzić na specjalny serwer pvp? Jest w grze cos takiego, ze biore kilku skrzydlowych npc, tworzymy mala eskadre i lecimy np. cos zaatakowac itp? Npc nie ale skrzydłowych ludzkich tak. Generalnie: robiąc skok wlatujesz do systemu. I teraz załóżmy iż planujesz dolecieć do stacji i tam wylądować. Po drodze na skanerze pojawiają się kwadraty - pełny to npc, pusty to gracz. Będąc w supercruise (taka prędkość układowa) możesz jeśli chcesz spróbować wyciągnąć tego npc lub gracza (potrzebne jest do tego specjalne urządzenie do zakupienia i zamontowania na stacji) i jeśli się uda dochodzi do walki (lub ucieczki) w normalnej przestrzeni. I to jest raz. A dwa: oprócz tego są miejsca gdzie walka jest dana w pakiecie. To przede wszystkim strefy walki gdzie dwie strony npc naparzają się ze sobą a gracz opowiada się po jednej ze stron i zgarnia kasę z nagród za zniszczonych przeciwników, to wydzielone strefy górnicze gdzie lata sporo piratów (i gdzie lepiej jako górnik nie kopać - lepiej kopać w losowym miejscu pasa asteroid poza strefami wydzielonymi), to community goal gdzie lubią się często czaić gracze polując na innych graczy (ale przymusu uczestnictwa nie ma), to nav beacon gdzie też polują piraci a my na piratów itd I to tak w dużym skrócie i po łebkach. PS Zamiast skrzydłowych npc można wziąć statek z opcją montażu hangaru myśliwca i wówczas pilotem myśliwca (ców?) może być npc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi