genjuro 85 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) Dobra,czekam na jakies promo i kupie. Na steamie teraz mozna podstawke kupic za niecale 30 zl. Niestety blacha jest za slaba, pozostaje wiec wersja konsolowa Edit No szkoda że nie można mieć skrzydłowego npc. Z tego co czytam zainteresowanie gra spada, a wtedy słabo z utworzeniem grupy pilotów. Edytowane 4 stycznia 2018 przez genjuro Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Nie spada. Po prostu starzy wyjadacze robią sobie przerwy ale nowi cały czas przychodzą. Ja latam na XO - teraz od kilku miesięcy dałem sobie odpocząć jednak znów zaczyna ciągnąć do gry. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Zainteresowanie spada w CQC, czyli multi. Samotna eksploracja kosmosu nie znudzi się tym, którzy gierkę specjalnie z tego powodu kupili. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Ma ktoś możliwość odpalić Elite na PS4? Nie musi grać - wystarczy że będzie - chcemy trofik za TDM wbić. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Ja mógłbym jutro, pojutrze, w sobotę pobyć, w przerwie od piaskownicy i bety monhuna. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 TDM wbite - teraz jeszcze CPF Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 1 minutę temu, Kyo napisał: TDM wbite - teraz jeszcze CPF A nawet CTF Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 1 godzinę temu, gkihdghdhj napisał: Ja mógłbym jutro, pojutrze, w sobotę pobyć, w przerwie od piaskownicy i bety monhuna. Ogólnie jest tak że zaczynamy codziennie koło 20 i te dwie trzy godzinki gramy, jak będziesz na PSN to pójdzie zapka Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 (edytowane) Panowie @Figuś i @Kyo - mam dla Was taki mały pro-tip... Bo już mnie drażni to "ŁIPON" Spoiler Edytowane 19 stycznia 2018 przez Wredny Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 (edytowane) Oto najnowsza meta w ELITE DANGEROUS 2.4 Łatwa gotówka z przewozu pasażerów klasą ekonomiczną: W skrócie - START - system Upsilon Aquari, stacja Allen Hub (załadowujesz statek pasażerami za konkretną gotówkę), CEL - LTT 9360, stacja Smeaton Orbital Myk jest taki, żeby na tej jednej stacji (tudzież z pomocą innych dwóch w tym systemie, ewentualnie w systemie obok) zapełnić wszystkie nasze kabiny, żeby zysk z jednego przelotu był maksymalny. Żeby to zrobić, musimy zmusić grę do wygenerowania kolejnych misji w tym kierunku, żeby wziąć je wszystkie hurtem - do tego trzeba wychodzić do menu i przełączać pomiędzy Open play/Solo Play/Private i na każdej z tych instancji sprawdzać, czy pojawiła się jakaś kolejna misja na LTT 9360. Jest jeszcze jedna sprawa... Taki mały szczegół... Smeaton Orbital, czyli stacja docelowa, jest położona w odległości 1,871,698 ls od gwiazdy Czyli po wyjściu ze skoku czeka nas prawie 40 minut lotu - stąd też konkretna kasa, liczona w milionach, za każde zlecenie w tamtym kierunku, bo w tym czasie (jakże fascynującego gameplayu) możecie odkurzyć mieszkanie, wyjść z psem, ugotować obiad... Edytowane 27 stycznia 2018 przez Wredny 1 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Jak tylko wbiję tą pieprzoną 50 rangę to tam lecę Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Nie tylko Ty na szczęście w tym tygodniu powinno się udać Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Weź. Jamam już dość Wczoraj z Głowaczem jeszcze 2 meczyki zrobiłem a dzisiaj w pracy: Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 W dniu 21.01.2018 o 20:21, Wredny napisał: Żeby to zrobić, musimy zmusić grę do wygenerowania kolejnych misji w tym kierunku, żeby wziąć je wszystkie hurtem - do tego trzeba wychodzić do menu i przełączać pomiędzy Open play/Solo Play/Private i na każdej z tych instancji sprawdzać, czy pojawiła się jakaś kolejna misja na LTT 9360. A te misje się ciągle resetują po wskoczeniu w inny tryb, czy jak już sprawdzi się wszystkie trzy i znowu wskoczy w poprzednio sprawdzony, to już nie będzie nic nowego? Bo kusi mnie trochę wywalić te ~20kk uciułanych przez pięć dni() na takiego Type-7, którego mógłbym wypchać kabinami na jakieś 150 pasażerów i kuć do egzaminów w międzyczasie. 2 dobre kursy i mam Anaconde :l Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Niby się resetują, ale parę razy miałem wrażenie, że zabawa faktycznie się kończy. Czasem trzeba odczekać, warto polecieć na inną stację i tam przejrzeć spis misji, Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Ok, zobaczymy, oby nie spatchowali do czwartku A czymś konkretnym kierowali się pomysłodawcy tej metody w wyborze odpowiedniej stacji początkowej(sprzyjające frakcje, duże lądowiska?), czy hipotecznie obskoczenie okolicznych układów też umożliwia zebranie pasażerów w takich samych ilościach? W ogóle to myślałem, że ta farma będzie diablo daleko, a to raptem cztery skoki mym explorerem z Aulin. W sumie to logiczne, że większość intratnych rzeczy jest na tym samym ramieniu co Sol. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 (edytowane) Są jakieś dedykowane kontrolery pod to na PS4? Czy da się w miare komfortowo grać na zwykłym padzie? Edytowane 26 stycznia 2018 przez Ryo-San Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Tak i tak http://www.thrustmaster.com/en_US/products/tflight-hotas-4 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Właśnie dostałem od Figusia - no nie jest dobrze: Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Je.bał ich pies, ku.rwa Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 No to pograne. Nawet singla się nie odpali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi