Skocz do zawartości

Elite: Dangerous

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z Husarzy znalazł sposób na w miarę szybki zarobek, i szybkie wbicie rangi Imperium. 

Pozwolę sobie wrzucić jego post tutaj, może się komuś przyda :cool: 

Cytat

Witajcie,

Znalazłem takie oto systemy gdzie można naprawdę bardzo szybko podnieś rangę Empire.

Lecimy do HIP 115337 na Sitterly Dock ( outpost ) - są tam trzy frakcje Empire.
Jest tam mnóstwo misi "boom data delivery" & "boom time delivery".
Wszytki te misje prowadzą nas tylko do jednego sytemu KEIADIRAS.
W systemie KEIADIRAS również są trzy frakcje Empire i tak jak powyżej jest tam mnóstwo misji  "boom data delivery" & "boom time delivery" do sytemu HIP 115337.
Latamy tam i z powrotem Smile
Ważne bierzcie misie gdzie jest REP+++ ( i oczywiście przy wyborze nagrody wybieramy Reputacje ).

Dla WiNG'a
W systemie KEIADIRAS na stacji Humason Orbital są misie  "boom time delivery" w WiNG'u, jest tam ich troche Smile 
Najlepsze jest to, że musimy dostarczy towar w tym samym systemie do jednej stacji która jest blisko ( Landing pad L ).
Oczywiście również przy okazji wbijamy rangę.
Landing pad L

HIP 115337 ( Sitterly Dock )
[Obrazek: Screenshot_0721.bmp]
KEIADIRAS ( tu dostarczamy towar - WING )
[Obrazek: Screenshot_0716.bmp]

Pozdrawiam
SP-GGX

Może kogoś naszła ochota @Kyo @Wredny ? :yao: ja chyba sobie polatam bo do premiery Y6 i GoWa nie mam w co grać.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli podoba mi się podstawka i wracam do niej co jakiś czas coś popsuć (Jak coś zarobie to wydaje na głupoty) to warto dokupić dodatek za ponad 100zł?

Edytowane przez Mikołaj
Opublikowano

Grasz bez Horizons? To zdecydowanie tak. Przede wszystkim lądowanie na planetach, łazik, stacje do skanowania - sam lot na wysokości 200m nad skalistą powierzchnią szukając ciekawych artefaktów robi klimat. Do tego inżynierowie - co ważne: najlepszy z nich czyli Felicity usprawniająca napęd FSD i Thrustery jest dostępna od początku, a wyrobienie sobie do niej wejściówki jest proste i łatwe do wykonania. Jeszcze myśliwce na większych statkach. I z pewnością coś ominąłem.

Opublikowano (edytowane)

Tylko że ten dodatek to jak napisałeś: DODATEK. On jest wart więcej niż 100zł.

Gdy się przełamiesz i go kupisz to na 98,5% przyznasz mi rację. Po pierwszym skoku >50LY na DBX, po pierwszym lądowaniu na planecie, po pierwszej wycieczce łazikiem, po pierwszej misji zwiadowczej. A potem kto wie: misja w rejon obcych? Wycieczka wg poznanych koordynat na planetę by zbadać okręt Thargoidów? Lub kopanie w REZ w eskorcie własnego myśliwca? Itd, Itp

Warto.

Edytowane przez friedrich
Opublikowano

Zgadnijcie kto wbił dzisiaj platynę w ED :D

Spoiler

Nasz ulubieniec z multi Furzoo !!!!!! :dynia:

Opublikowano
Godzinę temu, Moldar napisał:

Dodajcie mnie do znajomych, mogę wpaść dla funu.

Grający "dla funu" tylko wydłużą proces - też chciałem tak pograć, ale chłopaki mnie szybko zdyscyplinowali - tu miało być sprawnie i skutecznie (a było różnie) :P

Opublikowano
3 godziny temu, Rillas napisał:

Mi sie udalo zebrac 3 chetnych, i od ponad miesiaca nie znalezlismy wiecej smialkow, ktorzy polatali by na arenie :frog:

tzn.? jst was w sumie trzech czy znalazłeś trzech i w sumie jest was czterech? 87b3ba15653c0d0ddbc0780632be2b3a.thumb.p jak jest was razem 4 osoby to możecie lvl robić na DM bo tyle jest wymaganych osób do wystartowania meczu w tym trybie.

2 minuty temu, Wredny napisał:

Grający "dla funu" tylko wydłużą proces - też chciałem tak pograć, ale chłopaki mnie szybko zdyscyplinowali - tu miało być sprawnie i skutecznie (a było różnie) :P

Jak będzie się im tylko podkładał bez radosnego fruwania po mapie to im pomoże :lapka:

Opublikowano
46 minut temu, Figuś napisał:

Jak będzie się im tylko podkładał bez radosnego fruwania na pełnej kurwie po mapie to im pomoże :lapka:

Fix :D 

Opublikowano
14 godzin temu, Figuś napisał:

tzn.? jst was w sumie trzech czy znalazłeś trzech i w sumie jest was czterech?

Zebralem 3ch chetnych razem ze mna. Co gorsza wczoraj pisalem do nich czy maja czas to bysmy z Moldarem DM zrobili, to jeden odpisal ze jednak mu sie nie chce wiec w sumie znow jestem w punkcie wyjscia... Gdzies tam po cichu licze, ze gra kiedys wleci do plusa to moze znajdzie sie wiecej szalencow chetnych na boostowanie pvp, bo w aktualnym momencie to mozna pomarzyc o wbiciu czegokolwiek w tym martwym trybie