Wredny 9 705 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Kilka fajnych przypadków ze świata ELITE Dangerous, o których ostatnio "się mówi". Zwłaszcza ten pierwszy, z trasą, która jest logiem gry - pobij to @Figuś Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Ja wciąż czekam na promo Horizons. Wtedy wróce do gry. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Byla niedawno promocja na store, przegapiles Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 15 maja 2018 Opublikowano 15 maja 2018 A właśnie YouTube mi to wczoraj polecał i zapomniałem kliknąć. Dzięki @Figuś Choć pewnie jak znam życie to jakiś bajer na misje, które będą dostępne, jak ma się rangę Elite w handlu np... Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 @Wredny najprostszy sposób na kasę http://edtools.ddns.net/expl.php?s=quince&d=300&n=300 ok 100 baniek na 1h, tyle że nie wiem czy to jeszcze działa tzn czy jeszcze takie stawki na stacjach za ELW do terraformowania i HMW Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Ile Wam zajelo wbicie 50tki w CQC? Mieliscie jakis konkretny sposob na duzy xp czy tak po prostu dla funu graliscie? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Teraz, Rillas napisał: Ile Wam zajelo wbicie 50tki w CQC? Mieliscie jakis konkretny sposob na duzy xp czy tak po prostu dla funu graliscie? No z @Wredny to fun był zajęło nam to około 80h grindu 1 Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Sporo. W sumie dobijam 20 poziom i zwalnia w drastyczny sposob. Dlatego kminie nad najwydajniejszym sposobem gry - na razie testujemy CTF, w ktorym nie bierzemy 3ciej flagi tylko nabijamy fragi. Plusy sa takie, ze nie ma limitu fragow jak w TDM i mozna wykrecic na prawde pokazna liczbe fragow + druzyna przeciwna respi sie w sumie zawsze kolo swojej flagi wiec nie trzeba nawet sie specjalnie szukac. To sie wydaje byc najlepszym sposobem ale moze czegos nie widze i jest jakas lepsza opcja. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Taki to był fun że do tej pory chyba razem nie zagraliśmy Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Troche czasu od premiery minelo ale dopiero teraz Frontier poszedl po rozum do glowy i zmienil liczbe osob potrzebnych do cqc. DM odpala juz we 2 osoby a CTF wymaga 4. Gdyby tak jeszcze polaczyli ten tryb z normalna gra, np dajac nagrody w postaci kredytow albo ulepszen inzynierow... Cytuj
Moldar 2 272 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Ostatnio właśnie próbowałem pograć w weekend i dupa, dobry nius :) Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Jest przecena teraz wersji z season passem. Wyszły już wszystkie dodatki? Opłaca się to brać jak się planuje grać samemu? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 (edytowane) W czwartym kwartale ma wyjść duży dodatek za friko, to co było w season pasie było dostępne od premiery. Gra jest głównie nastawiona na granie samemu, zabawa w wingu też daje radochę ale nie jest wymagana chyba że planujesz platynę wbijać. Za te 85zł warto Edytowane 4 lipca 2018 przez Figuś Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 8 minut temu, Figuś napisał: W czwartym kwartale ma wyjść duży dodatek za friko, to co było w season pasie było dostępne od premiery. Dobrze rozumiem, że Season Passa w takim razie nie opłaca się brać? Bo trochę tak to brzmi. A świerzbi mnie zakup gierki, nie powiem. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 (edytowane) 9 minut temu, raven_raven napisał: Dobrze rozumiem, że Season Passa w takim razie nie opłaca się brać? Bo trochę tak to brzmi. A świerzbi mnie zakup gierki, nie powiem. Ehh faktycznie źle napisałem, w season passie jest zawarty dodatek Horizons który dodaje m.in lądowanie na planetach i inżynierów i jest on płatny. To co ma Wyjść w Q4 to dodatek Beyond który będzie za darmo(chyba że się coś zmieni). Jak brać to wersje z SP 28 czerwca wyszedł content update @Kyo @Wredny może powrót? Edytowane 4 lipca 2018 przez Figuś 1 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 (edytowane) Dzieki wielkie za pomoc. See you in space cowboy Edytowane 4 lipca 2018 przez estel Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Jest tylko jeden dodatek w postaci Horizons i jest on płatny (a dodaje sporo, robi z ELITE grę kompletną). Reszta to są wszelkiego rodzaju update'y, które są darmowe i wzbogacają tytuł o sporo ciekawych rzeczy - coś jak w The Division, tam też były dodatki płatne, ale oprócz nich każdy większy update solidnie zmieniał/wzbogacał całość. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Kupiłem Horizons. Da się zmienić kolor HUD w statku? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 To jest dostępne tylko na PC w formie moda Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 12 lipca 2018 Opublikowano 12 lipca 2018 Co się tak naprawdę robi w tej grze? Zawsze jak myślę o grach, które traktują o lataniu w kosmosie to myślę o tych olbrzymich odległościach między ciałami niebieskimi i od razu mam wrażenie, że w tych grach przez 90% czasu patrzysz na wskaźnik odległości lecąc po linii prostej do celu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 lipca 2018 Opublikowano 12 lipca 2018 No też to tutaj jest w sensie latanie od punktu do punktu. W ED możesz być: łowcą głów, piratem, górnikiem, odkrywcą, handlarzem albo latać i robić wszystkiego po trochu. Możesz też latać robiąc różne misje dla różnych nacji albo bez większego celu. Ciężko to opisać w kilku zdaniach. Ogólnie zdobywasz hajs aby kupić coraz to nowe niekoniecznie większe zabawki do latania. Grając w trybie solo współdzielisz całą sytuację (polityczną, gospodarczą etc) z innymi graczami więc to gra always online. Nie ma opcji grać offline. Ogólnie bardzo rozbudowana. Można latać solo, na open play albo w "wingu" z innymi graczami i robić wspólnie misje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi