IrenicuS 7 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Sa jakies bazy/miasta na niektórych planetach? :D Ależ czekam na maila od xcom kiedy mogę przyjeżdżać! Są, to normalne stacje na których możesz dokować, po większych miastach sobie pojezdzisz łazikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Tak. Na niektórych są bazy widoczne na mapie, a na większości (wszystkich?) miejsca które można odkrywać. Ponieważ swego czasu sporo robiłem misji "sentry" czyli niszczenie określonej liczby sond wrogiej frakcji (nieźle płacili) stąd trochę się na planetach nalatałem i najeździłem. Są też bazy z dobrami "luksusowymi" - rzadkimi materiałami dla inżynierów. W necie są ich namiary i współrzędne na powierzchni ale rzecz jasna można ich szukać samemu bo kosmos jest wielki. Poza tym oczywiście miejsca "z efektem wow!" :) Czyli np. rozbite statki na powierzchni (sam znalazłem bardzo efektowny wrak Diamonback Explorer) albo obecnie artefakty związane z obcymi. Zresztą w kosmosie też można odnaleźć jak np. kilka tygodni temu zwiedzałem miejsce bitwy floty federacji z obcymi i robiłem fotki płonących olbrzymich krążowników (przy których mój Diamonback był drobinką). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 kwikłe xd https://www.youtube.com/watch?v=4Zn0_CGXEyI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Potrzeba 8 osób na ustawkę pod CPT -> PS4. Bansai, Kyo, Figuś ktoś jeszcze chętny? Żeby nie zaśmiecać tematu pisać na PW - zrobimy PW konferencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Za cienki jeszcze jestem. Może kiedy indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Za cienki jeszcze jestem. Może kiedy indziej. Ustawka jest dla kazdego, wystarczy miec gre bo nikt w ten tryb nie gra niestety, wszyscy wola TDM/DM. Nic sie na tym nie traci a mozna tylko zyskac. btw. To uczucie kiedy sidewinder probuje cie zepchnac z drogi i troche mu nie wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Mówicie o trzecim trybie na Arenie? Ja nie mogłem się doczekać trzech meczy i mam jedynie zestaw początkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Mówicie o trzecim trybie na Arenie? Ja nie mogłem się doczekać trzech meczy i mam jedynie zestaw początkowy. Tak, o arenie, zamysł jest taki zeby w 8 wbic sie do CTF i nabic 10 wygranych kazdemu, 8 to maksymalna ilosc osob na mecz, 4 osoby w jednym teamie, wiec jak dobrze pojdzie to tylko my na serwerze bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 A o której zaczynacie? Bo mnie teraz gdzieś wołają. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Ja średnio ogarniam latanie, ale jak pozwolicie to chętnie skorzystam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 (edytowane) A o której zaczynacie? Bo mnie teraz gdzieś wołają. Raczej w weekend lub tak szybko jak uda się zebrać 8 osób. Edit: brakuje nam już tylko 2 osób 1 osoby Edytowane 6 lipca 2017 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 To jeśli nie macie nic przeciwko noobowi jak ja, to możecie mnie dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 No i mnie oczywiście , bo inaczej nie mam szans tego wbić, skoro pustki :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Ehh, lecisz sobie po odebranie nagrody, i po którymś skoku widzisz takie coś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 O, gwiazda neutronowa, mozesz uzyc tych 'fal' do FSD boosta, tylko musisz uwazac zeby cie za bardzo nie pociaganelo bo sie usmazysz. :d Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 (edytowane) https://cdn.discordapp.com/attachments/215156417403944962/332667807588417536/Jak_zaczac_przygode_z_Elite_-_1.4.pdf Trochę ogółów i szczegółów (po kliknięciu ściąga się pdf na dysk) :) Edytowane 6 lipca 2017 przez Kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 O, jest frakcja komunistów. Zgadnijcie kogo będę wspierał :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Coś dla fankuf strony technicznej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Zaatakował mnie jakiś typ wczoraj jak szukałem sygnałów w systemie Kini. Nie mam żadnych sensownych broni, więc zaciupałem go laserem wydobywczym. Piękne szramy zostawia na poszyciu statku btw. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Znalazłem na Reddicie taki link: https://www.elitedangerous.com/en/prefs/special-dayMożna sobie ustawić dzień w którym dostaniemy raz na miesiąc jakiś mały bonus. Nie wiem sam jak to konkretnie działa, bo dopiero sam się do tego zapisałem, ale pewnie nie każdy wiedział o czymś takim (Jak ja), wiec wklejam. EDIT: Właśnie doczytałem coś takiego :( Ale może kiedyś będzie i na konsolach :P Ja w każdym razie się zapisałem, trudno :P " Special Day codes are only valid on the Frontier Store and therefore only PC/Mac players are eligible Edytowane 8 lipca 2017 przez IrenicuS Cytuj Odnośnik do komentarza
Marczello 23 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 straszna ze mnie łajza, kupilem sobie do tej gry hotas 4 (jeszcze zanim odpaliłem grę). Lata się znakomicie, klimat jest mega ale ogrom opcji i wszystkiego mnie przytłacza. Ja nawet nie ogarniam tego radaru ani mapy. Poza tym nie mogę wylądowac na zadnej planecie, baa, ja nawet nie mogę sie o nią rozbic gdy jestem w bliskiej odległości moj statek zaczyna lewitowac i nie moge sie do niej zblizyc nawet na milimetr (kod z pudelka wklepałem). Dzisiaj przysiąde do tej gry na dłuzej o sprobuje ja rozgryzc. Nie ukrywam, ze napisy PL by duuuzo ułatwiły. Wiem, ze muszę przekroczyć tą magiczną granicą, za którą gra przestaje byc frustrująca (tak miałem podczas swojej pierwszej przygody z soulsami). No nic, koniec żalów. Wracam lamić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Można lądować na planetach, które mają takie niebieski okrąg dookoła, sprawdź w system map. Edytowane 8 lipca 2017 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Zalicz tutorialowe misje, obejrzyj filmik ObsidianAnta i zaczniesz mniej więcej łapać podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Może ktoś polata ? Z początkującym Murzynem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL N : SW-1143-4343-2249 Edytowane 8 lipca 2017 przez kakus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi