Wredny 9 488 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Heh, znów mam taką sytuację, że część obiektów w systemie jest niewidoczna (widzę stację orbitalną, ale podczepiona jest do czarnej plamy), więc muszę osobiście pofatygować się i przeskanować planetę, by pojawiła się na mapie systemu (pewnie na niej znajduje się moje lądowisko, na którym mam oddać misję). Na dodatek całkiem spory to system, więc jak się bujnąłem w stronę słońca to do najbliższej stacji mam 500 tyś Ls, raz już prawie wypstrykałem się z paliwa, bo to jednak praktycznie 30 minut podróży w supercruise w czasie rzeczywistym :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Nom, autopilot i można sobie kolacyjkę zrobić, forumek przejrzeć itd. itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 To co za wielką kobyłą latasz że autopilot potrzebny? Ja teraz mam ASP Explorer, wcześniej był Vulture i zero problemów :D Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ja latam małą cobrą a też korzystam z autopilota przy wchodzeniu w dziurę :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 To co za wielką kobyłą latasz że autopilot potrzebny? Ja teraz mam ASP Explorer, wcześniej był Vulture i zero problemów :D Nie no, przy takiej odległości wystarczy, że sobie ustawie statek tak żeby leciał na cel i dopiero po jakiś 20min potrzebna korekta kierunku w którym lecimy. Widziałem farciarzu, że masz trofke za odkrycie planety zazdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Wczoraj wpadło, w sumie to 4 naraz poszły Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 ile waży podstawka? ;> chciałbym jeszcze dzisiaj to pobrać. Ale będę nerdził <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 To co za wielką kobyłą latasz że autopilot potrzebny? Ja teraz mam ASP Explorer, wcześniej był Vulture i zero problemów :D Nie no, przy takiej odległości wystarczy, że sobie ustawie statek tak żeby leciał na cel i dopiero po jakiś 20min potrzebna korekta kierunku w którym lecimy. Widziałem farciarzu, że masz trofke za odkrycie planety zazdro Uważaj żeby kiedyś jakiś pirat Ci korekty nie ustawił :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 ile waży podstawka? ;> chciałbym jeszcze dzisiaj to pobrać. Ale będę nerdził <3 13,9 GB wg. PS Store Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ta wersja Legendarna ma jakiś kod, czy wszystko jest na plycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) Kod @Kyo rozumiem że gdzieś w pobliżu community goal te nieodkryte systemy? Edytowane 10 lipca 2017 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Jakiś śmieć próbował mnie wyrwać ze skoku. Fajna ta minigierka z celowaniem w wektor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Kod @Kyo rozumiem że gdzieś w pobliżu community goal te nieodkryte systemy? Absolutnie nie, w pobliżu Quince aka trzepiemy kasę :D Nabijam tam rangę Trailblazer żeby odblokować misje na trzepanie grubych hajsów. Tip taki że trzeba skanować powyżej 20 lat świetlnych od układu w którym sprzedajemy dane. Mam prawie 2 mln cr zablokowane przez zbyt bliskie skanowania i brakuje mi 5% żeby przejść rangę wyżej, ale pomyślę czy nie wbić rangi Pathfinder bo tam przeskok jest już spory jeśli chodzi o zarabianie $$$. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 JA PIER.DOLE TE SCREENY Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ja tam plan mam taki, żeby pierw sobie odblokować dostęp do naszego układu i odwiedzić mateczkę Ziemię, a później uderzać do centrum galaktyki Może w przyszłym roku mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 JUŻ MNIE RĘKA BOLI Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ale hype nakreciliscie! Patrzac na screeny gra prezentuje sie rewelacyjnie, uwielbiam takie klimaty i nawet w dwu-kierunkowym Rebel Galaxy spedzilem 35h i nadal do gry wracam, a z tego co widze tutaj wszytskiego jest 10 razy wiecej - pewnie lada dzien sam siegne Elite Dangerous. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Heh, kolejny złapany w sieć, a wszystko głównie przez Bansaia :) No Rebel Galaxy to w sumie taka indie wersja Elite, choć bez samodzielnego lądowania i poruszaniem się w jednej płaszczyźnie (no i z walką rodem z Assassin's Creed IV Black Flag, a ja wolę jednak typowy dogfight myśliwców, jak w ELITE właśnie). Choć trzeba RG oddać, że ma nawet jakąś przewodnią "fabułę" i świetną ścieżkę dźwiękową. W sumie polatałem trochę i odpuściłem, bo brakowało mi właśnie samodzielnego latania - bez tego kosmos jest strasznie nudnym miejscem :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Da się jakoś zmienić kolor interfejsu? Czasami widzę filmy gdzie latają z takim niebieskim hudem, wygląda to ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) Jak tam wleciałem to od razu zobaczyłem Blade Runnera Szkoda ze jakość po udostępnieniu tak spada (pipi) co za gra. Wracam latać dalej, ale jaki relaks płynie z tej rozgrywki to czapki z głów. Te widoki mnie niszczą. Za(pipi)ista sprawa z nawet głupim lądowaniem, trzeba wszystko samemu wcisnąć, poprosić, poczekać, wylądować. Uwielbiam to. Wracam dalej odkrywać Edytowane 10 lipca 2017 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Podczas latania jest tylko widok z kokpitu czy mozna GTA style i widok znad statku? :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Mi te screeny nie robiły, jak się samemu lata to dopiero jest klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Za(pipi)ista sprawa z nawet głupim lądowaniem, trzeba wszystko samemu wcisnąć, poprosić, poczekać, wylądować. A dasz wiarę, że są ameby, które pozbawiają się tej frajdy i kupują autopilota, by za nich lądował? Podczas latania jest tylko widok z kokpitu czy mozna GTA style i widok znad statku? :D Można sobie zmieniać kamerę, ale to raczej ciekawostka, by zajrzeć do kabiny i popatrzeć na swojego pamperka, lub zobaczyć jak sobie nasza maszyna leniwie sunie wśród gwiazd, z jakiegoś filmowego ujęcia, ale latać się na tym nie da - tylko kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi