Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Mikołaj, podstawowe pytanie? Screeny robisz w jpg czy png? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Da się jakoś zmienić kolor interfejsu? Czasami widzę filmy gdzie latają z takim niebieskim hudem, wygląda to ekstra. Nie, na PC po prostu zmodowali sobie palete kolorow i stad takie efekty, minusem sa np niebieskie ludziki etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Podczas naszej ustawki gadałem o tym na Party, teraz wrzucam fotkę instalacji o dość swojsko brzmiącej nazwie :P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 https://youtu.be/a-D2Nz5Vx2M Heh masakra, trzeba będzie wyruszyć w podróż po ten starożytny obiekt Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) Mikołaj, podstawowe pytanie? Screeny robisz w jpg czy png? przy pobieraniu widze .jpg, udostępniam na grupe na ps4 > włączam aplikacje ps ms na tel i pobieram stamtąd zdjęcie z grupy > wysyłam sobie na fb > imgur > forumek Moze jestem poyebany ze tak robie ale nie wpadłem na inny sposób xD Jak się kupuje paliwo albo raczej jakiego rodzaju? :D Widze w sklepie jakieś paliwa ale ciul wie co kupić bo jest kilka opcji. Byłem w drodze do innego układu i na szczęście zauważyłem, że zaraz nie będę miał paliwa. Ledwo doleciałem Edit: Już widzę "Consumed by: All" ;) Edytowane 10 lipca 2017 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 lol Udostepniasz zdjecie png na twittera, kopiujesz link i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 lol Udostepniasz zdjecie png na twittera, kopiujesz link i masz. No to musze twittera zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Kopiujesz zdjęcie na pena i uploadujesz na imgur > forumek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 I zmień w opcjach Share żeby Ci robił w png a nie jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Postanowiłem poszukać kabin pasażerskich i zacząłem od wielkiej stacji w Aulin- były. Wyrzuciłem ze swojej Cobry obie instalacje cargo i kupiłem dwie ekonomiczne kabiny za 16k po odliczeniu ceny tych cargo racków. To przeglądam oferty i jest jedna za 2,799k, z przewozem mafioza w cztery miejsca i pewnie jeszcze powrót. Po 10 skokach, w czasie których minąłem gwiazdy neutronowe, fioletowe i jeszcze jakieś, w większości unexplored(nie zwiedzalem mocno, ale widzę na jakiejś stacji na wygwizdowie, że 120k jest w kieszeni, a jak wspomniałem, to dopiero 1/5 misji). W tym układzie gdzie był pierwszy cel to ze 3 razy próbowali mnie wyrwać z hypera, czyli dość intensywnie w porównaniu do tego co było do tej pory. Zanim jednak zacząłem z tym kontraktem, to podrzuciłem siedmiu ludków do systemu na jeden skok-150k zanic po prostu. Dobrze być złotówą w kosmosie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) Bansai jaki wyścig kto pierwszy, chore po(pipi)y https://psnprofiles.com/100-club/6291-elite-dangerous Edytowane 10 lipca 2017 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Tylko mi tak serwery krzaczą dziś..? wywala średnio co 10 minut :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Żadnych problemów dzisiaj nie uświadczyłem, a grałem z 5h Cytuj Odnośnik do komentarza
Marczello 23 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Pany, miałem zrobic fajną misje za 100 tys cr, która polegała na zawiezieniu ładunku (zajmował 2 sloty w cargo rack) do układu oddalonego o około 6 lat swietlnych. Miejsce na ładunek miałem (akurat pojemnosc pierwszego statku to 2 sloty), odleglosc rowniez byla w zasiegu mojego statku (wyznaczylo mi droge), a mimo wszystko i tak nie moglem oddac skoku miedzygwiezdnego. Nie pamiętam dokladnie alertu ale bylo to cos zwiazane z paliwem (mialem zatankowane na full). Nie wiecie co moglo by tego przyczyną? Oczywiscie wszystkie podwozia mialem schowane, celowniki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ze zwiększonym obciążeniem musisz wejść w mapę galaktyki i wyznaczyć na nowo trasę (automatycznie zaraz po wejściu w mapę) i trasa zajmie ci troszkę dłużej (1 lub 2 skoki więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) To uczucie, gdy masz mniej niż 1/10 baku i lądujesz gdzieś zatankować i ni chuchu, paliwa nie sprzedają. I po 3 skokach na oparach znajdujesz inną stację wśród pustych układów umierających gwiazd, gdzie ci sprzedadzą Wciąż robię tą misję z transportem mafioza. W jednym z początkowych układów jakiś gościu próbował mnie przechwycić, na co pasażer zasugerował ściągnąć go i zaoferował 5k. Szkoda czasu biorąc pod uwagę ile dostanę za tą misję, więc lecę dalej. Sęk w tym, że gość nie odppuszcza i co 5 systemów widzę wiadomość od tego samego faceta o przystąpieniu do przechwycenia. Dobra gra. Edytowane 10 lipca 2017 przez gkihdghdhj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Kupcie sobie fuel scoop, serio xd Jesli priorytetem nie jest walka a trading/mining/exploring to fuel scoop jest obowiazkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Nienawidzę was :( Kopia właśnie zamówiona... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Pamiętaj żeby od razu kodu nie wpisywać w PSS, bo jak się odbijesz to go chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Kórva i ja czekam na swoją kopie. Lubie te tematykę wiec pewnie będę zachwycony. Do tego będę kosmicznym spedytorem i napierdalal transporty xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 A ja siedziałem z chłopakami do 2 w nocy i dupa bo o 6 dzisiaj pobudka. Dawno tak źle się nie czułem :( Robię detox i dzisiaj nie gram (no może na chwilę odpalę). Absolutny pożeracz czasu, człowiek myśli że chwilę grał, tu jakiś skan, tu kilka skoków może 30 minut gry a i minęło 5h :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Supcio. Trwa konserwacja serwerów, nawet offline nie moge zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Fajne w ED jest to że wcale najdroższe nie musi być najlepsze. I dotyczy to zarówno statków jak i modułów. Dobrze przemyślany build doprawiony nutką inżynierów pozwala zabłysnąć wielu szarym myszkom :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Pamiętaj żeby od razu kodu nie wpisywać w PSS, bo jak się odbijesz to go chętnie odkupie Dobra ale obawiam się, że nic z tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Możecie mi wyjaśnić jakie bonusy daje posiadanie załogi, jeżeli w ogóle takie są. Z opisu widzę, że trzeba się z nimi dzielić zyskiem z działalności a że jestem skąpy to nie wiem czy są warci zatrudnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi