KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 W stacjach federacji będzie. Pojawia się losowo. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 Wycieczka do centrum i z powrotem dosc zmudna, ale i oplacalna, zarobilem 200 milionow skanujac te bardziej wartosciowe planety detailed surface scanner'em, jakby kogos jarala ekslporacja to zdecydowanie polecam, chyba ze 100 systemow odkrylem jako pierwszy. :P Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Opanuj się, bo nic nie zostanie dla innych, a ja bym chciał trofeum za odkrycie :) Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Pierdyliardy gwiazd i ma nie starczyć :D Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Tej, Bansai to maniak - przeleci wszystkie Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Jak patrzę na same obrzeża galaktyki i jak strasznie oddalone od siebie są tam poszczególne gwiazdy to aż w głowie się kręci. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Ja sobie ostatnio przybliżyłem środek galaktyki, jak mi to rozdrobniło na wszystkie te kolorowe gwiazdki, a z nich na systemy... "Musk rozyebany" Kurde, dziś na kanale ObsidianAnt wyczaiłem jakiegoś nowego space-sima EVERSPACE. Nie wiem, jak z głębią rozgrywki, bo to chyba głównie shooter, ale wygląda obłędnie. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) Everspace kupiłem swego czasu na One w early access. Gra to takie zręcznościowe FTL, Wbijasz do lokacji, gdzie jest parę asteroid, kilka statków korporacji górniczej, trochę piratów, czasem wlecą agresywne ufoki, czasem jest handlarz- cel jest taki, by przeżyć jak najdłużej, w końcu jednak ktoś cię zestrzeli i uzbierane pieniądze przeznaczysz na ulepszenie statku. Gra to głównie górnictwo i walka, oba są równie ważne, pierwsze daje materiały do tworzenia amunicji, na handel lub paliwo, drugie hajsy i dropy np. lepszych broni. Gdy wyczyścisz lokację, lub zrobi się za gorąco, skaczemy do kolejnej, po takich kilku skokach są jakieś przekaźniki masy, które cię rzucają do innego układu, gdzie oczywiście jest ciężej. Osobiście mi się bardzo podobało i na luzie nabiłem paręnaście godzin, ale potem coś mnie odciągnęło(notabene w eacces miałem tylko jeden statek, teraz są chyba 3). Dobry roguelite, ale w żadnym razie nie spacesim. Edytowane 24 lipca 2017 przez gkihdghdhj 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Pełnym orgazmem byłaby gra jak Star Control 2, z dzisiejszą grafą. Tam to było rzeczy do roboty, że ho ho. Genialny szpil btw i polecam mocno. Cytuj
Gość Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Czołem Janusze Kosmosu. Od soboty śmigam w niebiosach uskuteczniając międzygwiezdny transport. Wjechałem w grę bez większych zgrzytów i oswajanie jak na razie idzie zaskakująco dobrze więc nie taki diabeł straszny. 3 nocki zleciały jak z bicza yebnął i ponad milion cr jest już na koncie, a, że jak na początku wspominałem jestę transportowcę to idę za ciosem i pierwszym statkiem jaki kupię będzie T6, a stanie się to już dziś wieczorem po powrocie z pracy :] (fanfary) Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Ktoś wie co nowy Patch wprowadził? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Ja ostatnio mam problem - przy wejściu z kontrakty (będąc na stacji), a następnie z nich wychodząc nie wiedzieć czemu ekran się zatrzymuje. Mogę w tle otwierać panele boczne, otwierać mapy galaktyki czy układu, a po powrocie i tak zostaje mi cały czas ekran kontraktów. Nie da się przez to wystartować ani przeglądać innych aktywności. Błąd pojawił się już kilka razy i jedyna opcja to wyjście z gry i ponowny loading :( Ktoś miał podobnie? Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Ja ostatnio mam problem - przy wejściu z kontrakty (będąc na stacji), a następnie z nich wychodząc nie wiedzieć czemu ekran się zatrzymuje. Mogę w tle otwierać panele boczne, otwierać mapy galaktyki czy układu, a po powrocie i tak zostaje mi cały czas ekran kontraktów. Nie da się przez to wystartować ani przeglądać innych aktywności. Błąd pojawił się już kilka razy i jedyna opcja to wyjście z gry i ponowny loading :( Ktoś miał podobnie Miałem tak, ale tylko raz, nie wiem czemu tak sie dzieje. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 PS4 Hotfix (25/07/17) Greetings PS4 Commanders,At 10am BST today we made a quick hotfix live that addressed the following problems:- Fixed various game crashing issues.- Fixed an issue where the Horizons Season Pass could not be shared by a Primary PlayStation 4 account.- Added a speculative disconnections/connectivity fix This shouldn't affect any other platforms. Thanks! Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Może w końcu przestanie się wieszać jak wchodzę w FSD. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Wreszcie Dzisiaj "ruszyłem" do Sagittariusa bez przygotowania i efektem było cofnięcie się o ponad 2000 lat Za to kilka fotek wpadło: Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Troszku się obsrałem bo 500 000cr poszłoby w psu w du.pe Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Troszku się obsrałem bo 500 000cr poszłoby w psu w du.pe Spoko, ja wczoraj zapłaciłem prawie bańkę za przetransportowanie Fer-de-Lance xD Ogólnie to kupiłem już wszystko co chciałem (Fer-de-Lance, Python, Federal Dropship, T7T, ASPE) i zostało mi jeszcze prawie 300 milionów i na stocku w częściach prawie 80M. Luzik. No więc padło na Anakondę... Po sprawdzeniu setu wyszło że potrzebuję grubo ponad 600M Ta gra jest niesamowita. Ile byś nie uciułał to i tak jest mało xD A już kusi T9H i Orca. Normalnie zbierz je wszystkie. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Z ciekawości: jakie zalety znalazłeś w Federal Dropship, że chciałeś go kupić? Cytuj
Gość Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Ja tu się wyprułem i za skromnego miliona kupiłem sobie T6 i zacieszam, a ten szasta miliardami yebany pewnie inżynierek... No i polatałem nowym zakupem, tylko ładownie powiększyłem do 100, nocka minęła i z zera na koncie już 2 bańki :] Wieczorem dowiozę zalegający towar i chyba polecę gdzieś dalej zobaczyć co jest za górką. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Bansai, widzę że chyba jednak się nie uda być pierwszym z platyną :/ https://psnprofiles.com/100-club/6291-elite-dangerous Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Wy gracie w to razem? W jednym swiecie? Sa jakies gildie itd. czy kazdy gra sam i ewentualnie czasami mozna spotkac kogos innego? Cytuj
Gość Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) Wczoraj przeszukałem z 10 stacji za diamondback exp i im bardziej go szukałem tym bardziej go nie było. Pech czy ki chuy? Chcę pozwiedzać więc za radami forumka rozumiem, że to lepszy wybór niż asp exp? Wy gracie w to razem? W jednym swiecie? Sa jakies gildie itd. czy kazdy gra sam i ewentualnie czasami mozna spotkac kogos innego? W solo play grasz samemu, a w open ze wszystkimi w tym samym ZA(pipi)IŚCIEPRZECHUYSKOPRZEOGROMNYM świecie, można zdaje się jeszcze odpalić świat tylko z samymi znajomymi. Ja na xklocku i gram solo może kiedyś wskoczę w open ale ogólnie koło dydka mi to lata. Edytowane 27 lipca 2017 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi