KOMARZYSKO 377 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Do 4paka jest akurat czterech nie licząc Bonanzy ;p trzeba tylko jakiś termin zaproponować. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 100% to kiedys przy okazji sie wbije, nie mam parcia zeby byc pierwszym w tej kategorii. Teraz to ja musze odpoczac sobie od tej gry, pora na dzialke, grilla, basen, wiatrowke i jeszcze nowy numer psxe przyszedl to sobie cos poczytam. YEBAC STATKI KOSMICZNE! A co do 4paka, wystarczy przez 2 sekundy byc w wingu zeby trofke zebrac, bez problemu idzie sie dogadac, jak bedzie wam brakowalo to zawsze moge gre na te 5 minut odpalic. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Ja teraz jestem wieczorami gdzieś max do północy, piszcie śmiało, zawsze mogę zmienić grę, żeby na tę chwilę wbić się do czteropaka :) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Spoko - zrobi się bez problemu, nawet jak będzie więcej chętnych każdemu wpadnie: Ja, Figuś, Komar, Wredny. Jak ktoś jeszcze to śmiało pisać, wcześniej na forum da się znać :) Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Jezuuuuuuu, udalo sie. I chyba jestem pierwszy. :D https://psnprofiles.com/trophy/6291-elite-dangerous/1-right-on-commander Szacun, że Ci się chciało tak cisnąć :) Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Ja się w weekend mogę dołączyć do winga :) Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Wczoraj wpadła pierwsza misja za milion. Piraci to jednak szczodrzy ludzie :) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Thargoidy nadchodza! Wraz z biegem czasu jedna z ich 'baz' na planecie sie powieksza/wynurza: Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Węszę nowe statki do oblatywania i koalicje z kosmitami #kolaborant #swiniabezzasad Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Czy możecie mi polecić jakieś książki w klimatach Elite Dangerous? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Klimatach Elite czyli? Tak na szybko i pomijając to, jaki w sumie klimat ma Elite to polecam serię Expanse, dobre, "widowiskowe" sf. Chcesz space operę? "Statek, który śpiewał" Anne McCaffrey, czy też "Gwiezdny przypływ" Brinna Nowela to mus. "Wieczna Wojna" to z kolei bardzo ciekawa koncepcja wojny z obcymi. Warto też przeczytać "Gwiazdy moim przeznaczeniem" Alfreda Bestera. Tak na szybko, bo bardzo dużo sf przeczytałem w młodości i tak naprawdę sam już nie pamiętam, co tam było. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Jest tez troche ksiazek w samym swiecie Elita, chyba z 6-7. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Zauważyłem, ale żadna spolszczona :( Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Kurde, czy to multi jeszcze żyje? Wczoraj w nocy udało mi się załapać na jakiś TDM, ale musiałem iść spać, dziś pół godziny wiszę w lobby i ni chooya. Ktoś się orientuje, w jakich porach jest tam najbardziej ludno? Bo zostało mi 8 wygranych w TDM, no i ten nieszczęsny level (dopiero 26.). Szkoda, że wcześniej do tego nie przysiadłem, Bansai miał wyczucie, żeby to zaliczyć jak najszybciej. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Bansai jak wbijał trofkę to już był problem znaleźć graczy do gry. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Dokładnie. Trza znów znaleźć 8 wspanialych i heja :) Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 I wbijać level? Masakra... Może dadzą jakieś podwójne XP kiedyś. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 innego wyjścia nie widzę, jak komuś na platynie zależy, nikt nie mówi że to trzeba w jeden dzień zrobić kilka ustawek i hejo Cytuj
Gość Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Powiedzcie mi jak jest ze stabilnością serwerów i połączeniem sieciowym w tej grze? Są lagi i kicki z serwera?? Bo w takim GTA Online albo Elder Scrolls Online to tagedia (przez lagi w eso nie mogę wbić emperora na pvp a tym samym platyny w eso a brak mi tylko jednej trofki). Jak to wygląda w Elite Dangerous?? Bo gra mnie kusi, nęci ale obawiam się że będa te same cyrki co w wyżej wspomnianych pozycjach online.... Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Gram w Open Play i wywalanie się zdarza, ale to na pewno nie ten poziom częstotliwości, co wyżej wymienione. Rzekłbym, że problem jest marginalny - występuje, ale bardzo rzadko. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Wreszcie odwiedziłem mateczkę Ziemię ale ja nie o tym O co chodzi z tymi combat bond? Bansai? Jest CG z tym związane i chciałbym wbić tą trofkę i bawić się dalej po swojemu :] Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Combat Bond to nagroda za udzial w strefach konfliktu - low/high intensity conflict zone. Wbijasz do strefy, na prawym panelu w okienku najbardziej na prawo na samej gorze masz wybor strony konfliktu, wybierasz strone no i walczysz, potem wracasz do stacji CG, contacts i tam oddajesz combat bondy. 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 sierpnia 2017 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Ja nie Bansai ale... lecisz do conflict zone, z prawego w panelu z ostatniej zakladki wybierasz po której stronie chcesz walczyć i zaczynasz strzelać w czerwonych. W bazie zdajesz tak samo jak Bounty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi