Skocz do zawartości

Elite: Dangerous

Featured Replies

• Odpowiedzi 969
  • Wyświetleń 97,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezuuuuuuu, udalo sie.     I jestem pierwszy. :D   https://psnprofiles.com/trophy/6291-elite-dangerous/1-right-on-commander

• To uczucie kiedy chlopaki robia eskapade w nieznany system...     ... i okazuje sie ze nie maja jak wrocic bo nie ma nigdzie zadnej gwiazdy neutronowej ktora dalaby im odpowiedniego kopa na skok

• Tzn gra jest za(pipi)ista, ale prog wejscia jest potezny i dopoki sie go nie przeskoczy gra moze przytlaczac a nawet frustrowac mnogoscia opcji. Do tej gry trzeba podejsc ze swiadomoscia ze bedzie od

Opublikowano

Coście się tak na mnie uwzięli tutaj?? :dafuq:
Ta gra jest za duża, za skomplikowana, by ot tak sobie wrócić i zbyt monotonna, by przy niej wytrzymać po ciężkim dniu pracy - to nie takie proste jest. Poza tym teraz "som komboje" :hi:

Opublikowano

Poczekaj do lutego, bedzie magia Iron Mana xD

Wysłane z mojego H4413 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Będzie się działo, będzie zabawa [emoji4][emoji4][emoji4]

Opublikowano

Wracam kurła!!! :nosacz3:
Choć może jeszcze nie teraz...
Ale coraz poważniej rozmyślam nad powtórną instalacją gierki - wczoraj już nawet zerknąłem w jej kierunku :kaz:

Opublikowano

Wrednyyyyy patrz dalej, patrz szerzej, patrz luty, paczaj Anthem! [emoji16][emoji2960][emoji23]

Opublikowano

Anthem to EA, więc mimo początkowego zainteresowania jestem raczej na NIE (choć zapisałem się na te alpha testy, ciekawe czy się dostanę).
No i przecież to zupełnie inne tytuły.
Ja ostatnio jeszcze na kanale Obsidian Anta widziałem to całe X4 i też bym chętnie obadał, ale to tylko PC niestety.

Kurde, dali by możliwość wyjścia ze statku i pobiegania w TPP to by dla mnie ELITE było ideałem - No Man's Sky strasznie tym u mnie zyskało :)

Opublikowano

Chciałbym przypomnieć, EA z(pipi)ało Andromede bo najlepsi programiści robili Anthema [emoji2960][emoji16]

Opublikowano

Mi tam Andromeda się podoba - jeszcze nie skończyłem, ale moje drugie podejście było bardzo owocne i polubiłem się z gierką :)

Opublikowano

Tez przeszedłem, ale to juz nie mass effect tylko zupelnie inna gra, tak czy siak preordem zrobilem miesac temu [emoji23] i będę pew pew pew [emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano

Serwery w stanie upgrade teoretycznie grywalne o 18 z nowym updatem

Opublikowano

Ło Qurwa prawie 9GB patch :obama: 

jak tam @Wredny pobrałeś czy ściemę przyebałeś że wracasz :cool: bo może bym cie mógł eskortować poza bańkę jak będziesz lwciał do Sagittariusa :problem:

Opublikowano

No przeca pisałem, że jeszcze nie teraz :D
RDRII jeszcze nie ukończony - Epilog II robię :)

Opublikowano

Pany, który gra? Dodawać na psn [emoji14]

Opublikowano

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

Ja czekam na @Kyo żeby nam pokazał jak wymiata na kootasie upss HOTASie :cool: 

Z tego co slyszalem Kyo NIESAMOWICIE operuje GAŁĄ.

Opublikowano

Według tych filmików ze statystykami MyPS4Life, ED to gra w którą najczęściej grałem 427h, a platynowy dzbanek w elicie posiada tylko 35 graczy czyli 6 więcej niż pokazuje PSNProfiles

Opublikowano

DQkovCk.png

A Wiedźmin 293 h :D

Opublikowano
10 godzin temu, Kyo napisał:

DQkovCk.png

A Wiedźmin 293 h :D

Są 3 nowe dzbany po updejcie, już nie mamy 100% Wyprzedził nas kolega Real i

Spoiler

kootas Furzoo :sapek:

Opublikowano

3 trofiki i dwa dni z życia wyjęte