Opublikowano 16 grudnia 20186 l Cudowna gra. Mam ją już ponad rok i dalej nic nie umiem. Ciągle dostaję komunikat, że przekraczam jakieś 3,5 tona i nie mogę przez to robić skoków, chuy wie o co chodzi. No ale umiem lądować i przyjąć misję. Jedną nawet zrobiłem.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Włączyłem wczoraj tak od niechcenia. 5 godzin życia nic mi już nie zwróci. Nudzi mi się już mój Sęp, a kasy na nową łajbę nie ma. Ech, ciężkie życie łowcy głów.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l @Siara_iwj wczoraj dzień eksploracji i od niechcenia wpadło mi 15 baniek. Turystyka to w ogóle odlot bo tam tyle można zgarnąć za jeden lot.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Szkoda że nie planują dodać obsługi VR na PS4. Co do zarabiania jest jeszcze coś takiego na tą chwilę Z forum skrzydlatej Husarii Cytat Witajcie, Jeśli komuś brakuje gotówki i chce troch zarobić to można trochę zarobić w systemie ROBIGO jako taksówka turystyczna. Zarobek na jednym kursie to około 12-18 mil. Jedne kurs zajmuje ok. 9-12 minut. Wszytko zależy od statku ilości kabin skoku i reputacji. Najlepiej wykonywać misje Pythonem ( TYLKO STATKI KTÓRYMI WYLĄDUJEMY NA OUTPOSTA'CH). Potrzebujemy kabiny First Class oraz klasę ekonomiczną. Ważne aby nasz statek miał jak największy skok. Tarcze oraz broń nie są potrzebne. Zaczynamy: 1. Dokujemy na stacji ROBIGO MINES 2. Wybieramy misje pasażerskie tylko do SIRIUS ATMOSPHRICS - Misie są dostępne w 3 frakcjach . 3. Lecimy do SOTHIS odległość 59.03 LY tam lecimy do lokacji SIRIUS ATMOSPHRICS . 4. Powtarzamy całą procedurę aż nas Żona / Dziewczyna nie opieprzy Misje obecnie odświeżają się co 10 minut. Pozdrawiam SP-GGX Cytat Najlepsze jest to że można zbierać misje bez relog'a a przy tym można dobrze zarobić Obecnie latam Pythonem średnio za jeden kurs wychodzi 20 -22 mil Kabiny ma takie: 3 x 6 Ekonomiczna 2 x 5 First 1 x 4 Ekonomiczna 1 x 3 Ekonomiczna Spokojnie mogą być same ekonomiczne klasy Co ważniejsze zawsze zapełnisz wszystkie kabiny.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Kurde, ja się cieszę jak za jakiegoś większego bandziora zapłacą mi więcej niż milion. Za masakry piratów płacą lepiej. Najlepiej wziąć kilka kontraktów w tym samym systemie na tą samą grupę przestępczą. Indywidualne kontrakty zaliczają się przy okazji do ogółu masakry. Przy okazji jeszcze jakaś kontrabanda dla anarchistów i jakoś to życie schodzi, Bożenko. Wozić ludzi..? Nuuda.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l 6 minut temu, Siara_iwj napisał: Wozić ludzi..? Nuuda. Tak nuda ale najszybszy sposób, żeby sobie dorobić na upgrade czy zmianę statku, poświęcasz godzinkę dwie Później lecisz na stację i Po wszystkim wracasz do zabawy w Spoiler
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Albo kupujesz i pakujesz w inne statki a potem i tak wszędzie latasz ASP Explorer Spoiler bo ubezpieczenie Anakondy to tylko 28 baniek
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Python to najlepsza i w miarę najtańsza opcja i wylądujesz na outpostach, Anakondą już nie
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Niechcący wziąłem sobie kontrakt ma jakiegoś Mastera. No fajnie mnie pogonił, a zwolniony o 17 razy skok pod nieustannym ostrzałem, zbitą szybą i fikołki jakie musiałem przy tym odwalać były niezapomniane. Ładnie przeprosiłem i powiedziałem, że z tego kontraktu jednak zrezygnuję. Kupiłem Delfina i zacząłem wozić bydło. Pierwszy kurs i jakiś typ mi wyjeżdża, żebym mu kupił ubrania. Patrzę ile zapłacił za bilet. Marne 300k. Myślę sobie "obesrańcu, kupiłeś biedabilet na klasę ekonomiczną i jeszcze śmiesz mieć jakieś zachcianki. Wymordowałem setki takich chłystków jak ty, wiec morda, siad płaski i ciesz się, że nie lecisz przywiązany do skrzydła".
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Od dzisiaj konsolowi gracze też mogą podpiąć swojego pilota do Elite Dangerous Star Map i śledzić swoje podróże szczegóły na forum frontiera pod ty linkiem https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/466747-You-can-now-link-your-Xbox-account-to-EDSN-net-to-log-your-journeys
Opublikowano 20 grudnia 20186 l A ja wczoraj sobie przypomniałem, że w tej grze są przecież inżynierowie i z sępa można zrobić armatę z dwoma silnikami. Zanim to wymaksuję minie zapewne trochę czasu.
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Nom, inżynierki yebane często wymagają rzeczy które zdobywa się tylko podczas eksploracji
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Właśnie, rzeczy typu siarka kupię gdzieś czy muszę zbudować kolejny statek, tym razem wydobywczy i lecieć w pola asteroid i czy w ogóle będę mógł użyć wykopanych minerałów w celu rozbudowy innego statku..?
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Dużo rzeczy dostaje się też za wykonywanie misji transportowych, ale takie właśnie jak siarka itp. to raczej tylko składnik "kopalniany" Kopalniane rzeczy możesz wykorzystać w innym statku, ale musi ci się zmieścić w cargo, raczej volture będzie miał mniejszy "bagażnik" niż taki ASP, graty z misji w większości nie potrzebują bagażnika. Ogólnie polecam poradniki Skrzydlatej Husarii, można korzystać bez rejestrowania się u nich na forum https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=31
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Ech, no to trzeba wyłuskać na jakiś stateczek do kopania. Czy te elyty myślą, że ja(pipi) kredytami..?
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Jest promo na ED Commander Deluxe Edition - 38zł https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK?emcid=pa-st-165925 Sama podstawka też 38zł
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Wlasnie zastanawiam sie czy to brac czy No Man's Sky zeby sobie polatac w kosmosie bez fabuly.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Nie grałem w NMS, tak więc ci nie pomogę, ale chyba @Kyo i @Wredny mają obie pozycje na rozkładzie
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l @estel - jak chcesz sobie POLATAĆ w kosmosie, to zdecydowanie ELITE Dangerous, bo w NMS to większość czasu spędzisz minecraftując na powierzchniach planet
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, estel napisał: Wlasnie zastanawiam sie czy to brac czy No Man's Sky zeby sobie polatac w kosmosie bez fabuly. Jak szukasz gry arcade gdzie wiekszy nacisk jest na bieganie po planecie i zbieranie surowcow oraz w miare niski prog wejscia, polecam NMS. Latanie jest tutaj zrobione strasznie po omacku i jest mega uproszczone, walka to smiech na sali. Jak szukasz gry gdzie wiekszy nacisk jest polozony na symulacje oraz gry ktora probuje cie calkowicie wciagnac w swoj swiat i swoje zasady, polecam E:D. A co do latania w E:D, no jest szansa ze sie rozbijesz o sciane stacji kilka razy zanim nauczysz sie nawet ladowac, wysoki prog wejscia, ale wiaze sie to z glebsza mechanika gry i znacznie lepsza satysfakcja z samego latania/walki etc., niestety jednak nie ma chodzenia z buta nigdzie.