Bansai 11 198 Opublikowano 26 czerwca 2017 Opublikowano 26 czerwca 2017 Nie zawiera. Ta za 209 zawiera horizons, season passa i jakis commander pack. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 26 czerwca 2017 Opublikowano 26 czerwca 2017 A pudełko widzę 159zł i wszystko ma, tylko że ja nie mam luźnej gotówki, ehh jak żyć Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 czerwca 2017 Opublikowano 26 czerwca 2017 Kupic zwykla i jak sie spodoba to potem dokupic horizons czy cos. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 czerwca 2017 Opublikowano 26 czerwca 2017 FAQ dla wersji PS4 https://support.frontier.co.uk/kb/faq.php?id=365 Ciekawi mnie ten bajer z obracaniem głowy pilota za pomocą żyroskopów w padzie brzmi całkiem fajnie, chciałbym coś takiego na pc. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Ja się waham ciągle. Jak to jest z tym sterowaniem? Bo czytałem w reckach, że się ludzie po kilka godzin uczą lądować na stacjach. Szukam raczej czegoś przystępnego. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Ja liczę, że dzisiaj paczka przyjdzie, skoda tylko, że tak mało czasu mam w tym tygodniu :( Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Dobra, pierwsze treningowe dokowanie udane po 30 minutach jest podjarka Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Ktoś napisze jak multi wyglada? Mozna questy razem robić? Znalazłem tylko info o arenach pvp. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 (edytowane) Multi wygląda różnie: 1. Spotykasz człowieka w supercruise a poznajesz po tym że na skanerze jest pusty prostokąt (ew trójkąt) a obok imienia jest "cmdr" 2. Spotykasz ludzi w normalnej przestrzeni (np. obok stacji albo w strefach kopaczy (REZ)) i znowu poznajesz że statek ludzki po tym co powyżej A oprócz tego w górnym panelu wyświetlają się ludzie w pobliżu (w zasadzie w danym układzie) Oczywiście można zagadać - napisać lub jeśli masz mikrofon: verbalnie :) Poza tym można dobierać się w skrzydła i latać w grupie (max chyba 4 statki). I razem robić misje, kopać asteroidy (tzn górniczyć), handlować, walczyć z piratami, brać udział w lokalnych bitwach (combat zone) itd, itp. I nie ma się co bać open - gram z przerwami na klocku od 2 lat (od momentu premiery) i jeszcze się nie zdarzyło by mnie zaatakował inny gracz. Współpraca - tak, pozdrowienia - tak. Ale walka - nie. Może dlatego że nie latam w najbardziej uczęszczanych rejonach galaktyki, może dlatego że nie biorę udziału w eventach, może dlatego że spokojny ze mnie człowiek, a może dlatego że gracze na konsoli są bardziej pokojowi od PC ;) (co nie oznacza że npc nie posłał mnie wiele razu do piachu. Posłał. Ale npc to npc) Edytowane 27 czerwca 2017 przez friedrich 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Przekonałeś mnie do zakupu, przejde tylko Crasha najpierw. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Widziałem właśnie, że Bansai na PSN grał i się zszokowałem, że już wyszło :o Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Czlowiek Iluzja + Geralt + Generycznosc = moj komandor xd Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Z kolei ja dorzucę pytanie, połączenie online wymagane, czy można też bawić się offline? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 (edytowane) Tak jest wymagane, gra działa w ten sposób, że twoje akcje wpływają na serwer (np handel albo wykonywane misje dla danej frakcji). W trybie offline po prostu nie spotykasz innych graczy i nie trzeba mieć plusa. jeszcze się nie zdarzyło by mnie zaatakował inny gracz. Bez dobrego powodu nikt cię nie zaatakuje tak po prostu - Istnieją ustawki PVP ale nie muszą kończyć się zniszczeniem statku, jak miałbyś spore bounty za głowę mogliby bez pytania zacząć interdykcje i strzelać. Jeżeli ktoś się obawia bezkarnych ataków najlepiej unikać anarchistycznych układów bądź tych, gdzie panuje tymczasowe bezprawie. Edytowane 27 czerwca 2017 przez Dr.Czekolada 1 Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Czy ktoś wie, czy w Gdańsku można to dorwać w jakimś stacjonarnym sklepie? Bo z dwóch sklepików dostałem informację, że "zainteresowanie zerowe", a nie chcę zamawiać wysyłkowo. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Pytałem w gameone, nie ma, jak oni nie mają, to bym się nie nastawiał, że dorwiesz w innymi miejscu. Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Pytałem w gameone, nie ma, jak oni nie mają, to bym się nie nastawiał, że dorwiesz w innymi miejscu. Akurat oni ostatnio to mało co mają. Od kilku interesujących mnie premier ciągle słyszę tylko "niestety nie mamy" - The Last Guardian, NioH, NieR Automata czy teraz właśnie ELITE: Dangerous... No cóż, jeszcze kumpel ze sklepiku naprzeciwko ma mi dać znać, czy jest w stanie skombinować na piątek, wtedy bym w pakiecie z Crashem łyknął :P Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Konsole i gry ma najtaniej z tego co patrzyłem w necie. Na piątek spokojnie dojdzie. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Kurde poczekam na więcej opinii bo szmal już gotowy ale mam dylemacik Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opinie dużo ci nie dadzą, po prostu nie jest to gra dla każdego. Jedni będą miesiącami latać po bezkresnej galaktyce szukać czarnych dziur i niezbadanych miejsc inni bawić się w euro truck simulator z trade helperem wygooglowanym w telefonie a jeszcze inni bounty hunt. Fajnie jakbyś sobie znalazł jakąś grupę ludzi w przyszłości i robił jakiś community goal przyjemność z grania wzrasta 200 %. Cytuj
Rockhold 0 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 (edytowane) Panowie mam pytanie, jak długo wam wczytuje się gra, bądź czy w ogóle się wczytuje?U mnie od momentu pojawienia się pierwszego logo Elite Dangerous, nic więcej się nie wyświetla.Chodzi o wersje na PS4 Edytowane 27 czerwca 2017 przez Rockhold Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opinie dużo ci nie dadzą, po prostu nie jest to gra dla każdego. Jedni będą miesiącami latać po bezkresnej galaktyce szukać czarnych dziur i niezbadanych miejsc inni bawić się w euro truck simulator z trade helperem wygooglowanym w telefonie a jeszcze inni bounty hunt. Fajnie jakbyś sobie znalazł jakąś grupę ludzi w przyszłości i robił jakiś community goal przyjemność z grania wzrasta 200 %. Chyba mnie namówiłeś. Najbezpieczniej będzie kupić pudełko. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Nowy event z aliensami w Elite, nieźle to wykombinowali z spektrogramem. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Widok, zestrzelonego statku próbującego wyebać się na twoją miejscówkę do lądowania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi