YETI 11 045 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 Mamy do czynienia z światem, z którego usunięto niemal cały gatunek ludzki. Pusta planeta, gdzie żyje garstka osób i wielkie potwory. Tutaj wchodzi w życie plan klonowania ludzi, a właściwie drewnianych laleczek ich przypominających. Jako że my się wcielimy w te klony, to nie ma co owijać w bawełnę - jesteśmy tam tanią siłą roboczą. Górnictwo, zbieractwo, rozbudowa i obrona miasta przed zagrożeniem - to nasza codzienna rutyna. Cel? Niby można odkryć zapomniane szczątki ludzkości, ale jako nieustannie obserwowany obywatel takiego miasta, naszym jedynym celem powinna być praca dla dobra ogółu. Premiera jesienią 2015. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 czerwca 2015 Opublikowano 23 czerwca 2015 podoba mi sie pomysł na grę i myslę, ze gameplay może być przyjemny, tylko.... sa dziesiątki innych gier, w które chce grać BARDZIEJ. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Beta Styczen 21-23(Trzeba miec konto na US/Kanade) Zapisy: https://www.playstation.com/en-us/campaigns/2015/the-tomorrow-children-beta-sign-up/ Edytowane 5 grudnia 2015 przez Zaqair Cytuj
okens 541 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Czy oni to maja zamiar wydac w pudelku? Ta gra moze okazac sie malym mistrzostwem. Ciezki klimat, genialna grafika, masa mozliwosci. Biore jak cholera! Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Beta live w ten weekend, właśnie dostałem kod i sie pobiera 3gb, sprawdzcie maile Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Pograłem chwile w bete, na wstepie pisza że ma potrać tylko 3 dni i w określonych godzinach, stress test serwerów. Chodzi sie dziewczyną z kilofem i robi dziury w jaskini przechodzac dalej.... to jednak nie dla mnie Gdy ktoś pograł dłużej napiszcie wrażenia Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Też chwile pograłem ale teraz nie idzie się połączyć. Za krótko grałem ale zapowiada się interesującą. No i ten klimat Cytuj
vip77 250 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Pograłem chwile w bete, na wstepie pisza że ma potrać tylko 3 dni i w określonych godzinach, stress test serwerów. Chodzi sie dziewczyną z kilofem i robi dziury w jaskini przechodzac dalej.... to jednak nie dla mnie Gdy ktoś pograł dłużej napiszcie wrażenia Po tej jak to nazwales jaskini, docieramy metrem do miasta, dostajemy karnet na mieszkanie czy coś w tym stylu(nie udalo mi się kupić czy też wybudowac jakieś chałpki). Zbieramy tam surowce, sa tez sklepy, w jednym z nich dostalem kontakt do czarnego rynku w którym jest możliwość zaopatrzenia się w lepsze narzędzia. Poszwedalem sie jeszcze trochę i musiałem wyjść do pracy PS. miło że jest po polsku ta beta Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 The Tomorrow Children umrze 1 listopada, więc jak ktoś kiedyś myślał, żeby sobie kiedyś sprawdzić ten tytuł, to najlepiej zrobić to teraz, bo za dwa te 3,5 miesiąca nie będzie miał już możliwości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi