Gość DonSterydo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Wasteland 2 Director's Cut is the enhanced and updated version of the award-winning Wasteland 2. Running on Unity 5 and featuring updated graphics, the Director's Cut also adds Perks & Quirks for enhanced character depth, Precision Strikes for additional combat tactics, redesigned combat encounters, expanded voice-over with more than 8,000 new recorded dialog lines, a redesigned user interface, controller support, and more.Wasteland 2 Director's Cut is coming to all PC owners as a FREE update, as well as to Xbox One and PlayStation 4 for the first time in late summer 2015. Oby więcej takich gierek na konsolach Szkoda, że dopiero pod koniec lata. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Czekam na to i na dopakowane Divinity. Dobrze ze takie rpg zaczynaja trafiac na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jeszcze Pillarsy by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Obstawiam że się pojawiają, na konsolach jest największy zarobek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Obstawiam, że to tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W PIXEL-u się zaklinali, że no fu.cking way. Josh Sawyer chyba mówił, że gra nie jest dostosowana do konsol m.in. przez sterowanie, ale obyście mieli rację Wtedy jeszcze dać mi Starcrafta 2 i mogę dalej olewać blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) ja kupiłem wasteland2 na premiere a nawet udało sie ze 2 dni przed premierą. pograłem troche ale moj laptop nie jest stworzony do gier, odpalałem na full HD na średnich detalach i mimo że jakoś to działało to jednak mocno grzało mi lapka i grając w tą gre co chwile patrzyłem na użycie procka i ramu co troche mi odejmowało frajdy, skończyło sie na tym że daleko nie doszedłem, zrobiłem tylko kilka misji i kilka map. ale teraz gdy mam ps4 myślę że drugi raz kupie tą gre z polepszoną grafą. mam tylko nadzieje że w wersji konsolowej nie dodali żadnych ułatwiaczy i wspomagaczy - chce nadal konkretną walkę turową w starym stylu propsuje tą grę bardzo ale to bardzo. na pc zaprzestalem gry tak naprawde z powodów technicznych - moj laptop za bardzo się grzał. dlatego z chęcią zagram w to na ps4 w dodatku z poprawioną grafiką. drugi raz zapłacę za grę - ale w tym wypadku nie mam pretensji - jest to świetna gra w starym stylu i świetnie było powrócić do realnej walki turowej której jestem fanem od dawna, i nie podoba mi się walka w nowych finalach która jest prawie na żywo, ani w nowych falloutach która jest mieszanką strzelanki FPP z niby turowym VATSem Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nowy Torment to też pewniak na konsolach. Dziękujemy Petition Race za ufundowanie nam gierek hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Torment - czekam mocno, ale nie wyobrażam sobie jego gameplayu na padzie, jeśli rozgrywka ma wyglądać ( a mam nadzieję że będzie) jak w pierwowzorze. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W PIXEL-u się zaklinali, że no fu.cking way. Josh Sawyer chyba mówił, że gra nie jest dostosowana do konsol m.in. przez sterowanie, ale obyście mieli rację Wtedy jeszcze dać mi Starcrafta 2 i mogę dalej olewać blachę. W takim razie Sawyer ma krótką pamięć bo taki Baldur's Gate był w planach na PSX (tak samo jak jedna gra ze świata Planescape) oczywiście projekt nigdy nie trafił do sprzedaży ale na YT gameplaye są, więc gadanie o sterowaniu to zwykłe pieprzenie pod publike "tru master race pc". Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Tak, ale On mówił, że właśnie przez sterowanie dali sobie spokój. W ogóle Sawyer jest skażony blacharstwem i ilekroć się wypowiada(ł) na temat konsol, zawsze wiało od tego lekceważeniem. Rycerzom blachy zazdroszczę Wasteland 2, Divinity Original Sin, Pillarsów i Starcrafta 2 obu części. S2 mam od czterech lat i jeszcze nie skończyłem, bo nie cierpię grać na PieCu Nie zmienia to faktu, że gra jest świetna i chciałbym, by po wydaniu części o Protosach wypuścili wszystkie trzy na konsole. Mówi się, że w RTS-y na konsolach gra się kiepsko, ale ja grając w Halo Wars i np. Tiberium Wars bawiłem się znakomicie. Wasteland 2 i Divinity już w drodze Edytowane 25 Czerwca 2015 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Premiera 13 października. Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Będą polskie napisy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 To bardzo dobra wiadomość. Takich gier brakuje na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 149 zł w Ultimie wersja PS4. Myślę, że w innych sklepach cena będzie jeszcze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 WOW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Sceny z intra (imo zarąbistego) Bardzo dobry trailer. Wasteland 2 nie jest ideałem, ma kilka grzeszków na sumieniu. Powątpiewam czy ta wersja cokolwiek z nimi zrobi, ale i tak z checią zagram ponownie w ten tytuł. Edytowane 21 Września 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Zły termin sobie gierko wybrałaś na wyjście, pomiędzy dodatkiem do Wieśmaka, a piątym Halo, po czym za moment Lara i F4. Trzeba Cię będzie odłożyć na kiedy indziej. Edytowane 29 Września 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 No to lepiej wspierać tasiemce a potem płakać, że unikatowe gierki się nie ukazują Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 polecam gierke, szczegolnie tym co twierdzą że fallout to tylko w fpp ma racje bytu i izometria to epoka dinozaurów Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 No z tym F4 i Larą to trochę przesadziłem, bo nie jestem jakoś mocno na nie napalony i nie muszę ich brać na premierę. Możliwe, że właśnie przed nimi wskoczy Wasteland 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ostatnia gierka oprócz f4 jaką kupie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie polecam! Divinity lepsze a też na konsolach wychodzi. Wszystko divinity ma lepsze. Walki to majstersztyk a w wasteland walki nudza. Fabuła wg mnie w obu na podobnym poziomie. Jak dobrze że obie mam na pc i dostanę darmowe duże update. Zabawne że mam piękne wydanie wasteland i divinity w pudełkach i kosztowały mnie mniej niż kosztują po roku na konsoli w cyfrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Blant ale Divinity a Wasteland to dwa kompletnie odmienne klimaty i settingi nie każdemu wchodzi fantasy jak w Divnity, ale również warto się zainteresować bo ma kanapowy co-op. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) No to jednak troche różne gierki pomimo ze turowy system walki. Osobiście też stawiam wyzej Divinity, ale mozolność walk po pewnym czasie mnie potwornie męczyła - Jakieś większe starcia to była czasowa mordęga a NPC potrafił myśleć latami. Do tego ich przypadkowość, nigdy nie byłeś pewien jak gra rozlosuje ci tury. Na plus jednak idzie ogromna interakcja z otoczeniem, łączenie żywiołów, crafting. Wasteland jest szybsze, schematyczniejsze, ale też walka tam mniej mnie irytowała - ile razy zdażyło mi sie przeklnąć w Div, bo postać poszła dalej niż chciałem i zmarnowałem tak punkty tur przez to musiałem grać ostrożniej. Edytowane 30 Września 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi