rah 153 Opublikowano 16 lipca 2020 Opublikowano 16 lipca 2020 Figaro, dziękuję za taką ocenę i zapewniam że ten obraz Białegostoku pełen tylko faszystów, homofobów itd. itp. nie jest prawdziwy. Co do gry to werbować będziesz mógł niejednokrotnie. Podstawa na początku a w zasadzie zawsze robić częste zapisy. To chyba norma w takich grach. Ja osobiście jako fan klimatów post-apo ani przez chwilę nie przejmowałem się błędami bo klimat, historia i satysfakcja z wygranych walk rekompensowały to z nawiązką. Ja już czekam na 3 część. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 25 lipca 2020 Opublikowano 25 lipca 2020 (edytowane) @rah a czy jak ginie ci członek drużyny to robiłeś load czy po prostu grałeś dalej? Ja jestem na początku (w tym labolatorium z trującymi roślinami) i ledwo daję radę. Nikt mi nie trafia. System leczenia jest nieprzejrzysty. To chyba będzie pierwsza gra na PS4, której nie podołam. Za co trochę szanuję, ale jeszcze nie rzucam rękawicy. Edytowane 25 lipca 2020 przez Figaro Cytuj
rah 153 Opublikowano 27 lipca 2020 Opublikowano 27 lipca 2020 Laboratorium jest dość trudne ale jak zapiszesz na początku to próbuj wczytać i na spokojnie rozmieść drużynę, nie leć do przodu tylko powoli badaj teren żeby odkryć przeciwników i mieć czas na planowanie. Taki urok tej gry. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Zacząłem grę od nowa i ominąłem to laboratorium. Wygrałem kilka losowych walk i jestem z siebie dumny. Wciągające to się robi. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 siemanko gierka jest obecnie w promocji za 19 ziko w ps store. Warto? Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Tak. Jestem fanem obu części i dwójkę mocno cisnąłem swego czasu. 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Gralem na PC swojego czasu wiec nie wiem jak wersja na konsole, ale podobala mi sie gierka. Spoko walka, niezly klimat, taki ubozszy Fallout bo fabuly i jakichs questow ciekawych to raczej nie znajdziesz. 1 Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Rozpocząłem ponownie, ale musiałem zatrzeć w umyśle pozytywne wrażenia po 3ciej części i tylko dlatego da się w dwójkę grać. Archaizmów namnożenie, ale mimo wszystko jest nad wyraz dobrze. Klimat pustkowi robi swoje. Bugów póki co niewiele. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 W dniu 9.09.2022 o 16:48, Crazy Horse napisał: Rozpocząłem ponownie, ale musiałem zatrzeć w umyśle pozytywne wrażenia po 3ciej części i tylko dlatego da się w dwójkę grać. Archaizmów namnożenie, ale mimo wszystko jest nad wyraz dobrze. Klimat pustkowi robi swoje. Bugów póki co niewiele. A ja pamiętam gdy w W2 grałem to często gra mi się crashowala, nie wiem jak ma się to teraz bo z rok nie grałem. Ale gierka fajna,jak Atom RPG. Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 2 godziny temu, Szajka napisał: A ja pamiętam gdy w W2 grałem to często gra mi się crashowala, nie wiem jak ma się to teraz bo z rok nie grałem. Ale gierka fajna,jak Atom RPG. Na xbonie ani razu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi