Xantu 147 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 (edytowane) No i przeszedłem Shadow warriora Kurde to zakończenie Kurde trochę perfidny sequel bait. Ale dla mnie tak czy inaczej goty 10/10. Tyle unikalnych, prześlicznie zaprojektowanych modeli broni, to nie ma chyba żaden FPS. Weng na + to jak on jedzie wszystkim pracodawcom bajka. A gamaplay i grafa to po prostu Trochę pojechali z tymi mapami i mogą się zrobić nudne po 20 razie ale różne klimaty jak dla mnie zrywają monotonię. Na poważnie gra nie jest goty, ale teraz wychodzi tyle crapu, tyle tytułów jest spitolonych + sezon passy i mikro transakcje w singlowych grach, że SW2 który jest dobrą grą, sprawia wrażenie, że gramy w tegorocznego mesjasza gamingu. No i cena kolekcjonerka za 100 zł. Edytowane 23 października 2016 przez Xantu 2 Cytuj
estel 806 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 To chyba jest Hellgate London ktory sie udal. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 (edytowane) No kolejny hit polaków, lepsza pod kazdym wzgledem od 1 czesci - czysty fun, za(pipi)iste pukawki, humor, tryb kooperacji, swietni bosowie - kupilem "na Blantmana" i dopiero teraz ogrywam - swietny system zadan i gore w pieknym wydaniu. POLECAM! Edit:właśnie czytam, ze że na konsolach 30 fps, brak wsparcia dla PRO, brak HDR - Shame! Edytowane 1 lipca 2017 przez easye Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 30fps na konsolach, serio :/? Dobrze, że do preordera na PS4 dorzucali wersję na Steam. Chyba właśnie to przejdę, a pudełeczko będzie na półkę. No a nie powiem, jak zobaczyłem że dodano system lootu to jestem zajarany :D. Skończę coś co aktualnie mam rozgrzebane i chyba właśnie za tą gierkę się wezmę. Cytuj
Wredny 9 587 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 A to już wyszło na PS4? Bo jakoś ominęło mnie info. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Od maja bodajże jest cyfrowo dostępne, pudełka dopiero będą i to w limitowanej liczbie. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 No, to mam za sobą 2h, chociaż byłem święcie przekonany, że z 5h przynajmniej ;D. W piątek po przysmoleniu miałem ochotę na coś niezbyt wymagającego myślenia i przypomniałem sobie o SW2 na Steamie za sprawą kopii na PS4, którą odebrałem jakiś czas temu. Jasna cholera jakie to doooobre. SW1 grałem z godzinę i specjalnie mnie nie kupiło, tutaj już trzeci dzień z rzędu śmigam i na pewno będę dalej grać. Dorzucenie mechanik z looter shooterów oraz otwarcie poziomów zrobiły gierce bardzo na dobre. Jakaśtam fabuła jest, to chyba mało ważne. Strzela się absolutnie przemiodnie, a do tego jak to się rusza w 60fps i jak to wygląda Mega jestem pozytywnie zaskoczony, bo aż tak dobrej gierki się nie spodziewałem. w sumie statyczne obrazki nie oddają gierki odpowiednio, w ruchu jest po prostu obłęd Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) No właśnie mam ochotę chyba na to. Ma to na Prosiaku jakieś wsparcie?? 60 fps HDR?? Widzę że chyba jednak nie...pojawił się może jakiś patch chociaż dodajacy HDR?? Edytowane 6 listopada 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
yaper 0 Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 Ogrywam obecnie, bo dorwalem niedawno na wyprzedazy. Boli te 30 klatek [ps4] i nierowna oprawa, przez co gra nie ma startu do ekstraklasy shooterów. Sama rozgrywka jest jak najbardziej ok, system progresji i lootu robi robote. To takie diablofps w pozytywnym znaczeniu. Na minus monotonia misji, po kilkunastu godzinach grania mam powoli dosyc, wszystko na jedno kopyto: zabij, zbierz, odnies, brakuje jakichs spektakularnych skryptow, urozmaicenia misji. Ogolnie lekki zawod, ale i tak gra sie przyjemnie w rozsadnych dawkach, zla gra to to nie jest, warto sprobowac i wesprzec polskie studio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi