CoATI 1 051 Opublikowano 24 czerwca 2015 Opublikowano 24 czerwca 2015 Nowa gra muzyczna od twórców DJ Max (PM Studios) - SUPERBEAT XONiC - 45 utworów - 200+ patterns - premiera pod koniec roku w US - gra sie za pomoca ekranu dotykowego lub przycisków - 4 TRAX, 6 TRAX, 6 TRAX FX (8 Keys), Tutorial Mode, World Tour, Freestyle, and Collection - rankingi online Oficjalna strona: http://superbeatxonic.com/- sa przyklady muzyki i więcej obrazków z gry. Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 prezentuje sie kozacko jak ktos lubi rytmiczne gierki muzyczne Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 marca 2016 Autor Opublikowano 6 marca 2016 ja cały czas przymierzam się do zakupu tej gierki - teraz wpadło mi amplitude na Ps4, więc zakup znowu się odwlekł. Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 cena niestety kosmiczna, pudelkowa w polsce praktycznie niedostepna, na storze 159zl Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 prezentuje sie kozacko jak ktos lubi rytmiczne gierki muzyczne pogralem 2h, to co ten koles robi na tym filmiku po tych 2h stwierdzam, ze stoi na identycznym poziomie hardcoru i magii to ludzie co przechodza bez straty zycia, levelowania, czy nawet jednego drasniecia gierki od from software dawno nie gralem w gierki rytmiczne, praktycznie od czasow ps2 i amplitude i jestem zachwycony, soundtrack swietny (ja lubie klubowe klimaty) ale nawet niektore piosenki j-pop wpadaja w ucho Cytuj
Emtebe 2 576 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Nie chce ktoś sprzedać swojej sztuki? :D Ciągle myślę czy kupować pudło na zavvi czy brać cyfrę w promocji na PSN. Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 nie :P zreszta z tego co sie orientuje pudelek w pl jest moze kilkadziesiat sztuk w tym moja :) nie ma szans na pudelko raczej w porownywalnej cenie co na ps store w promo, ponad 100zl z przesylka z zagranicy musisz raczej dac bardzo niepopularny gatunek, a szkoda bo do mnie turbo sztos jak ktos lubi gierki rytmiczne muzyczne w klubowych klimatach Cytuj
Emtebe 2 576 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 A chrzanić w czapkę, biorę cyfrę Cytuj
Emtebe 2 576 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) Sztos. Gra się przyjemnie, można palce połamać :) Są jakieś dlc? Edit. Ok, są w ps store. Gra bardzo dobra,ale muzyka średnia. Większość to jakieś łubudubu albo japońskie pedziowe utworki. W DLC też taki rodzaj muzyki? Na szczęście jest kilka utworów, które wpadły w ucho :) Edytowane 13 stycznia 2017 przez Emtebe Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 sa ale nie warte ceny bo drogie i chyba po 4 piosenki maja a gra turbo sztos :) uwielbiam sobie pyknac kilka utworow przed spaniem na sluchawkach na maxa Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 na wiosne port na ps4 i xone Cytuj
Suavek 4 877 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Jak wygląda sprawa poziomu trudności Superbeat Xonic? Czy da się to przejść, lub pograć casualowo bez większego skilla, ani samozaparcia do "git gud"? Lubię sobie poklepać w gierki typu Project Diva czy Persona 4 Dancing All Night, które ogrywam na Normal i Hard, ale to co widzę na filmikach z SX mnie przerasta i zastanawiam się, czy to po prostu wyższe poziomy trudności, czy po prostu cała gra to wyższa szkoła jazdy. Przy okazji, brać wersję PSV do grania na PSTV, czy od razu na PS4? Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Wyzsze poziomy trudnosci to hardcore, latwiejsze sa wzglednie przyjemne Cytuj
Suavek 4 877 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Ale wszystkie utwory są dostępne w niższych poziomach trudności? Nie ma tak, że nawet na easy/normal końcowe są nieludzkie do przejścia? Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Wszystkie, w trybie world tour w pewnym momencie musisz zaliczac kluby na wyzszym poziomie trudnosci czyli z graniem na wiekszej liczbie guzikow wiec jak chcesz masterowac to i tak nie uciekniesz, choc nie wiem czy czasem w tym trybie najwyzszy poziom trudnosci i tak nie wystepuje A sama gra az taki kosmiczny poziom trudnosci nie reprezentuje, kilka piosenek jest tylko totalnie przegieta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi